200 000 в един глас в Тбилиси: Не на руската агресия!*

В Тбилиси се провежда вторият за последните 24 часа митинг в подкрепа на "единството на грузинския народ пред руската агресия"
12 авг 2008 22:40,
58
200 000 в един глас в Тбилиси: Не на руската агресия!*
Пред сградата на парламента са се събрали около 200 хиляди души. Снимка: БГНЕС

В центъра на Тбилиси се провежда вторият за последните 24 часа масов митинг в подкрепа на „единството на грузинския народ пред руската агресия“.

Пред сградата на парламента са се събрали около 200 хиляди души, съобщава кореспондентът на руската служба на ВВС.

Част от протестиращите развяват плакати с надпис „Грузия- четири века съпротива“.

Междувременно стана ясно, че Грузия е изтеглила частите си от прохода Кодори в размирния регион Абхазия, след като абхазки войски напреднаха в района.

"Изтеглихме всичките си части, които имахме там, полиция и цивилни", съобщи говорителят на грузинското вътрешно министерство.

По-рано във вторник Грузия подаде в Международния наказателен съд в Хага жалба срещу Русия за етническо прочистване.

Грузинският посланик в Холандия депозира иск пред съда, наречен "Държавата Грузия срещу държавата Русия"- „заради етническо прочистване, извършено от Русия в Грузия между 1993 и 2008 година“.

* Информацията е актуална към 22:45 часа на 12 август 2008

Всичко за войната в Грузия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С грузинците са поляци, чехи, естонци латвийци, литовци и почти всики източноевропейци. КАКВО ПРАВИ ГОЦЕ?!?! .
16
0
 
0
 
! Отговори
ШАРЛ ФУРНИЕ преди 15 години
ДО ЗАЩИТНИЦИТЕ НА РУСКИЯ МОДЕЛ НА РАЗВИТИЕ: Вземаме две държави,които са пробвали и западния и източния модел. - Южна Корея почти надмина Япония по технологии и стандарт,а в Северна Корея умират от глад. -Източно германците си чупеха краката и си даваха живота за дапрескочат СТЕНАТА - и всички знаехме защо.Първите няколко години след съединението Зап.Германия наливаше в изтока по един млрд.марки на ден и все още разликата е видима с просто око. Затова,че сте глупави,никой не ви обвинява,но поне се засрамете малко.
15
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 15 години
Към 3 и 8.Поздравявам ВИ.Наблюдателни сте и много,ама многосте наясно.Тази попара,която им я забъркаха като на нас,не сомо прз з....ка,ами и през ушите им ще чвърчи.Ще се усетят като им го отпери нашия сегашен брат.За сега само ги баламосва.Така е.Щом не виждат какво става около тях,ще цъфнат като нас.
14
0
 
0
 
! Отговори
b преди 15 години
13. - 23:51 - Кой ште им вьрне живота ? на невин...От: сьд за избитите 2000 в ЦинвалиСьд в Хага за Убийците на хората от Цинвали ! Саакашвили кога ште го видим Обесен в Хага------------за Косово може за Саакашвили не , мрьсни *** убийци -------вси4ки Грузинци да бьдат И З Б И Т И вьв Бьлгария!!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
сьд за избитите 2000 преди 15 години
Сьд в Хага за Убийците на хората от Цинвали ! Саакашвили кога ште го видим Обесен в Хага------------за Косово може за Саакашвили не , мрьсни *** убийци -------вси4ки Грузинци да бьдат И З Б И Т И вьв Бьлгария!!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ivan Go Home---aave sme6nikkoooo do v4era si bil 4len na komunisti4eskata partiq i si smukal ot CCCP blaga i previlegiii,dnes lije6 gyza na onezi kudeto daje ne znaqt kude se namira 6ibanata ti Georgiq-----v USA pone si mislqt 4e tova e amerikanski 6tati ni6to pove4e
11
0
 
0
 
! Отговори
сьд за избитите 2000 преди 15 години
Сьд в Хага за Убийците на хората от Цинвали ! Саакашвили кога ште го видим Обесен в Хага------------за Косово може за Саакашвили не , мрьсни *** убийци -------вси4ки Грузинци да бьдат И З Б И Т И вьв Бьлгария!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да живее Руся!
9
0
 
0
 
! Отговори
Eeeiii преди 15 години
Stiga s toq propagandatorski slugina6 na usa. Abe vie ot za glupavi li ni smqtate be.V centura na tbili si e imalo mximum 50 000 4ifuta,taka go suob6tiha nezavisimi mediiii,a va6ata natpisva stabilnooo.USA qko diktuvat tyk iz bulgarskata 6ir
8
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
Тия евроатлантичета от къде изпълзяха-200000.Сбирката на свещи ли е или Москва им е включила шалтера да организират посрещане на юдейското миротворче от ПАРИЖ!Ако Московците им приложат хуманитарните американски правила срешу Куба бандитските кланове на третия месец ще заслабнат а на шестия ще са метачи на пето авеню!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
протестират понеже са заплатени от САЩ. когато грузинските войски избиха 2000 осетинци, нямаше никакво етническо прочистване. накрая САЩ ще очисти грузинците понеже са добри ***
6
0
 
0
 
! Отговори
пешо шаха преди 15 години
след като играят по свирката на сша какво хубаво искат да видят, сега използват изстрадалия народ отново употребен и на.бан от политически игри за да се правят на жертви, русия се изкарва тиранин естествено само америка може да я спре т.е. какво правителство трябва да има грузия, след всичко това изборът е само един политика под американска диктатура ай чао
5
0
 
0
 
! Отговори
Всичко-,а не бул преди 15 години
Каквито и проблеми,с каквито и имена да ги наричаш-щом ги има,трябва да можеш да се справиш с тях.хора много и различни,винаги ще се обединяват единомисленици,колкото и на вас да не ви харесват.от кога сте слепи,че хубави думи,дом не съхраняват,трябва и ъкъл.Никой не е виновен,че щом се мислиш за по добър,като възпитание,можеш да си позволиш глупостта да си по слаб от лошите за теб.Наивниците и природните закони ги изхвърлят-някъде отстрани по погрешни пътища.Вярвай ми,изключително трудно се оцелява сред човеци,спрели се на временно приятно за момента време,нежелаещи с проблеми несъществуващи единственно за момента,труд за тях излишен да полагат.Който дом не тачи както трябва,както не желае се скита.Не стават велики тия които се делят,а тия които се завръщат.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a V Cvinhali nqma koi da protestira poneje horata sa zaeti da tyrsqt hrana, voda i blizkite si!
3
0
 
0
 
! Отговори
sacho преди 15 години
Горките грузинци пишат само на английски !Като у нас сценарият е американски.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нааааааа (ех че няма картинки да покажа и жеста). . . Такова нещо не знам да познава световната история - страната агресор с жалки действия се опитва да спаси кожата и то ден-два след като е нападнала :) хаха
1
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 15 години
Долни ЕВРЕЙСКИ провокации.