Пиян ли е Медведев на срещата на Г-8?

Странни снимки на руския президент се появиха в интернет
10 юли 2009 09:03,
223

Италианският премиер Берлускони здраво е стиснал Медведев, Саркози е вляво. Снимка: afoni.net

Интересни снимки се появиха от срещата на лидерите на Г-8, която се провежда в разрушеното от земетресение италианско градче Л'Акуила.

Главният въпрос около тях е пиян ли е руският президент Дмитрий Медведев, или не е?

Из форуми и сайтове по цял свят се появиха най-разнообразни тълкувания на странното му позиране, затова вие преценете сами.

На предишна среща на Г-8 в Рим в подобно състояние се появи японският министър на финансите Шоичи Накагава.

Още по темата

Телевизионните канали го показаха с празен поглед, фъфлещ и неспособен да довърши изреченията си, като дори на няколко пъти задряма.

Такива навици имаше и покойният президент на Русия Борис Елцин, починал на 23 април 2007 година, който бе пословичен с пиянските си изпълнения по подобни срещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
къде сте русофили? стана 15,15 и вие се събудихте след нощният запой или пък станахте - жаждата е по-силна от съня
181
0
 
0
 
! Отговори
xoxoxo преди 14 години
понафиркал се е малко :)))))))))))))))))))))))0000
180
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 14 години
Какви са тези глупости за Русия в някои от коментарите не мога да разбера, ходил съм сумати пъти в Русия и сам имал контакти с различни(по възраст , соц.положение ит.н.) хора и не само в Москва , но неправя никаква връзка между тях (коментарите) и това което съм видял. Че се пие , пие се ама хората със сигурност живеят по - добре , обичат страната си , далече по културно и учтиво се държат , и т.н т.н . хахаха Живеели в 19век , това пък от къде дойде , може някъде по брега на Северния ледовит
179
0
 
0
 
! Отговори
NIKI преди 14 години
Berloskoni uchastva v sataninski ogrii kudeto iznasilva malki deca ,a vie tuka ste mi sednali da komentirate dali Mechkov bil pyan ili ne.Sram za jurnalistikata,tolkova brutalni neshta stavat po sveta a vie ste mi iznamerili top novinata na denya.
178
0
 
0
 
! Отговори
Нестеренко преди 14 години
На редовен брифинг говорителят на руското външно министерство Андрей Нестеренко засегна и последните събития в България. Отнасяме се с уважение към резултатите от парламентарните избори в България и към волята на българския народ. България е наш традиционен партньор на Балканите."
177
0
 
0
 
! Отговори
Македонски преди 14 години
ооо, ти изпълзя. за пръв си написал нещо смислено!!!обаче...пропущаш следният факт- Русия няма нужда от Европа , а обратно- ЕС има нужда от Русия!!! справка: кризата в любимата САЩ!!!P.S Но въпреки това, когато на Русия един ден им свършат природните ресурси, мили ми Странджа те пак ще опрат да нашия ФАСУЛ!!!:)))))
176
0
 
0
 
! Отговори
русофил преди 14 години
ти си наивник, ако си въобразяваш, че Русия мисли доброто на когото и да е....наистина съжалявам за заблудата в която си се вкарал. Русия има единствено и само свои интереси и си ги отстоява за разлика от българските дупедавни политици. Знаеш ли какъв е проблемът на България, пълно е с политици, държавници липсват!!!!Русия, Англия, Германия и САЩ нямат нужда от закрила, нито имат намереие да пазят и се занимават с нас!!!
175
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Както казваше един съвременен български писател:"Стигне ли ти тинята до устата - горе главата"...Този руснак,който се подвизава тук е забравил,какдядо му го е учил да хваща риба от дупка в леда.Малко елементарна благодарност към България таварисшч -дошъл си тук да се спасяваш от болшевишкия си феодализъм,ядеш топъл български хляб и и имаш наглостта да плюеш.Знаеш много добре,че пътят ви за Европа минава през България...
174
0
 
0
 
! Отговори
елит преди 14 години
... и това, ако е световният елит, то тогава жална майка ...
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АБЕ КАКВО СЕ КАРАТЕ БЕ?! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ - БРАТЯ ЗА ВЕКОВЕ. НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА БГ РУСОФОБИТЕ, ТЕ СА С ЕДНИ ЧЕРНИ ФИЗИОНОМИИ, КОЕТО ЯСНО ГОВОРИ ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ИМ ПРОИЗХОД
172
0
 
0
 
! Отговори
продължението преди 14 години
...на полския автор Тадеуш Мостович: "Не спирай да търсиш истината за живота на дъното на поредната изпита бутилка.."(ние сме като гугъл, не ти трябва да четеш книги за да се просветиш, пвсевдо братушко:)))))
171
0
 
0
 
! Отговори
ще има продължение преди 14 години
спри шльокавицата ,нищо не си "панимал":))) и ако обичаш не говори за "пияните българи" защото руският алкохолизъм е несъразмерим по мащаби с черморския местен:))) пропускам квалификацията за "непосредственост" и "заядливост, порад ифакта че ми отговош:)))...и ако всички пияни руснаци едновременно уригнат:))) ще произведат взрив по голям от тунгуския метеор:)))...и накаря съвет- излез от гугъл мапс, чети сериозни автори и бори скуката с други средства и пособи:)))P.S. не забравяй съвета на.
170
0
 
0
 
! Отговори
чукча-читатель преди 14 години
Така... посмяхме се, пооплюхме го, понапсувахме се - все хубави неща.А сега е време да отидем да си приберем хлапетата от Син Сити и Най клуб, че оповръщаха орталъка. :)
169
0
 
0
 
! Отговори
Руснак преди 14 години
Без дори да отварям гугл мапс, ще ти кажа, че той нищо няма да намери, защото ФСБ не е населено място, нито пък POI(търси в гугл, ако не знаеш какво е). И да, знам какво е още от времето, когато то беше КГБ. Тука не блестиш с нищо, освен своята непросветеност и заядливост.
168
0
 
0
 
! Отговори
Руснак преди 14 години
Ако бях посланник, нямаше да говоря с т на родния ти език. Щях да ти говоря на чист руски. Понимаешь?
167
0
 
0
 
! Отговори
Руснак преди 14 години
Предпочитам да отида в Русия на гости, отколкото да отида на вашето черноморие, фрашкано с пияни българи, ***, ***(нямам в предвид хората :) ), високите цени, мизерия..да продължавам ли?
166
0
 
0
 
! Отговори
българче преди 14 години
ало, "руския чиновник" вие може да си имате ФСБ ( ПИТАЙ ГУГЪЛ МАПС) ако не знаеш какво е, обаче и ние си имаме ФСБ( ФОРМАЦИЯ СТУДИО БАЛКАНТОН)така че..вие с иживейте със службите и с вечен страх ,ние ще слушаме музика:)))
165
0
 
1
 
! Отговори
за руснак преди 14 години
Слави не е критерий затова какво обича БЪЛГАРИНЪТа там където си живял 18 години ( Магадан) ние разбрахме от Славчо:))))като не е по различно ог България пожелаваме ти приятно изкарване на ваканцията на прочутото магаданско черноморие:)))))
164
0
 
0
 
! Отговори
Арагорн преди 14 години
Западното порHо е плод на жестока и нечовешка експлоатация докато в руското има душа и предизвиква мисли.
163
0
 
0
 
! Отговори
Данаил преди 14 години
Според вас пиян ли е?://fishki.net/comment.php?id=54308