Европол разби международна педофилска мрежа

Полицията е спасила 230 деца в над 30 страни
16 мар 2011 19:40, Елка Василева
24
Европол разби международна педофилска мрежа
Снимка: Архив, Getty Images/Guliver Photos

Европейската полицейска служба Европол обяви в сряда, че е разбила международна педофилска мрежа, базирана в Холандия, предаде Асошиейтед прес.

Полицията е спасила 230 деца, жертви на сексуални злоупотреби, в над 30 страни и е арестувала 184-ма заподозрени. Разследването с кодово име "Операция спасяване" е продължило три години пише БТА.

Директорът на Европол Роб Уейнрайт заяви, че мрежата била структурирана около онлайн форум и представлявала "вероятно най-голяма онлайн педофилска мрежа в света".

Форумът boylover.net, базиран в Амстердам, е имал около 70 000 членове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
men преди 13 години
a za germanskite pedofili s vilite vav varna nqkoj zashto ne raportuva na everopol?
20
1
 
0
 
! Отговори
men преди 13 години
vie se radvate no polivnata ot tezi nerezi sled dve godini shte sa na svoboda. v belgiq gi puskat sled iztichane na 1/3 ot prisdata a prisadite im sa po 5 godini. palen tashak. prochete istinata za belgijskiq pedofil mark dutruo i kak sa navarzani kato cherva politici, policai, sadii i krasli osobi ot cqla everopa.
19
1
 
0
 
! Отговори
otvraten преди 13 години
Bravo na EVROPOL.Vse taka.Neka se zavrtqt i v Blgariq da hvanat nqkoy pedoma4o,koito bez internet si vrchat gadnata rabota v pedorazvata i oplojdaneto na deca...
18
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
По настояване на софийската Ложа Европол е възложил на дугаря Станишефф да се заеме на място с този въпрос.
17
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 13 години
...как ще се хареса на отвратителните, вонящи нехора, ако ние, в съответствие с нашите обичаи, започнем да пребиваме до смърт всеки от тях, който се осмели да изпълзи от мръсният катун и да се промъкне край домовете ни?Винаги съм казвал, че нашата толерантност към ***, трябва да бъде равна на тяхната толерантност към нас... а именно - да бъде НУЛЕВА.
16
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И каква култура имат ***? Вие знаете ли въобще какво означава думата "култура"? Смятате ли че в този термин влизат отказът от труд и образование, бандитизмът, препитанието единствено с кражби и просия, омразата към най-елементарната телесна чистоплътност, стремежът към разрушаване на всичко създадено от хората, неспособността на гнусотиите дори да говорят членоразделно ?!?Не бъркайте култура с обичаи... защото част от обичаите на хората в Европа е да ИЗТРЕБВАТ *** БЕЗ МИЛОСТ !!!
15
2
 
4
 
! Отговори
aнонимен преди 13 години
краино време е педофилите да се убиват с камъни както арабите защото те са хора на дявола и не трябва Господ да ги държи
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано пукнат всички педофили. Това е напаст с болни мозъци.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
smart za vsi4ki
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"В БГ има *** и те си имат култура, и ние не трябва да ги съдим."Как така не трябва да ги съдим. Като това им е културата да педофилстват, крадат, изнасилват и убиват естествено че ще ги съдим. Все едно да питаш "Абе кои сме ние че да съдим канибалите че ядат хора" Дай да ги оставим да ядат ли? Не си права. Не знам що за хора са ти писали толкова плюсове. Като са в България трябва да спазват законите. Не може вечно да ги оправдаваме с "културните им особенности"
11
5
 
15
 
! Отговори
Venera преди 13 години
*** са хора по цял свят. Статията тук е за педофилията, която не свързана с *** като култура. Има хора които са болни и те харесват вашите деца, това е проблема на обществата. Аз съм против такива хора да живеят, които плащат да гледат или насилват деца. Ако не такъв човек не може да се контролира да се застреля.
10
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Според мен *** трябва да бъдат оставени да се чифтосват когато си решат, защото са животни... просто всяка *** трябва да бъде кастрирана веднага след като снесе първото си ***, без значение дали е на 12 или на 32 години. Откаже ли - спират и се абсолютно всякакви помощи и аванти до живот - или да работят с ***, за да си хранят *** или да *** от глад. Просто и елементарно е.
9
4
 
20
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И аз се готвех да напиша същото - Европол полага огромни усилия да разбива "педофилски мрежи", а в европейска България, в 21 век хъхрещите гнусотняци масово заплождат малолетни чааветки и никой не ги закача, с оправданието че такива им били обичаите ?!?Този въпрос бих задал на евроструктурите, които упорито твърдят, че *** са хора, напук на всички доказателства в противното.
8
3
 
16
 
! Отговори
Venera преди 13 години
Все пак хората са направили нещо. Спря ли са 70 000 членове да се занимават с глупости. За това че в БГ не могат да направят нещо, Европа не им е виновна. В БГ има *** и те си имат култура, и ние не трябва да ги съдим. *** в цял свят живеят по един и същи начин. Ние като българи не искаме членове в БГ да ни насилват децата. Педофилията е болестно състояние. Тези хора не трябва да живеят.
7
2
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
аа имали позитанци.. фенове ?:) *** как си днес ?
6
2
 
34
 
! Отговори
ВАНКАТА преди 13 години
А така ли еми че тука в България е нормално някои *** да се женят и да раждат деца на 13 години и да си живеят щастливо с техния мьрляв и миризлив *** ,но искам ли аз да *** някоя 13 годишна фръцла веднага ще ми щракнат белезниците и то само защото съм българин !!! Несправедливо нали , е на това му викам етнически толерирана престъпност !
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да дойдат Европол да разбият *** като цяло!
4
1
 
36
 
! Отговори
нашата е етническа преди 13 години
Да дойдат Европол да разбият *** педофилия у нас, дето съдийте ни си затварят очите, щото било "особеност на етническата култура".
3
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 13 години
Тва като гледам снимката е някаква мирка сканирала каналите в някакъв сървър.
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И българската полиция разби мрежа от педофили-политици но останаха неосъдени щото "децата си го искали". Срам.