Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс

Катарина Кресал хвърли правителството в криза
Обновена: 23 авг 2011 14:43 | 23 авг 2011 12:18, Елка Василева
193
Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс
Катарина Кресал. Снимка: lds.si

Красивата Катарина Кресал подаде наскоро оставка като вътрешен министър на Словения и замалко щеше да предизвика падане на правителството на Бору Пахор.

Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби.

Тя стана първата жена председател на парламентарно представена партия в страната, беше обявена за политик на 2009 г., дадоха й ласкавата титла "Словенка на 2009 г.", а доскоро беше министър на вътрешните работи. Това е Катарина Кресал – една от най-влиятелните жени в Словения.

Тя преживя атаките на църквата и традиционалистите, които й се нахвърлиха, тъй като  активно подкрепя правата на хетеросексуалните и хомосексуалните семейства. Засили законодателството за защита на жените и децата от насилие, шофиране под въздействието на алкохол и предприе битка срещу организираната престъпност.

И тогава започнаха скандалите, пише "Ютарни лист". Медиите я свързаха директно и по-специално приятеля й адвокатa Миро Сеница със сексаферата "Булмастифи", която месеци наред разтърсваше словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват собственика си доктор Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат и подробностите – Саша всъщност е жена, която е содомизирала кучетата многократно с изкуствен пенис. Тъй като в гаража е открита сперма, се появиха подозрения, че в оргията е участвал и някой друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщават, че гаджето на министърката е изпоядено от кучетата, отива в клиниката, собственост на Баричевич, но неговият медицински картон изчезва.

Веднага медиите разтръбяват, че кръгът на участниците в аферата „Булмастифи“ е много по-голям и достига до самия връх на словенския политически елит.

Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час.

През март 2010 г. Създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в Ауди А8, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор беше глобен с 500 евро и му бяха отнети 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката била в клиника след свръхдоза кокаин.

Сега обаче Кресал подаде оставка, след като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.

А наскоро словенският всекидневник "Финанце" написа, че Катарина Кресал е била дългата ръка на богатите словенци, които чрез нея са имали политическа мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе знам че Словенките са горещи жени ама чак пък толкова.......
11
8
 
17
 
! Отговори
Калин преди 12 години
*** ..
10
4
 
31
 
! Отговори
... преди 12 години
Те т'ва е пиче, а не като Надето :D
9
4
 
39
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Клинтън щяха да го свалят защото излъга под клетва а не защото Моника му е духала.
8
2
 
20
 
! Отговори
inn преди 12 години
и жените понякога са живи дяволи..
7
14
 
3
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 12 години
Tas political-Lady shi e As ma samniava baya ASGAN(strastna na turski izig)Opotrebata na SEX sas Sodomo-animalisti4ni IZgazitci e rezon i faf BG-pulit.kraguve--Pru4iteti ,,ZLATNOTU MAGARE.., ili SATIRIKON...faf Drebniat ROME sa deystvuvali sas pudobni rilevantni puhvati...
6
7
 
13
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
Кучешки живот:)))
5
8
 
60
 
! Отговори
Кратун преди 12 години
Тия словенци нещо са се сбъркали. В България за такива неща се става "хайлайф", "ВИП" "Българин на годината"....
4
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
жена - мечта
3
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТКОГА СЕКСА Е ПОРОК,НА КЛИНТЪН МУ ДУХАХА И ЩЯХА ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ,ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА
2
6
 
26
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
не бива да я съдят твърде строго, че коя изглеждаща така ще води целомъдрен и достоен живот?
1
9
 
27
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Малеее .. с кучета!