Обама на посещение в Турция в началото на април

Американският президент ще посети южната ни съседка на 6 и 7 – ми следващия месец
19 мар 2009 13:22, Красимир Ангелов
22
Обама на посещение в Турция в началото на април
Снимка: БГНЕС

Американският президент Барак Обама ще посети Турция на 6 и 7 април, съобщи  турският премиер Реджеп Таип Ердоган.

По това време Обама  ще присъства на втория форум на Алианса на цивилизацииите, който ще се състои в Истанбул.

"Нашите разговори на 6 и 7 април в Турция с г-н Обама са от особено значение за Турция и САЩ", заяви Ердоган в телевизионно предаване по частната телевизия TGRT.

Той уточни, че американският президент, който трябваше да посети Турция в края на обиколката си в Европа, ще се срещне с турски ръководители на 6 април в Анкара преди да замине за Истанбул, за да присъства на форума на Алианса на цивилизациите.

“По време на визитата му ще бъдат обсъдени двустранните отношения, ситуацията в Ирак, Иран, мирният процес в Близкия Изток, в който Турция предложи да посредничи, както и Ливан и Кипър”, допълни Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
докато бг народа си мисли 4е е най великия от съседите си, съседите се окултуряват, образоват и модернизират, а бг си остава с простащината
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да и Русия е в много добри отношения с Турция. България просто има селски манталитет и мисли ограни4ено, за народа говора, политиците си знаят тея неща
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Истанбул е обявен от ЕС за Европейски Град на Културата 2010, стига с тези представи на пещерняци
18
0
 
0
 
! Отговори
мурат преди 15 години
Турция от Пекин до Берлин!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Sorry mister Napoleon eleven, I'll try to explain in bulgarian.В България Буш ние пратихме отдавана. В България пратихме бял президент. Не го пратихме в Турция. Няма да го разкарваме за нищо. Сега какво, има президент negro, та него ще го пратим За съжаление, наш не бял президент, още не е достоен да го пратим в България. Какво да се прави, се се случва на черните да дават черната работа да свършат.Best regardsNilary
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ииий,явно трябва да се молим да ни приемат и нас при цивилизациите.И пак няма да на щът бате.С молитви ставало при неграмотните,а при нас се влиза със щит против обувки.Какво ме каниш да тренираме,давай да се тръшкаме да ревем.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе момченце-клатят ти се краката ,като на кон пропътувал 100 километра.За каква икономия и помощ ще дириш и кого бре.Стой си кротко на столът и изливай по смислени хвалби.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Che TR e v Evropa i dorde EU se opiva nespravedlivo i dvoynostandartno, to Turkey se razviva i nepoklatomo e zael mastoto si v svetovnata lista ot ikonomiceski i voenni sili.To ucastva v G-20(dvaysette nay razviti natsii v sveta) i tam sa samo 5 strani ot EU a cheluvat 38.... v obshnosta.I de fakto ,EU se opiva Turkey ste go nadminava po vsichki pokazateli i togaz za kakiv k.r mu e EU?
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Видя се тя,обезателно трябва да намеря време,да отида да попитам русите,каква е молитвената стойка,за пред всички величия.Тъй де,като ще се молим,да не объркаме позите.Защото ще вземат някой от двамата да не го харесат,заради позата молитвената де.Много обичаме защото да се молим,на кучето,да не ръфа прага.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Турция в EU !
11
0
 
0
 
! Отговори
NAPOLEON преди 15 години
Турция със своята култура,история,икономика и важност се сравнява със цялата Европа.Европа никога не би успяла за нивото в което е без Турция.Същото е и за Турция.Те са нужни един за друг както въздуха за растенията .И само Истанбул стотици пъти е по достоен за света отколкото цялата България.И за какво ще посети България един президент на САЩ..!За да види как полицията стачкува ли..??
10
0
 
0
 
! Отговори
mitev преди 15 години
Velika Turtsiq e imperiq....te komandvat kakvo she stane na balkanite.........ako ne poslushat glasa na turtsite,to Rusiq im se moli za voeno satrudni4estvo sas fesovete............rano ili kasno shte obevqt izto4na rumeliq..ako ne im idem po vodata....
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе работата е, че и Русия е в по добри отношения със Турция отколкото с България, така че си правете сметките, ние къде сме в цялата работа.
8
0
 
0
 
! Отговори
.............. преди 15 години
turtsia niama ni6to ob6to s evropa i triabva da se darzi dale4 ot neia.........
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на американците им отърва добри отношения със озверелите кучета в задния двор на Русия. В случай на война Турция ще играе голяма роля за победа на Щатите. И това е истината.
6
0
 
0
 
! Отговори
ala turka преди 15 години
за това че е язва Търция ли президента на най влиятелната държава я посещава?и сега ли разбрахте чак кой е по важен за Америка,не бойте се през втоия мандат ще посети и България
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Turciq vinagi e bila po vajna za Amerika koi na kakvo se u4udva we
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така е.Сега ще видите всъщност колко Турчата са по важни за Америка, от нас.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A taka-sega 6e vidite za koi e rezania 4ernio
2
0
 
0
 
! Отговори
РАТ преди 15 години
турция е язвата на Европа!