Руски милионер криза го не лови

Плюшени мечета за $50 000 и вили за $6 млн. за руските олигарси на Панаира на милионерите в Москва
29 ное 2008 14:40,
28
Руски милионер криза го не лови
Дубай- рай за руснаците. Снимка: БГНЕС

Русия може да преживява най-острата финансова криза за последните десет години, но Панаирът на милионерите в Москва отбеляза нови рекорди по разточителство, пише "Таймс магазин".

Рехавата тълпа при откриването на тазгодишния Панаир на милионерите в Москва не успя да помрачи оптимизма на организаторите, че руските олигарси все още имат достатъчно скътани пари, за да си накупят достатъчно от малките удоволствия на живота – частни самолети, яхти и вили в Арабския залив.

Без съмнение тази година се забелязва липса на декадентския блясък от предишните години, който маркираше панаира на лукса в московския изложбен център, допълва изданието.

На мястото на обсипаните с диаманти мобилни телефони и чистокръвните състезателни коне за по $1 млн., тази година се предлагат автоматични градински косачки, дизайнерски “бобени” чанти и козметика от най-висок клас.

Компания с многозначителното име “Разкош” предлага 56 вили върху изкуствен остров с форма на морско конче край бреговете на Дубай. Всяка една от тях струва по минимум 6 млн. долара.

В Русия има достатъчно милиардери, да не говорим за милионери, така че предлаганите от нас вили са дори скромен брой от това, което може да се продаде, твърдят от компанията.

Тълпи за плюшени мечета по 50 000 долара. Очите им са направени от истински сапфири и злато, а козината им е изтъкана от златни нишки.

Силно зависимата от цената на петрола руска икономика през последните години нарои 110 милиардери и 131 000 милионери в долари.

В последната класация на “Форбс” за най-богатите хора на планетата влязоха 87 руснаци с общо богатство от 440 млрд. долара, завършва "Таймс магазин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това наистина е най-смисления и разумен.. не... РАЗУМЕН коментар публикуван в интернет някога!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е най-свестният и разумен коментар публикуван някога на този сайт
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българките не се ли продават в целия свят, на това отгоре работят с най-голямо старание... от злоба не си отваряй болна тема.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой как се е уредил you know...
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А тъй, говорете ни колко са богати братушките, а ние тука да пукаме от мизерия.
2
0
 
0
 
! Отговори
OSMI преди 15 години
ne samo ot petrola texnite jeni i momicheta se prodavat v tseliat sviat.petrola i da svarshe niama strashno.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
am iznemogvat oricata