Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс

Катарина Кресал хвърли правителството в криза
Обновена: 23 авг 2011 14:43 | 23 авг 2011 12:18, Елка Василева
193
Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс
Катарина Кресал. Снимка: lds.si

Красивата Катарина Кресал подаде наскоро оставка като вътрешен министър на Словения и замалко щеше да предизвика падане на правителството на Бору Пахор.

Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби.

Тя стана първата жена председател на парламентарно представена партия в страната, беше обявена за политик на 2009 г., дадоха й ласкавата титла "Словенка на 2009 г.", а доскоро беше министър на вътрешните работи. Това е Катарина Кресал – една от най-влиятелните жени в Словения.

Тя преживя атаките на църквата и традиционалистите, които й се нахвърлиха, тъй като  активно подкрепя правата на хетеросексуалните и хомосексуалните семейства. Засили законодателството за защита на жените и децата от насилие, шофиране под въздействието на алкохол и предприе битка срещу организираната престъпност.

И тогава започнаха скандалите, пише "Ютарни лист". Медиите я свързаха директно и по-специално приятеля й адвокатa Миро Сеница със сексаферата "Булмастифи", която месеци наред разтърсваше словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват собственика си доктор Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат и подробностите – Саша всъщност е жена, която е содомизирала кучетата многократно с изкуствен пенис. Тъй като в гаража е открита сперма, се появиха подозрения, че в оргията е участвал и някой друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщават, че гаджето на министърката е изпоядено от кучетата, отива в клиниката, собственост на Баричевич, но неговият медицински картон изчезва.

Веднага медиите разтръбяват, че кръгът на участниците в аферата „Булмастифи“ е много по-голям и достига до самия връх на словенския политически елит.

Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час.

През март 2010 г. Създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в Ауди А8, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор беше глобен с 500 евро и му бяха отнети 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката била в клиника след свръхдоза кокаин.

Сега обаче Кресал подаде оставка, след като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.

А наскоро словенският всекидневник "Финанце" написа, че Катарина Кресал е била дългата ръка на богатите словенци, които чрез нея са имали политическа мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
9
 
! Отговори
друга жена преди 12 години
е тая ми скри шапката
131
3
 
11
 
! Отговори
счети преди 12 години
"Боже, колко мъка има по този свят, Боже!"Госпожата си е подала оставката заради ДОКЛАД за КОРУПЦИОНЕН ЕЛЕМЕНТ в ДОГОВОР, сключен от НЕЙНОТО МИНИСТЕРСТВО! /Думам ти, дъще, сещай се, снахо!/ А коментарите под статията са за "секс, наркотици и /без/ рок`енд`рол"!Може ли да има толкова неграмотни или сбъркани хора в сайта?И после се чудим, защо така "става" на изборите..
130
9
 
7
 
! Отговори
Тая е пълен изрод! преди 12 години
Тая е пълен ***! Да мре в кафа с ла*а!
129
5
 
2
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Май са забравили да впишат като грях носене на секси облекло.Абе прекалено много са тия обвинения-на никой ли не му прави впечатление.Нещо като Ц.Ц. кога хване някой с "акция"
128
5
 
6
 
! Отговори
Марияна преди 12 години
Че той тоя шофьор много бавно го кара това Ауди.Какво са 200км/ч за Ауди А8.
127
9
 
9
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Майкооооо, кокаин, оргий, злоупотреби...добре си живее жената...ииии не искам никой от вас ПУДЕЛИ дето все псувате българина да се изказва негативно за България и българите, защото българина винаги е бил боец с голям ***, а не мрънкащ пудел като вас ***....
126
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хърватските шахматни ***...се прегръщат със сърбите ,когато трябва да *** българи!
125
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е сега Бриджит Бардо ще полудее - за наказание първо ще и направи дабъл *** с копитата на некое магаре и после ше я пусне на 2-3 расови жребеца да я помпат, докато и изкарат карантиите през устата...
124
1
 
12
 
! Отговори
Gonzo преди 12 години
... Тези чак сега ли разбраха, че красивите жени ги чукат а грозните завиждат. Живот. ;)
123
5
 
10
 
! Отговори
кой, къде? преди 12 години
Само аз ли не схванах това с кучетат, пенисите, садо-мазото, докторите и политиците?
122
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ZIVJELA HRVATSKA!!
121
7
 
4
 
! Отговори
бай Ганя преди 12 години
нищо не дължи човечеството на бай ***! Косматия балканец!
120
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо не дължи Човечеството на НЕчовек (***) като някой си Сърбин..
119
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Даааа.... Кадиев ,Кутев и Винегин...се гушкат с мастифи и Джемини -***!!! Предпочитам да гласувам за хетеро-Цветанов
118
8
 
8
 
! Отговори
Гагарин преди 12 години
Ето това са защитниците на ***!При нас пръв , в това отношение , е Кадиев!!Дали и той има мастиф!
117
10
 
30
 
! Отговори
зевзек преди 12 години
В България следващия скандал ще е порноклип с Фидосова:))))
116
6
 
8
 
! Отговори
Расист преди 12 години
Всичко що е либерал,комунист,черен,***,***.аст - под ножа ...Не ни трябва педера.стко изкувство и *** за ра.бота. Не ни трябват джамии. Европа трябва да се върне . . .
115
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
както виждам е от либерал-демократическата партия, в бг либерали са дпс и ндсв, представям си доган, царя и един местиф между тях, сори не е мастиф , а м. кунева
114
6
 
11
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
"Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин"Е какво очакват, все едно човек може да бачка така без ускорители. В англия няма политик дето да не пудри носа.Ако си върши работата кво ги интересува
113
7
 
7
 
! Отговори
Еххх преди 12 години
Хората какви политици имат. Да ги гледаш само и ти става драго. А нашия дето прилича на шимпанзе ... остави.