Кошмар по американски

Баща застреля петте си деца и майка им, след което се самоуби
28 яну 2009 22:55,
65
Кошмар по американски
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ървин Лупо, жител на щата Калифорния, e застрелял петте си деца и съпругата си, след което се е самоубил, съобщава NBC.

Трагедията се разиграла в дома на семейството на 25 км южно от Лос Анджелис.

Полицията открила ужасяващата гледка след подаден сигнал за стрелба.

В едната стая на къщата открили труповете на бащата и трите дъщери, а в другата – майката с двамата синове.

Преди това мъжът изпратил имейл до местна телевизия, в който обявил, че смята да застреля всички членове на
семейството и самия себе си заради проблеми с работата.

После бащата последователно застрелял съпругата си, 8-годишната си дъщеря, 5-годишните момичета близначки и 2-годишните момченца, също близнаци.

Съпрузите Лупо работили в клиника в града, но и двамата били уволнени.

Тогава на жената й хрумнало именно по този начин да решат своите житейски проблеми.

"Защо да оставяме децата на непознати?", пише в предсмъртното писмо на Ървин Лупо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чудно ми е едно, човек с такава смелост и решителност да направи такова нещо, определено не е наред с главата. Като се върнеш месеци назад, на никого ли не е направило впечатление че тоя/тия имат някакви отклонения????
43
0
 
0
 
! Отговори
не сме забравили преди 15 години
Абе Фасилев, вие от БСП да не сте " цвете" за мирисане. Не станахте ли от социалисти, социал-капиталисти. Ама вие нямате нищо общо с комунистите- идеалисти. БСП сега и майка си ще продаде само и само да са в управлението заедно със собственика на държавата овч.А като е така лошо в Щатите ,защо които избегаха и се устроиха не искат да се връща. Но иначе това което пишеш е съвсем верно,но така е в слободните възможности. Защо при бай Тошо нямаше такива работи?
42
0
 
0
 
! Отговори
pro7 преди 15 години
Това е страната на неограничените възможности . Това е блянът за много сънародници . Ако това ви привлича - напред ...
41
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
До всички - поклонници на западния модел, слагачи на Буш, на американците, на седесарите ***, на атакистите, на Бойко борисовчетата и пр. Запитайте се защо от тази трагедия никой в САЩ няма да застане да протистира пред Белия дом и да обвинява президента или правителството. Ето това правите тук *** тъпанарчета. Единствено в последните години, много трудно, ама много трудно се променят нещата към добро. И е трудно заради натрупаните по времето на дясната вакханалия реституция, проституция, корупция и пр. Тия навици не се изкореняват лесно. Но ако държите - гласувайте си за Бойко ***, Волен фашиста, гракайте че комунистите (гдето не ги виждам вече никъде, но вие едно си знаете и баете) били заплаха и пр.
40
0
 
0
 
! Отговори
mmm преди 15 години
жалко,много жалко,но ми се струва,че мн често ще четем за подобни трагедии...началото на края....
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ei hora tova ne sa amerikancite-TOVA SME HORATA, kakvato i narodnost da sme.MNOGO SYM SYGLASEN S N56!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако това е истина- това е апокалипсиса, това е трагедията на човечеството. Незнам какво друго може да е, това е просто границата може би на човешката психика(не лудост). Това просто е необяснимо, колкото и книги да прочетем.Жалко че хората изобщо съществуват след като под някакво влияние извършват такива жестокости над другите около себе си и над самите тях!
37
0
 
0
 
! Отговори
BUL преди 15 години
Аспартамът, глутамата и флуорида са канцерогенни бомби със закъснител, които оказват въздействие и на психиката на човека...
36
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
защо дезинформирате бг народа - децата бяха само 6 броя. видях ги лично
35
0
 
0
 
! Отговори
Zarry преди 15 години
Боже Господи!!! В САЩ явно бъка от психично болни...Що за долна *** би родила подобна идея??? Силно се надявам тези ексцесии, за които чуваме всеки ден да са някакви изолирани случаи...иначе уж най - развитата и могъща държава се състои от затъпяли, ненормалници
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам дали е възможно да си по-*** от средностатистическия американец. Те са въздух под налягане и нищо повече, ама се месят навсякъде! Аман от тази ***!------------------------------------------- -----------moje, moje! srednostatisti4eskiq bulgarin. aman ot zlobni zavistlivi marzelivci
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лидис, че това е типично за американците мога да се съглася, ама да ми разправяш, че е нормално няма как да се съглася с теб. Та, нали живеем за да отгледаме живо и здраво поколение. Това е и смисълът на живота на нормалните хора. За американците явно смисъла на живота е в яденето. Жалко за децата.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
в страната на генетичните коктейли всичко е възможно
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
някой май не си е пил хапчетата и сега е хукнал по улиците да посреща Кришна...това копи-пейст е сериозна физическа работа и показва неправилно насочена сексуална енергия. да си беше ударил една злобарка за същото време
30
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Сега ще изкарат че черния им е виновен и ще възобновят движението кус кус недоял.
29
0
 
0
 
! Отговори
Esi преди 15 години
Добре, че са форумите - да прочете нещо човек от първа ръка :) Лютераните пръснати ли са из цяла Америка или са съсредоточени в определена област?
28
0
 
0
 
! Отговори
hamerikano преди 15 години
Не знам дали е възможно да си по-*** от средностатистическия американец. Те са въздух под налягане и нищо повече, ама се месят навсякъде! Аман от тази ***!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Америка започна с бързи крачки да се излага и разпада.
26
0
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 15 години
Живея в САЩ, и ако американците си имат най-малка представа как се живее в България и че това и тях ги чака, още сега ще почнат да организират масовите самоубийства
25
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
УСА се препълни с *** и всякакви със своята култура и секти.Но белите ,баш лютераните поступват така .Бащата застрелва първо майката ,да не гледат децата или последна ,да не вижда тя разстрела на децата .Нормално и типично е.Скоро при нас един учител застреля 2 си деца и жена си ,че били длъжници на банката и парите не стигали. Те не са борбени !