Пиян китаец с багер уби 11 души в провинция Хебей

Мъжът мачкал безразборно един час по улиците
2 авг 2010 12:08,
57

Снимка: БГНЕС

Пиян китаец с багер уби 11 души и рани 20 по улиците на провинция Хебей с северната част на страната.

Смъртоносното пътуване на 38-годишния мъж започнало в склад за въглища, където пияният убил един клиент, съобщава местната полиция.

След това той излязъл с багера на улицата, където газел безразборно коли, автобуси, мотоциклети и магазини.

Мъжът вилнял цял час с тежката машина, преди да спре в полето. Полицията арестувала 38-годишния шофьор, който може да получи смъртна присъда, ако бъде признат за виновен за смъртта на 11 души и раняването на други 20.

От началото на годината в Китай имаше серия от случаи, в които един човек започва безразборни убийства, но повечето от тях бяха насочени срещу деца. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Китай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
0
 
! Отговори
azzzzzzz преди 13 години
ti za kakvo iskash da pishat? za MOL-a ili puk za kiseloto mlqko za 40 stotinki? pffffff
52
0
 
1
 
! Отговори
gruh преди 13 години
Реално е убил 12, защото и той е пътник
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този докато говорим, най-вероятно вече са му прочели смъртната присъда и ще я изпълнят вдругиден. Пиян, не пиян...там действат бързо. Това да не е българско правораздаване...
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne viarvam, tova moje d astane samo v hamerika.............sledvashtia
49
2
 
0
 
! Отговори
xXx преди 13 години
hahahahahahahahahahaha :D:D:D 6 se poburkam ot smqh btw v Pernik ob6tinata privli4ala Golfadjii kato pravela spec promociq besplatna grajdanska + kasko za vseki nov s bega4ka i nomer PK :D:D:D
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
идеята не е ли да се коментира по написаното в статията ... ей това българите сме големи простаци - като не можеш да си дадеш мнението по дадена тема, изобщо не пиши ... а всичко, което си обсъждате по-долу го правете в подходчщи за целта форуми ... а по темата: кофти за хората :( дано го осъдят този ....
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tova e ford
46
1
 
6
 
! Отговори
haho преди 13 години
язък за голфа от перник сигорно са в траор
45
2
 
2
 
! Отговори
с. преди 13 години
И как точно разбра откъде пазарувам бе!?Боб си хвърлял сигурно!Щом се радваш да носиш евтини китайски *** и изобщо да си залят от китайски ***-жив и здрав!Бъди си им фен на тия навлеци!Където са стъпили няма откачане после!И в България натам е тръгнало!Цели колонии са направо!Ама откъде акъл да ги осъзнаеш тия работи!Айде с здраве!
44
5
 
4
 
! Отговори
sa60 преди 13 години
Изтрещяването е пълно!!! Просто е въпрос на време нещо подобно да се случи и тук, за съжаление.
43
10
 
3
 
! Отговори
kokic преди 13 години
Tova novina li e ....... za 11 du6i v Kitai, tova mi zvu4i po skoro kato vic. Tazi "novinka" da li 6te q otbelegat v kitaiskite medii, az se sumnqvam.....
42
4
 
1
 
! Отговори
Веселин преди 13 години
Като няма за какво друго да се хванеш за правописна грешка ще се хванеш ха...
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе това че си пазаруваш от Илиенци не е сериозен проблем, дори и за теб. Сериозния проблем е, че такива като теб, не стига че имат възможност да носят ***, па макар и евтини и китайски, ами реват на всичкото отгоре. Ходи гол като не ти харесват. И леко със сложните думи, че да не се уплетеш
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Умнико думичката е генофонДДДДД , едно е фонд , друго фон , но това изглежда е сложничко за теб щом продължаваш да пишеш "ФОН"
39
1
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
къде сте хелзингаджии? бърже хващайте самолета за китай, да защитавате правата на човека!
38
4
 
6
 
! Отговори
с. преди 13 години
Аз какво си купувам ти не бери грижа!Китайския дъмпинг е много сериозен проблем!Това е факт!И не ми говори за социализъм!Повечето страни с производство взимат мерки за да защитят собствените си производители и индустрия!Било с мита,било със субсидии и други механизми!Китайците имат страшно кофти политика и са заплаха за много страни!Пък ти ми говори!***!
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората от ГАНЬОФОНДА са недоволни от успеха на Китай.
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами фирмите си изнесоха производствата в Китай бе, щото е изгодно. Това е капитализма, ти кво си мислиш? Това не ти е едното време, за което говориш. Социализъм вече нема. *** били??? Че ти какво си? Китайците се радват на страната си и на успеха си, за разлика от такива като теб, дето само реват. А и Китай няма да ни продава ГМО нали и да ни трови? Не си купувай китайски дрехи бе, купувай си Версаче, като не ти харесват китайските.
35
7
 
10
 
! Отговори
с. преди 13 години
САЩ се сриват.....ама другия път!Какъв ви е проблема със САЩ бе!?Та с повод и без повод се плюе по тях!Китайците са ***!С дъмпинга и кофти политиката си сринаха доста национални индустрии!Навремето България имаше разкошна текстилна промишленост!Я сега си купете нещо българско!Само китайски *** внасяни за жълти стотинки!Сега заводите са разпарчетосани и се шие само на ишлеме!Я отидете до Илиянци да видите за каква *** става въпрос!Отвратително племе!
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ганьовщината дори комунизма не я победи. Само турците успяха. Ама пустите руснаци развалиха работата.