Обръснаха Караджич

Докторът "лекувал" певци, политици, завъртял и любовна афера с помощничката си - Мила Цицак
24 юли 2008 12:52,
29
Обръснаха Караджич
Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич, който се появи с огромна бяла брада и дълга коса при арестуването си, вече е както преди - обръснат и подстриган.

"В момента изглежда както преди. Е, малко е поотслабнал", каза адвокатът му Светозар Вуячич.

Той отново повтори, че Радован Караджич сам ще се защитава пред Международния трибунал за военни престъпления в Хага.

Според местните власти най-късно в началото на следващата седмица Караджич ще бъде предаден на Трибунала, където е обвиняем в извършването на военни престъпления и престъпления срещу човечеството по време на войната в Босна и Херцеговина.

Междувременно стана ясно, че най-издирваният беглец лекувал спортисти, певци, политици, даже имал любовница, с която прекарвал всеки свободен момент.

Разследващите твърдят, че най-малко 5 години Караджич е живял с фалшива самоличност под името Драган Дабич и никой не се усъмнил в него.

Повече от три години е имал и любовна връзка с Милева Мила Цицак, която през цялото това време не е подозирала кой е мъжът до нея.

На приятелите си Мила представяла Дабич като "духовник".

Докторът бил изключително уважаван и от своите пациенти, които лекувал в белградска клиника.

"Пациентите го представяха като изключително любезен, че разбирал мъката им...", обяснява един от работодателите на Караджич.

"Чак когато във вторник видяхме снимката по телевизията, разбрахме кой е. Оттогава не спират да звънят и пациентите му, които питат за какво става въпрос... Една баба, негова пациентка, даже пита дали ще бъде пуснат на свобода, за да може да продължи с терапията", казва още той.

На въпрос колко е заработвал Караджич в неговата клиника, той каза, че това е зависело от месеца и от броя на пациентите, но сумата е била между 300 и 800 евро месечно.

"Сред неговите пациенти имаше известни лица. Няколко певци и спортисти, но и един политик, на когото Караджич с биоенергия му облекчаваше болките в гръбначния стълб", твърди собственикът на клиниката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
165172 преди 15 години
Ако Ахмед Доган се бореше за разцепление в Родопите, то отдавна да се е случило. Изобщо не симпатизирам на ДПС, дори ми е крайно неприятно, че вече толкова години участват пряко във властта, но и наличието на Доган има предимства. Родопите са също толкова взривоопасна зона като Босна и другите подобни региони на Балканите. А Караджидж може да е защитавал народа си, но такива зверства и масово гробове не са нужни никому!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ще станат "самоубийствата" и ще трябва да се разследват членовете на трибунала за връзки с чужди разузнавания - не европейски. Това трибунал ли е или фашистки лагер?
6
0
 
0
 
! Отговори
techsteper преди 15 години
bassi familiqta ima taq qvno e nadarena jenata
5
0
 
0
 
! Отговори
k преди 15 години
Не желая да правя някакви заключения дали е звяр или светец, в интерес на истината не съм подробно запознат биографията му, но според мен не е лесно да се каже дали Караджич е виновен или не. Все пак той е защитавал собствения си народ(предполагам) по един или друг начин. Все пак и ние тук имаме доста проблеми с малцинствата(особенно в Родопите) , които тепърва ще се засилват. Как ли бихме постъпили ние ако "турците" в родопите решат да се отделят, за което впрочем се бори ахмед доган (според мен). За това замислете се следващия път като дойдат избори , за кои да гласувате. Ако според мен няма ,кого да си изберете има и друг вариянт, ВЛЕЗТЕ В ПОЛИТИКАТА ,а не се оплаквайте.
4
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Гонзалес преди 15 години
... на Саддам Хюсеин при залавянето му. Този обаче ще отърве въжето, освен ако не се самоубие с цел митологизиране на сбърканата си личност.
3
0
 
0
 
! Отговори
RaDDo преди 15 години
Това е срам за Сърбия - да предаде националните си герои...Всеки един който е бранил народа си от "пуганците" заслужава единствено почит...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е тази Милева Цицич ми е много интересна.
1
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
готов да си плати за всичко!за някои е ангел а за други звяр.Но по скоро е психопат