Гълъбин Боевски е в емоционален шок

Ще бъде преместен в килия с българи
Обновена: 11 ное 2011 14:38 | 11 ное 2011 07:05,
267
Гълъбин Боевски е в емоционален шок
Снимка: Архив Булфото

Гълъбин Боевски е в емоционален шок, защото не може да възприеме факта, че е в затвора, пише в доклад до Външно министерство Мануел ду Насименто, временно управляващ посолството ни в Бразилия, цитиран от „24 часа”.

Боевски ще бъде преместен в килия с българи, след като Насименто разговарял с директора на затвора.

В доклада до министерството пише още, че Боевски няма оплаквания за лошо отношение на служителите и пазачите в затвора, но не възприема условията там: "Той се намира в добро физическо състояние и в емоционален шок. Не може да възприеме факта, че е в затвора!”

Според адвоката на Боевски Ивайло Дерменджиев обаче, той бил тормозен от съкилийници. Щангистът бил в килия с 15 затворници, един от които с присъда от 300 години за тероризъм, обясни адвокатът.

“Той е доста силен човек, но две седмици никой не му е обърнал внимание. Няма никакви самопризнания. Разпитът му от задържането е само на една страница и нищо повече. Няма повдигнато обвинение. Вярно, че няма вериги, но пък не трябва да се забравя, че той е единственият, който е без присъда в този затвор”, разказва Дерменджиев.

Сега Боевски ще бъде преместен при българи. Според данни на Министерството на външните работи в затвора "Итаи" има близо 70 българи, много от които също са заловени да пренасят наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
KAKAV 6OK BE PI4, KATO PRENASIA6E KUFARITE I SE KEFE6E ,KOLKO MANGIZI 6TE POLU4I6 I KOLKO DECA 6TE OTROVI6 ,ZA6TO NEIAMA6E 6OK,TRIABVA DA POLU4I6 TOVA ,KOETO POLU4AVAT VSI4KI PRI PODOBNA SITUACIA.INA4E MOITE ADMIRACII ZA TOVA KOETO NAPRAVI ZA BG,I KOGATO SE RAZVIAVA6E BG. ZNAME ZA TVOITE USPEHI ,NO TOVA E DRUGA TEMA.
251
0
 
3
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
По-добре да ходиш с разпран куфар, отколкото с разпран ***. :-))
250
0
 
1
 
! Отговори
nishto novo преди 12 години
Това го пише и в "Шок", нищо ново не казват тея
249
1
 
3
 
! Отговори
бурсука преди 12 години
по скоро е в *** шок,в пандиза е все пак
248
1
 
5
 
! Отговори
Няма Значение преди 12 години
Да не изземваме функциите на съда! Но се учудвам, че никой не се впечатлява от големия брой българи в затвора!!!Те едва ли всичките са "гербаджии" , но са БЪЛГАРИ! Колко ли са българите по затворите в света? Като сме такова племе, какво искаме от другите? И невинен да го осъдят, пак би било разбираемо!А ако е виновен, де да беше само той!...
247
1
 
7
 
! Отговори
до Здравия разум преди 12 години
абе питай Дилма, какво ще го прави тоя синковец. да се гордее, че е от български произход жената.
246
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
скоро ще бъде и *** шокиран...
245
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 253 защого защитаваш тоя ако ти надруса детето с тези наркотици такали ще пишиш затакова нещо смърт
244
0
 
5
 
! Отговори
tihomir преди 12 години
da nebi. dami e kopal na lozeto galabin che dago sajalqvam.vinoven e.. sega da leji tova e.as sam vav chyjbina ot 5-godini i nikoi nemi e pomagal.k'vo reve kato vdovica za ***
243
27
 
10
 
! Отговори
Здрав Разум преди 12 години
За мен Гълъбин Боевски е преди всичко българин и ме е карал да се гордея с успехите му в спорта. Не е правилно да се коментира едно недоказано обвинение и би следвало да се научим да подкрепяме сънародниците си в беда навсякъде по света. Едва ли някой от вас е убеден, че Боевски е виновен.
242
1
 
32
 
! Отговори
Двоен аршин преди 12 години
Питам се ако бяха арестували в Бразилия някой обикновен и никому неизвестен българин, дали щяхме изобщо да научим, че е имало такъв случай, камо ли в кой затвор е задържан и при какви условия ... и дали не е в "емоционален шок". За едни България е майка - за други е мащеха.
241
0
 
9
 
! Отговори
до 245 преди 12 години
за него 9 кила не са нищо, щангист е все пак подяволите :)
240
0
 
6
 
! Отговори
Българи преди 12 години
Айде шампиона го чакат няколко години в бразилски зандан. Сега и да реват и да не реват това е положението.
239
0
 
14
 
! Отговори
Arven преди 12 години
до alkapone:Що за изказване? Ти като не си шампион, за теб държавата по-добре ли се погрижи, че не пренасяш наркотици по границите? Това е народопсихологията на българина: все търсим причина за собствените си провали и вина за грешките си в някой друг. Сега на Гълъбин държавата му виновна...
238
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблема си е лично негов ! Това, че е публична личност и прави подобни неща е в негов минус.Българските данъкоплатци не са длъжни да плащат за спасението на такива ***! Много е нагло! Супер нагло! Има много такива хора по арести и затвори в цял свят. Понеже са неизвестни , никой няма да разбере дори, че гният. А за него що врява и шум....
237
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Муле.. Да си излежи присъдата.. България няма да помага на престъпници.. Ако беше друг не толкова известен.. едвали щяхме да чуем за него.. има още 70 Българина заловени с наркотици.. които също казват, че незнаят от къде са се появили. Но те си лежат в Бразилския затвор и никои незнае нищо за тях.
236
1
 
27
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Гълъбинчо еж му глъвътъ сега и не мрънкаи.Кат си световен шампион се дръж,като мъж не като ***.Ако в БГ е модерно да си *** в панделата ще ти скъсат зъмбъта и хич не им дреме на латино *** какъв шампион си.Търговците на смърт не са на почит зад решетките.
235
1
 
27
 
! Отговори
Иван преди 12 години
9 кг кокаин са поне 150 000 еднократни дози, които у нас струват минимум 15 МИЛИОНА лева, в чужбина - 15 - 20 млн долара.И нашето Гълъбче не разбрало, че чантата му е "понатежала" с девет килца???Я вдигнете една чанта с ДЕВЕТ компотени буркана с вода и пак елате да ми кажете "как не бил разбрал"?
234
1
 
24
 
! Отговори
урко преди 12 години
ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВСТВА *** ,И ШОК ,И УЖАС,И ДРУГИ РАБОТИ
233
0
 
44
 
! Отговори
мимито преди 12 години
и аз съм в емоционален шок !!! като разбрах, че трябва да работя 40 години без прекъсване за 100 лева пенсия ! Искам правна и емоционална и парична и всякаква друга безплатна помощ