Срутена сграда погреба 14 турски ученици

Смята се, че под останките има още 20 ученици, които са участвали в курс по обучение на Корана
1 авг 2008 08:44,
47
Срутена сграда погреба 14 турски ученици
Снимка: БГНЕС

14 ученици загинаха в срутено спално помещение в турската провинция Коня, предаде Ройтерс.

Смята се, че под останките има още 20 ученици, които са участвали в курс по обучение на Корана.

Срутването на спалното помещение вероятно е причинено от газова експлозия

Засега няма данни за атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
според свещените книги Господ е създал човека по свой образ и подобие, всеки човек е равен и има право на живот!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ех, че сте смотани. Тая овца пък тръгнала да ми говори за неграмотност. Олее ***! Безчуствени изчадия. Като стане някой фал в България първи на помощ се затичат Турция и Гърция, ама на кого да го говориме т'ва...
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
i koranat i biblyata sa vzeti ot talmuda. taka che ne drankayte gluposti za terorizma!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да се радват за ужаса София Кардам или Челопечене!терористи били! погледнете в огледалото и ще видите точно си обратното!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
na starbel! neka na vseki mu se sluchi dvoinoto na tova, koeto pojelava na drugite! osobenno na vaksadjiyata no 11!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
to togava triabva da poche s evreite, che po-golemi fanatici o tiah niama!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хапльо, като се срути стражица, те ни пратиха няколко камиона с кожени палта, да не мръзнем! а другарите от бкп-то ги взеха за своите си жени.9 степен означава да рухне цяла европа та заедно с русия.кукувица ти изпила течността в черепа!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как може да сте такива чудовища, бе? Станало е нещастие, има загенали, при това деца! А вие се радвате! А, ако това бяха вашите деца? Как щяхте да реагирате на подобни писания по техен адрес? Няма никакво значение, че са изучавали корана. Ни кога не съм била привърженик на никаква религия, особенно пък в крайна форма, но в случай става дума за невинни жертви.
18
0
 
0
 
! Отговори
Руми преди 15 години
явно не си чела до сега коментарите на Османчо. Тогава ще ти стане ясно защо така реагираме.
17
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 15 години
Я се научи да използваш кирилица и да пишеш грамотно на майчиния си език и тогава си позволявай да окачествяваш децата, като "***".Кой си ти, че да плюеш така безпричинно хора, които не са вече между живите, да не говорим, че са деца, загинали толкова нелепо.Ако се беше случило това на 14 български дечица, учещи християнство и някой турчин беше почнал да гпвпри така сигурно щеше да му извадиш окото през носа.
16
0
 
0
 
! Отговори
marta преди 15 години
момиче, по-добре не казвай, че си българка,за да не срамиш други българи, които говорят и пишат добре на своя роден български език, за теб явно запетаите са нещо произволно, а за сграда, написана със "з" - нямам думи.Целият ти пост е неграмотен.
15
0
 
0
 
! Отговори
marta преди 15 години
момиче, по-добре не казвай, че си българка,за да не срамиш други българи, които говорят и пишат добре на своя роден български език, за теб явно запетаите са нещо произволно, а за сграда, напосано със "з" - нямам думи.Целият ти пост е неграмотен.
14
0
 
0
 
! Отговори
Rumi преди 15 години
а мен ме е срам от такива като теб, заради тази релогиозна толерантност държавата ни я управляват турци.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а ако утре се срути зградата в която учим , в час по български език или религия? какво ще кажат. Ей браво света се отърва от изчадията които уат религия така ли ? Вие сте , *** , интелектуално засегнати, некадърни и безчуствени хора. срам ме е да кажа че съм българка, зарради такива като вас
12
0
 
0
 
! Отговори
sir Urien преди 15 години
Алах е видял колко усърдно и всеотдайно учат Словото на пророка му и е решил да ги възнагради пращайки ги в рая :)Такава участ заслужават всички религиозни фанатици (НЕ МИРНИТЕ ВЯРВАЩИ), и не само мюсюлманите, но крайните християни (обикновено протестантите са такива), еврейските сектанти (като свидетелите на Йехова) и изобщо всички поклонници на религии, които са създадени да завладяват света. Не злобея, но точно такива радикални вярващи с промити мозъци правят войните и атентатите, така че по-добре да загинат така та да не убиват невинни и здравомислещи.Направо си е престъпление да караш дете, което не е наясно все още с възгледите си и още непридобило СОБСТВЕНА представа за света да изучава Библия и Коран, това може да повлияе върху трезвата преценка, върху психиката... върху всичко! Затова не бива да допускаме нашите *** епископи и мюфтии да въведат (посредством МОН) час по вероизповедание за ЗИП в училищата. В XXI век няма място за догми.Не искам да засягам турците, само фанатиците.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AMI TOVA SA TIYA MALOUMNI TUR4ETA, NE MNOGO U4UDVA6TO, NORMALNO E, 6TOTO NYAMAT MOZIK
10
0
 
0
 
! Отговори
Rumi преди 15 години
жалко за децата ли..................???? Утре тези деца с Корана под мишничка, ще правят атентати и ще убиват хиляди хора.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ako moje po 4esto da padat sgradi varhu "u4enicite po koran" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Приятелю, не бъркай крадливата върхушка в България с невинните ученици където и да било. Подобни изказвания са не само неуместни, но и градят лош имидж на автора си.
7
0
 
0
 
! Отговори
snoop преди 15 години
Жалко за децата...