Талибани убиха още двама американци

"Всички, които шпионират за САЩ, ще имат същата съдба", гласи съобщение на групировката
21 юли 2008 11:31, Петя Славова
17
Талибани убиха още двама американци
Снимка: БГНЕС

Талибани екзекутираха двама американци, обвинени в шпионаж.

Убийството е било извършено в село Лоуара Манди, в Северен Уазиристан.

Убитите са обвинени в шпионаж в полза на американските войски и са били открити с бележка: "Всички, които шпионират за САЩ, ще имат същата съдба".

През юни тази година са били открити други двама екзекутирани, заради същото обвинение.

Единият мъж е бил застрелян, а другият – обезглавен.

Тази група талибани действа в племенните райони на Северозападен Пакистан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Taliban преди 15 години
Bravo bratq talibani ! Pojelavam vi uspeh v pulnoto likvidirane na t.n. Suedineni Amerikanski Shtati !
15
0
 
0
 
! Отговори
pakho преди 15 години
Руско секретно ядрено поделение.Събрание на командния състав.Влиза командващият и казва.- Другари офицери. Дойде заповед за съкращаване на щатовете с 10% Аз предлагам да започнем съкращаването на щатовете със Тексас,Алабама и Калифорния.
14
0
 
0
 
! Отговори
глобален преди 15 години
До кога ли? До като има такива *** които им уйдисват на политиката друже. Докато има петрол по земята, тя драгата Америка, ще с мисли ,че е господаря на света. До като има Ирак, Афганистан, Виетнам...това с Виетнам беше война между СССР и USA, но пак пострада невиния народ. На двата враждуващи лагера им трябваше територия на която да воюват. И си янамериха. Сега пак е така. Докато има *** които да не могат да се опълчат срещу тези ***, ще има войни. и най-интересното е,че тези войни са на територията на бедно население, не толкова грамотно. Иначе са си безопосани. Но все пак говорим за Буш, никой от фамилията не се разминал без война. При тях е псически проблем.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ma dokoga usa 6te e merilo i cql svqt trqbva da se suobrazqva s tiq maloymnici
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a amerikancite, 4ii go dirqt tam.....kakvo tursqt tam....nqkoi da gi e vikal.......neka purvo si opravqt psihopatite v tqhnata durjava (dete zalegnalo s avtomata na ba6ta si izbiva suo4enici)...togava da hodqt da y4at drygite kak da jiveqt
11
0
 
0
 
! Отговори
Kris преди 15 години
Стига сте се заблуждавали , Осама не съществува или ако същвествува не е това което описвта, той е персонаж , който трябва да съществува , защото ако него го няма, няма да има враг, а няма ли враг няма с кой да воюваш , а няма ли с кой да воюваш няма къде да си продаваш оръжието а и няма повод да нахлуваш във свободни държави , и предимно богати на петрол , знаете ли ,че преди "диктатора' Саддам да стъпи на власт в ирак , там не са имали училища и болници ... Замислете се защо не нахлуят във Северна Корея а само мрънкат, щото няма петрол , щото са толкова бедни , че няма какво да им вземеш...
10
0
 
0
 
! Отговори
nikki преди 15 години
А те не там.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
то и нашите войничета не ги разбирам - да дадеш РУШВЕТ за да идеш на мисия в афганистан или ирак - и аз съм бил 2 години казарма ако ме викнат запас при криза бих отишъл веднага ама за пари да се дигна на оня крй на света... без мен
8
0
 
0
 
! Отговори
ryazan преди 15 години
A BE *** TE AKO SA V KLALI 500 GODINI TI ZASHTO SI NA TOZI SVYAT,CENITE NA NEFTA DA NE SE OPREDLYAT OT IRAK VE GEY,A TEZI 17 000 TONA SA PROIZVEDENI ZASHTOTO IMA KOY DA GI KUPI VE H*Y SPLESKAN! INTERESNO KOY E DO6AL OT AFGANISTAN DA IBVA TVOETO DETE! A KOY TI ISKA I PARITE VE LAY*OVOZ!
7
0
 
0
 
! Отговори
баш майстор преди 15 години
Абе приятел, ангария знаеш ли какво означава? Провери в речника. Тук не става дума за това кой колко продава и кой какво е направил. Защо постояно това робство? С него вече никой нищо общо няма. Това е историята. И не се знае дали е точната. Както са казали: истинноста и фактите на историята,зависи само и единствено от този който я разказва. А за наркотиците...кой от Афганистан е дошъл да ти е убие сина? Това,че има *** които приемат наркотици е друг проблем. Никой никого на сила не можа да пренуди. Можеш на сила да му вземеш но не и да му дадеш. А за петрола...има сайтове за бизнес,ако искаш влез там. Аз от този бизнес не се интересувам, нямам кола, нямам мотор, карам си каручката и това е. Но се отплесваш от темата. А на номер 6 ще кажа: Евала брато мислим почти еднакво. Всеки трябва да си знае мястото. Подкрепям и номер 4, за жълти стотинки се продава всеки в родната ни армия.
6
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
Другото което е....какво правят още в Ирак..убиха Саддам. Разбраха,че там бомби няма. Ако имаха, щяха да ги използват...А защо няма? Нима Саддам е бил толкова глупав? Ами не. Изнесе на часа човека всичките си пасиви в Иран. Воюващи страни..ама не. Саддам беше осигурил иранските бунтовници, даже наши мисионери пазеха техния лагер. Преди месеци се закри лагера им. Та всичко е в Иран, за какво нашите ,,мили приятели-американци" не вземат да ги нападнат. Имат си пак петрол..и са мюсюлманска държава. За това последното явно чичо Буш има проблем. Чакаш помощ от съседката ни, пък която е фул екстри за НАТО (Турция), ама тя си отсече, ,Няма да се бия със народ който нищо не ми е направил а и на всичкото отгоре е мюслюманска страна." А и как да помогне когато тя самата е дала сума ти жертви в битки с кюрди. От там шишо си лапна пръста. Турция си вкара войските до границите, бомбандира само и изключително терористичните организации на АПО ( това е кюрдска терористична организация, чиито лидер в момента лежи в затвора на някакъв остров охраняван), защото милата Америка пак беше против смъртната пресъда с което си противоречи, защото пък ако хване Ладен...сигурно ще му връчи медал и ще го прати по живо и здраво...та нали Саддам пък от своя страна не беше заловен от Америка..сигурно сам се е предал и сам се е обесил...Значи, смътр може да сее само когато Америка си реши. Но на членки не разрешава...Защо...защото не е хуманно. Много е хумано да ходиш и да трепеш беден народ, който хал хабер си няма от нищо, да убиваш малки деца и жени, да измъчваш затворници и да вършиш перверзии с тях и с обучени кучета...ето това е хуманно. Да гледаш сеир. Та време и ние да сперм мисиите и да сме вече хуманни. А не да гледаме по новините как са гръмнали наша база и как ни пребират войничетата в ковчег. Явно имаме разлчни гледни точки за хуманност.
5
0
 
0
 
! Отговори
wa преди 15 години
500 години *** са ни клали , изнасилвали и сме им работили ангария ! Искам пари4на компенсация от 10 000 000 $ за всеки убит бьлгарин , са всяка изнасилена бьлгарка - 4е на вси4ко отгоре и ни продават невта по 130 $ . 17 000 тона наркотици са произведени в Авгаництан и продадени в цял свят ! От наркотика умират мозь4ните клетки и 4овек на 25 е сьс мозьк на 70 г старец . Сьжтите тези *** *** от Авфанистан убиват нашите деца и близки , а ние пари ште им даваме 4е били много зле . Там трева не трябва да никне 1000години.Сьжтите дават пари на нашите политици са да сме толерантни кьм Сатанинската рекигия Ислям и за да ни избият като мрьсни ку4ета . Заспали народе сьбуди се!
4
0
 
0
 
! Отговори
spunkio преди 15 години
Tam ve4e shte yadat golemiya huy tezi tapi yanki ! A za semeystvoto na BUSH I BEN LADEN 4E navremeto sa iamli obsht biznes v stroitelstvoto ! Vsi4ko edin cirk DA zamajat o4ite na I bez tova zabludenite amerikanci,shtoto ikonomikata im otiva na mayka im v put*ata,i zalejite im ot vsyakakvi prirodni resursi se iz4erpvat i tarsyat evtina mandja,no ne6to planovete ne im varvyat kakto tryabva! A nali tryabva da im raboti i orajeynata promi6lenost,i da se probvat novite orajiya -normalno e da si pravyat voyni4ki a BUSH GO BOLI HUYA 4E TAM UMIRAT NYAKVI SI HORA BEZ ZNA4ENIE DALI SA OT -USA,IRAK,AFGANISTAN ILI OT NASHITE GLUPACI KOITO OTIVAT ZA PO 1500 DOLARA NA MESEC DA IM SLUGUVAT !
3
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
Имам познати на мисии в Афганистан и Ирак, в Афганистан знам, че само да те мярнат с американска униформа и гърмят на месо. А и как да не гърмят. На хората им е писнало вече от потисничество, те не бяха руснаци то не беше американци...Все едно някой да дойде в къщата ми и да ме командва...първо ще го изгоня, после ако дойде да ми налита на бой и да ми дава тон...режа и аз глава. Никой не е съгласен на това подтисничество. В крайна сметка нека всеки си знае чергата. Какво прави Америка там? Не има стигат те ами и други държави пращат войници...Било заради Бин Ладен...хайде бе...кой обучи Ладен? Аз...Колко време Ладен беше в Америка? Там дори си е взел дипломата...А като паднаха кулите колко убити американци имаше..повечето бяха от различни страни които са наели офиси там....та така им се пада си мисля аз, иначе съжелявам за близките на убитите..но в крайна сметка са знаели къде отиват и какъв риск поемат. А и вче милсярекаляват с тези си мерацаи за завземане на света, крайно време е да си седнат на гъзовете. Дано не посегнат на Иран, че тогава както казват запознати с политиката се отваря врата към ада. те онези там не мязат нито на Ирак ни на Афганистан....
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е следствие от непоследователната американска политика - 20 години въоръжаваха и Афганити и Бен Ладен, за да воюват с СССР, а когато започнаха да показват че и те са хора, а не безмозъчно пушечно месо, Буш и компания решиха решиха че това са терористи и прябва да бъдат унищожени. Така че Буш унищожава това, което е създал по време на "студената воина" и което е обучавано в американски тренировъчни лагери с американско оръжие. За това смятат Буш за най безмозъчния президент управлявал някога Америка.
1
0
 
0
 
! Отговори
мнение преди 15 години
Както и да плашат Америка и колкото и още американци да убият, политиката на Буш ще си продължи и тези държави / Афганистан, пакистан, Иран, Ирак, Северна Корея, Куба/ винаги ще са врагове на САЩ, поне това е моето мнение. "Кучеттата си лаят, керванът си върви" и така ще продължават с още безсмислени убииства.Жалко за убитите и от двете страни и за дивашката жестокост, която проявяват при обезглавяването ***.