Ванга предсказала победата на Обама

Още преди 18 години тя казва, че 44-тият американски президент щял да е и последният
10 ное 2008 14:27,
96
Ванга предсказала победата на Обама
Снимка: БГНЕС

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на Южната граница на САЩ е абсолютен хаус Мексико на ръба на гражданска Война , наркобосовете имат собствена армия. В САЩ има 20милиона нелегални мексиканци.
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Америка е възможно да разцепи на 3 части това си го признават самите американски аналитици. Спомнете какво е станало с Вавилон град сбирщина от народи.
36
1
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Предсказанията имат процент грешка. Обама не е е напълно черен, вероятно няма да има война с атомни бомби, но това не пречи да се образува черна дупка в ускорителя в Церн и да стане страхотна имплозия, последвана от мощен енергиен импулс, който ще разруши доста, но пък ще промени орбитата на земята и така ще се размине глобалното затопляне, което иначе може тотално да убие човечеството за 100-200 години, за сметка на това жертвите ще са десетки милиони, защото нищо не пречи приливна вълна при страхотния тласък да залее Ню Йорк и настоящия президент на САЩ да поиска помощ от Индонезия, тъй като и Европа ще бъде в доста лошо положение.Така че предсказания всякакви, лошото е когато се работи за сбъдването на лошите предсказания.
35
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде да не прекаляваме с пророчествата. Поклон пред паметта и, но женицата от както почина, всички пророчества излизат след тяхното събитие... не вярвам написаното да има общо с нея.
34
1
 
0
 
! Отговори
ne преди 15 години
Ванга е велика жена, дребни мозъчета такива!Вие не можете да предскажете дали ще ядете довечера!
33
1
 
0
 
! Отговори
РОДНИНА преди 15 години
Ванга предсказала победата на Обама.ГЕНЕРАЛ ВАНГА предсказа, че и виденов ще дойде на власт. КАЗА: УБАВО КЕ БИДЕ. И се видя в колко голяма криза ни вкара Виденов.ВАНГА беше далавераджийка , господ за това я бе наказал приживе да вижда бял ден .
32
1
 
0
 
! Отговори
Вещиците на кладата преди 15 години
Хехе,като стане нещо-и вещицата ванга го била предсказала.Все нашите умници се мъчат да я държат на показ тая вещица.Ама тя отдавна е в ада бе,господа.И откъде накъде пък Индонезия намесиха сега?Пък и северните и южните щати? Пак трябва да се правим на интересни,че в цялата световна история има българин-ако не е тоя,дет е видял първи америка,щото бил н авахта тогава,ако не е тоя дето е обвинен че стреля срещу папата,ако не е някой чадър,трябва да изровим старата вещица ванга-"предсказала"всичко.Само и само ошашавания простоват българин да се сети отново за вещицата и да почне да се кръсти в страхопочитание/и той не знае защо и пред кого/.Абе ванга е в ада бе-и "всичките и пророчества" са демонични.
31
1
 
0
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 15 години
Да се намира между вас някой баяч, запитвач на зли духове, врач или запитвач на мъртвите? Спешно ми трябват хора, омразни на Господа.АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
30
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ami horata trebe razberat 4e kvoto mislqt ili iskat tova shte stane. I kato se govorqt takiva gluposti ot milioni kato nishto shte stanat...Vajno e da sme uvereni 4e nqma da stane taka - da se misli pozitivno a ne negativno!Sega sveta malko mu trqbva za da se obedini a tiq samo vsqvat panika i ujas. Tova 4e vsi4ki golemi dyrjavi ZAEDNO predpriemat merki sreshtu finansovata kriza, kakyv po dobyr znak, 4e dori i v bedstvie, horata iskat da sa zaedno...
29
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Баба Ванга казваше, че алчността ще унищожи света. В това мисля, че е напълно права и то се случва. Алчност,алчност и пак алчност това са мозъците на повечето управляващи. Ще натрупат и хотели и къщи и коли и пари, но няма да има свят, а и тях самите заедно с близките им.
28
1
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Ne samo Hristianstvoto, Staria i Novia Zavet na Bibliata, navsiakade v sveta prorochestvoto , e protivopokazano na viarata v Bog. Chovek, koito vqrva v Bog ne se zanimava s gadatelstva!
27
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
"Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, " Как така за първи път??? Ами Хирошима и Нагазаки? И защо публикуват предсказанията постфактум?
26
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само да напомня, ако сте забравили, Първанов спечели с 75,9%ЕС съществува две години след това и избора нЕма.....:)))))
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пускам ви едни интереснипредсказания на великата астроложка на Берлускони, кой не е чувал за нея! :))))Предсказания от 2006 година!!!!! Вижте колко е познала и дали пък всички не са като нея! :)))Г-жо Стефанова, в България найобсъжданата тема в момента са предстоящите президентски избори. Кой ще е следващият ни държавен глава?Това, което виждам е, че ще има балотаж, на който ще бъдат Неделчо Беронов и Георги Първанов. Основна роля в изборите обаче ще играе лидерът на СДС Петър Стоянов, който в края на краищата ще поеме отговорността.Виждам промяна и дори Георги Първанов да спечели този вот, то ще е за малко. Повече по тази тема не искам да говоря.Ще има ли в страната ни предсрочни парламентарни избори?Да, и това ще стане до края на другата година. Очаква ни решаваща дата - 1 януари 2007 г. , когато страната ни трябва да бъде приета в Европейския съюз.Следващата година ще е трудна за България, но мисля, че няма да имаме проблем с влизането в Европейския съюз. Ще ни бъдат наложени някои клаузи, във връзка със съдебната власт и прокуратурата, енергийната ни политика и земеделието. Виждам обаче разпад в съюза на европейските държави.Споменахте, че ЕС ще се разпадне. Кога ще стане това и поради какви причини?Очаквам това да стане до две години, като първо Франция и Англия ще напуснат съюза. Ще има промени и проблеми във връзка с работната ръка в страните от ЕС.и още мноооог много подобни пророчества....:))))
24
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
21.12.2012 - HELL AWAITS. SLAYEEEEEEER
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
простотии ... как пък не е предсказала наклона на xуя ми рано сутринта не знам ... *** комунистическа ... руснаците си измислиха Джуна и Кашпировски - Бай Тошо си измисли Ванга ... Ай сиктир
22
1
 
0
 
! Отговори
tzveti преди 15 години
Napravo si gubim vremeto da komentirame.....zasto za tova ne se pisa minalata godina, naprimer, ili predi 10 godini.....
21
1
 
0
 
! Отговори
just a man преди 15 години
Ako mogat da predkazvat ne6ta , za6to ne predskajat 4islata ot tototo ??? Togava bih povqrval, no dosega nikoi ne e ospql .
20
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ви ли е срам, бе? Кой каквато глупост измисли, все го преписва на Ванга! Интересно, защо никой не беше чувал нищо за това пророчество до избирането на Обама. Абе, я стига с тия глупости!
19
1
 
0
 
! Отговори
БАБА ВАНЯ преди 15 години
Изчакайте още една година и като дойде изборите ще почнат да излизат и най- новите предсказания на колежката!!!