Милиардерът Бил Гейтс натирен от Бразилия

Плавал по река Рио Негро с лодкари без документи
Обновена: 21 апр 2011 15:05 | 20 апр 2011 08:51, Елка Василева
44
Милиардерът Бил Гейтс натирен от Бразилия

Основателят на компанията „Майкрософт“ Бил Гейтс е бил изгонен от Бразилия, където прекарвал отпуска си. Това съобщи АФП, като се позова на бразилската полиция.

Заедно с Гейтс страната е трябвало да напуснат и няколко негови приятели.

Всички те са били задържани по време на плаване по река Рио Негро, най-големия приток на Амазонка.

Екипажът на техния плавателен съд се оказал без разрешително за работа.

Самият Бил Гейтс и неговите спътници не са имали проблеми с документите – всички са пребивавали в Бразилия с туристически визи.

Заради използването обаче на нелегална работна сила чужденците са били глобени и задължени да напуснат страната в рамките на три дни, пише Lenta.ru.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страшно се развеселих тази вечер като четох остроумните коментари. Обаче не може да се отрече на нашето смело момиче Дилма, че струва повече от всички мъже по света
40
0
 
1
 
! Отговори
Присмехулник преди 13 години
Обичам този сайт. Естествено заради оригиналните коментари, които всеки път ме карат да си плюя монитора от смях :-Д
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ако беше в България... Бойко щеше да се извинява 3 дни по bTV а Цецо щеше да се яви 3ти на очна ставка при Американския посланик. Апък Гоце, щеше да даде На Нил Гейтс орден "Стара Планина" I-ва степен.Браво Бразилия!!!
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам за какво някои хора толкова плюят по тоя човек, но аз го уважавам изключително много, както и основаната от него компания. Уважавам и основателя на Apple, както и всички подобни хора, дарили и направили нещо за нашия свят, който благодарение на хора, които постоянно ги е яд на някой и нещо от ден на ден става по-зле.
37
0
 
3
 
! Отговори
До Темерут преди 13 години
Да случайни милиардери няма, само като се разгледа кой държи акции и участва в управлението на Гугъл, всеки ще разбере, че никой няма да гледа какво и как се краде и колко добър е предлагания продукт. Един от управлението е например Ал Гор, заедно с много бивши от ЦРУ и т.н. С Майкрософт е същото. Още като малък Бил Гейтс направил първата си програма за ЦРУ.
36
1
 
3
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Бил Гейтс, може да е плагиат, крадец и какъвто си щете го наречете, но е безспорен факт, че е знаел какво да прави с откраднатите идеи, и ги е реализирал... Случайни милиардери няма! Изкарал си ги е парите, плювачи!
35
2
 
2
 
! Отговори
Fox преди 13 години
Няма нищо случайно в една болест, особено в рака. Геният в Apple е истински гений, за разлика от плагиата Гейтс, но за съжаление е зъл.
34
4
 
9
 
! Отговори
Do W7 преди 13 години
Геният е в Apple, но за съжаление по случайност е много болен. Майкрософт няма абсолютно нищо свое - всичко е крадено с изключение на DOS, който твърдят, че е купен от IBM. Иначе от мишката, от управляваните със събития програми, през графичния интерфейс, през DLL та до ActiveX, през интернет браузъра, за който 10 години се съдиха с Netscape та до облака, абсолютно всичко е крадено. По крадливост Майкрософт отстъпва само на Гугъл, чиято кражба почва от търсещата му машина.
33
2
 
11
 
! Отговори
koko преди 13 години
И сега САЩ като изгонят нелегалните бразилци от САЩ, какъв рев ще падне.
32
2
 
13
 
! Отговори
Варна преди 13 години
Ако беше в БГ граничарите дори щяха да му клекнат за св...а и после да се на дупят :))))))))))))Ток може и да каквото си пожелае по всяко време на година и не му трябва разрешително :)А ако реши може и да си купи някой парк да го изсече и да построи WC за да може да се облекчи:)))БГ е страната не необятните възможност :)
31
0
 
23
 
! Отговори
главен експерт преди 13 години
е как бразилия не е българия - леля дилма русеф, нали се цилюваха с боко картофа, бразилия си е бг, алоооооооо!и бати бойко щеше да е толкова строг с бил гейтс ако го беше хванал да плава незаконно по панчеревското езеро - та дори щеше да му спретне акция на меверето (подари му цвете), да го хванат, да го окаушят и да го накарат да напише съчинение на тема "ние сме майкрософт, без герб ние сме нищо".БОКОООООООООО, само бокооооооооо
30
2
 
16
 
! Отговори
браво преди 13 години
Е тва се казва спазване на закона.Ако беше в БГ щяха да му се извиняват,че са го притеснили и да му праят метани.Обаче Бразилия не е България.Май се оказа,че само в Конго,Сумалия и в България законе не се спазва.
29
7
 
1
 
! Отговори
W7 преди 13 години
Това е провокация на Apple със сигурност, 100% ***, за по един ителефон са се направили на нелегални, за да очернят името на Гения пред света.
28
3
 
15
 
! Отговори
До AZ преди 13 години
ти откъде знаеш че сипе кинти на всеки метър,а? Да не си вървял след него да ги събираш, умнико..... абсолютно прави са били хората....там има закони и те са за всички
27
3
 
3
 
! Отговори
ш преди 13 години
Трябваши да го опънат идно хубуу...
26
21
 
16
 
! Отговори
AZ преди 13 години
А бе тия бразилци са много прости бе ! Да изгонят милиардер, които върви и сипе кинти на всеки метър, да не говорим каква реклама прави, нямам думи. Тези са май по-прости и от нас, нищо чудно че си избраха българка дъщеря на партизанин за презиент.
25
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а тука Бойко щеше да се извинява половин ден и да го кани на мачле
24
1
 
7
 
! Отговори
Solingen преди 13 години
Е кво му е на Бойков Мутристан!? Да не би Гейтс да е бил тук без документи и да са го оставили? :D
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама много сте зле ве *** неграмотни - натирен бил... вземете започнете да пишете като нормални хора. Иначе некви *** ше му пръднат на Били
22
9
 
23
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Е това е държава,а не като Бойков Мутристан!