Саркози го удари през просото, ругае народа

Френският президент се ядоса на мъж, отказал да се ръкува с него
25 фев 2008 15:19,
17
Саркози го удари през просото, ругае народа
Саркози по време на панаира. Снимка: АФП

Френският президент Никола Саркози се изложи и то публично.

Той бе сниман с камера в момент, когато ругае мъж от тълпата, събрала се на годишен земеделски панаир в Париж, съобщи ВВС.

Клипът, който вече се върти в интернет и може да бъде видян тук, показва посетител на Salon International de l'Agriculture, отказващ да се ръкува с президента.

При преминаването на Саркози покрай него, той се отдръпва и казва: „Не, не ме пипай, ще ме омърсиш“.

Саркози обаче не си оставя магарето в калта и отговаря мълниеносно: „Тогава се разкарай, нещастнико“.
 
Клипчето бе публикувано на сайта на френския всекидневник Le Parisien, а след това се появи и в други сайтове.
 
Конфузният разговор идва в доста неподходящ за Саркози момент, тъй като рейтингът му и без това издиша заради прекаления публичен интерес около личния му живот

Лидерът на опозицията – социалистът Франсоа Оланд, заяви, че случката разкрива ясно, че поведението на Саркози не подхожда на президент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
delev преди 16 години
Помните ли преди години, когато един подобен на този французин, британец се опита да удари министъра на финансиите,дали не беше Браун, но последния, тренирал в младоста бокс го парира с кроше. Болшенството британци застана на страната на министъра. В коментарите виждам, че наделява мнението, че Саркози е трябвало да се обърне и на другата страна да го ударят, както учи Христос. Интересното е, че тези които порицават постъпката на Саркози в подобен случай ще изсипят такъв потоп от псувни, че бабита ще съжали сто пъти защо се е правил на такъв!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
are s tea syvete idete da si byrshete ***. Sarkofazi e triabvalao da mu nabyta edin zemedelski produkt v tortianoto miasto i da da mu dade edin frank da ide da se povozi po sofiiskite ulici.tozi seliandur ne e narodyt a boklukyt na francia.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ami da ti go vkarvat leki4ko i sladi4ko 500g.takova udovolstvie zabravya li se.
13
0
 
0
 
! Отговори
OSMI преди 16 години
PASHA 500 GOD. NE E MALKO..NE MOGAT DA GO ZABRAVIAT I DA MINE OSHTA 500 GOD..
12
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 16 години
Въртяха, сукаха и накрая пак евреин за президент. Уж велика нация, а на финала- грешка... Резултата е плачевен.
11
0
 
0
 
! Отговори
mente преди 16 години
sme6ni ste , mi kat e prezident problemi nqq li? mislih 4e e 4ovek xmm ;) i da mu mislqt francyzite,ni za na6iq prezident ne mislim li det e egati i bezglasnata bukva tihi4ak i krotak,ai stia tapotii mi mislete za bg ne za sarkozi mn pravilno si go e kazal 4oveka! a i toi si znae ne e prezident na bg mnoo go podcenqvate 4oveka samo tva...
10
0
 
0
 
! Отговори
Изчезващ вид преди 16 години
Кого оправдавате,***...?Ето малко елементарна логика: На такива публични неща,където президентът на една република си позволява пряк контакт с публиката,като здрависване,движейки се,или разговор,на място,обикновено е голяма блъсканица от 99,9999 % подмазвачи и лизачо-мазачи...Но все пак съществува 1 на 1000000 от тях,който е критично настроен,и си е пробил път с лакти до челната редица точно заради звездният шанс да каже в очите на президента подобна реплика.Естествено,това е нелепо,идиотско и безвкусно да изразиш омерзение към човек,който ти протяга ръка и ти се усмихва...поне в контекста на самия момент.Но идва веднага въпросът- трябва ли една достолепна личност,поне заради поста,който заема,един джентълмен/какъвто навярно претендира,че е/ и не на последно място човек,който би трябвало да е със самочувствието на силен сред силните,за да бъде на този пост...,толкова леко,лабилно...,от такава елементарна провокация да "губи почва под краката си"...самообладание...или както искате го назовете...,и да пада на нивото на ,който като заблудена овца е сбъркал мястото си,изтирвайки се сред клакьорите,вместо сред протестиращите,ако въобще такива някъде изявяват мнението си. Най-нормалната, и най-елегантна реакция в такъв момент е президонат да свие леко лицемерната си,напомпена усмивка и тихо да отговори: "Извинете г-не!" Тази случка говори за малодушие и слаб характер...!Колкото до това дали е нечий "пудел" Саркози...рано е още да се каже...Във всеки случай е доста съобразителен,щом успя да изиграе картите си по най-добрия начин в Либия,използвайки нещастието на нашите момичета като звезден шанс за сделка по политиката на Франция в Либия,с конкретни икономически измерения.
9
0
 
0
 
! Отговори
pa6ata преди 16 години
Koi kvo pravi,na vas vse Turciq vi byrka v gyza.Lo6o e da si komleksiran.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Щом е пудел на Буш как така каза че Турция никога няма да влезе в ЕС? А Турция са аверчета на САЩ :)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
toi e badi scmeschnika, i towa mi e prezuden
6
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 16 години
Сарко` и новият пудел на Буш -- старият беше Тони Блеър.
5
0
 
0
 
! Отговори
Ruslana преди 16 години
Един президент трябва много добре да премисля всяка своя дума. И въпреки че в този случай, е бил обиден и предизвикан, пак не го оправдавам. Би трябвало да умее да се владее, а не да ръси първата дума, която му дойде на устата.
4
0
 
0
 
! Отговори
mente преди 16 години
mn to4no mu go kazal sarkozi... bravo na mom4eto ;)
3
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 16 години
Поне е искрен човека. Казва каквото мисли и не е лицемер.
2
0
 
0
 
! Отговори
националист-патриот преди 16 години
Браво Сарко!!!Уважавам хората които не се държат като а тебе те уважавам два пъти повече, защото каза на Турция, че никога няма да я приемат в ЕС !
1
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 16 години
Няма нищо скандално. Много добре му е отговорил Саркози.