Путин стана шеф на "Единна Русия"

Руският президент стана партиен лидер, скоро и премиер
15 апр 2008 13:29,
6
Путин стана шеф на "Единна Русия"
Новата руска икона. Снимка: БГНЕС

Владимир Путин се съгласи да оглави партията "Единна Русия".

Това заяви самият той на провеждащия се в Москва девети конгрес на партията, отговаряйки на предложение на лидера на "Единна Русия" Борис Гризлов.

Веднага след това членовете на партията “Единна Русия” единодушно приеха решение за предоставяне длъжността председател на партията на Владимир Путин, за което той им благодари.

Путин вече потвърди, че ще стане министър-председател на страната, след като наследникът му Дмитрий Медведев положи президентската си клетва на 7 май.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Марин преди 16 години
Путин се е развел преди два месеца.Новата му съпруга е гимнастичка!
4
2
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
***
3
2
 
0
 
! Отговори
РУСКИ ПАТРИОТ преди 16 години
ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!
2
2
 
0
 
! Отговори
Цензура!!! преди 16 години
Израелската армия нахлу отново в Газа15.04.2008 12:06Израелската армия нахлу в южната част на Ивицата Газа и извърши обиски, придружени от престрелки и експлозии, съобщиха източници от палестинските служби за сигурност и очевидци.Около 20 бронирани коли, подкрепени от булдозери и два военни хеликоптера, са навлезли днес на около километър и половина навътре в ивицата Газа, която се контролира от радикалното палестинско движение ХАМАС.Израелските войници са извършили обиски в селищата Ел Карара и Вади ал Салка, включително и в училище. Имало е престрелки между израелската армия и въоръжени палестинци, както и многобройни експлозии.Същите източници съобщават за израелско въздушно нападение срещу бежанския лагер Магази, в централната част на Ивицата Газа.Тази операция е била насочена срещу бойци от друга радикална местна групировка т.нар. "Демократичен фронт за освобождение на Палестина". Засега не се съобщава за пострадали.Военен говорител в Тел Авив заяви, че в момента все още не може да коментира тези информации.
1
2
 
0
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 16 години
Ей това му казвам аз демокрация - предложели му и той се съгласил човекът.Кой му е рледложил и тия хора не са ли чували,че за такива неща се провеждат избори?Стана така както Путин предложи Медведев за президент и той се съгласи.Е имаше едни фиктивни избори,които бяха без опозиция.Каквото и да говорите за Щатите,вижте хората как си избират президент.Каквото и да е в България добре,че се отървахме от братската прегръдка на Русия.