Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
41
 
! Отговори
До 123 преди 12 години
Прав си, кой е тоя ***, дето просто така ще му сложи 9 кила кокаин без пари, и тази стока за милиони ще си пътува незнайно къде по света. Ако са искали да го натопят, да са му сложили 900 грама, същата работа ще свърши. Легенди за наивници!!!
111
4
 
12
 
! Отговори
Ей преди 12 години
В това семейство - само ангелчета. А тоя дявол, адвоката, ще прекара зимата на топло.
110
2
 
4
 
! Отговори
??? преди 12 години
...nali pisaha, ce kogato im go e obiasnil na mitnicarite-te sa MU POSOCILI stikerite vurhu tiah,dokazvasti-ce kufarite sa bili vneseni v stranata pri pristiganeto im/lepenkite,ce sa minali proverka na izhodnoto letiste...exc/...
109
5
 
10
 
! Отговори
DAN4O LE4KOV преди 12 години
е тои като го преглежда..не видя ли че е издут..или че формата му е странна..КОКАИНЕ КОКАИНЕ (БОЕВСКИ)...ДАНО НЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЗАТВОРА....НЯМА ДА ТА СПАСЯТ ТЕЗИ ЧАЛГАДЖИИСКИ НОМЕРЦАДИЛЪР НА СМЪРТаз съм като тебе...дилър и сводник... и СУПЕР ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК В СЛИВЕН И БЪЛГАРИА
108
2
 
7
 
! Отговори
до ЕТNА преди 12 години
виж подробностите - те не са били просто "сложени в багажа". Били са пришити в специален тайник
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, което разбирам е че въпросните куфари са съшити с бели конци.
106
2
 
3
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Е, от нас може и да не са по-изостанали, ама то и при нас си е опасно да пътуваш с незаключен багаж ;) Не съм била в Бразилия (честно казано и желание нямам да отида), но познавам хора, които са от там и по това, което ми разправят излиза, че Бразилия е престъпническият Рай. Разбира се, не изключвам възможността моите познати да преувеличават.
105
1
 
20
 
! Отговори
до кака ЕТНА преди 12 години
Само не знам как реши, че Бразилия е по-изостанала страна от НАС .ХХАХАХАХпоне аз съм бил и съм видял, пък и никой не ми пъхна случайно девет кила кока в багажа :)
104
2
 
32
 
! Отговори
123 преди 12 години
Плитко скроена лъжа! Помислете само как изглеждат нещата от другата страна: Туряш на някого в багажа Х кила наркотик ей така без да ти плати, без да знае и хич не ти пука ще го достави ли или не!?!?!...............
103
1
 
5
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Ами, да... Така си мисля. Защото, ако не е заключен при пристигането няма да го пипам изобщо, а директно ще викна полицията да го отвори (може и бомба да има вътре, нищо се не знае).
102
2
 
22
 
! Отговори
ж преди 12 години
Егати щангиста не можа да дигне 9 килограма.
101
2
 
1
 
! Отговори
до ЕТНА преди 12 години
И като го заключваш мислиш, че правиш нещо ли?
100
2
 
2
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
100, аз нищо не казвам... Просто винаги се опитвам да погледна нещата от всички точки... А, досега колкото пъти съм казала, че нещо не може да стане ми се е случвало. Така, че "бай бабо да те не стига", че тогава не зная дали ще ти се вижда толква невъзможно някой да ти сложи наркотик в багажа (ако някога излизаш от БГ, разбира се). За мен (като човек, който доста пътува) това е основната причина да си заключвам куфара.
99
2
 
28
 
! Отговори
СКАЛЪПЕНО преди 12 години
Според мен това е една супер скалъпена история, която издиша от всякъде! Никой не може да ме убеди, че е невинен. Това не е 1 кг отгоре...
98
2
 
11
 
! Отговори
до ETNA преди 12 години
*** тая работа... Много ясно, че така ще кажат. Може да има такива случаи, но са един на милион и става въпрос за малки количества, а не за 9 (девет) килограма! Освен това се знае, че много български спортисти се занимават точно с това - с трафик, понеже не им проверяват багажа, като "Вип"-ове. А ченгетата се правят на ударени. Я помисли, как боксьор-аматьор, дето взима по 500лв Или всички футболистчета на по 20г с подобни заплати може да карат нов мерцедес?
97
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Куфарите (които всъщност са сакове) са купени в Бразилия и едва ли някой от обвинението ще оспорва това. Проблемът му не е, че е носил сакове, освен ако фотографа не каже, че са били много тежки. Когато празен сак тежи 3 кг не можеш да не се усетиш. 3 килограма, а не 30 грама!!! Няма мърдане, освен ако не даде зверски подкуп. Това обаче няма да стане по: първо, че медиите са го надушили, и сега съдията няма да рискува за подкуп и второ, че тоя очевидно няма пари да извади за такъв момент
96
13
 
6
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Гледах преди време по National Geographic един филм от поредицата "Арестувани зад гpаница", в който две момичета бяха хванати с наркотик без да имат ни най-малка идея за това, че се е намирал в багажа им. Някакъв *** го беше сложил (не помня точно). Както добре отбеляза номер 84 това е доста често срещано явление в някои по-изостанали страни. И е една от причините да не искам да ги посетя, колкото и да са ми интересни ;)
95
1
 
14
 
! Отговори
oho преди 12 години
Все си мисля че без думата на Борисов нямаше да се харчат грешни бюджетни пари за защита на адвокати и по медии на още един спортист- престъпник. Защо журналистите не го питат директно той ли е наредил държавата да харчи грешни пари и петни името си заради един безмозъчен наркотрафикант.
94
1
 
4
 
! Отговори
фиСКУРтурник преди 12 години
Ритнитопкофси с ноо богат псувателен речник - хонорис пръдлюфси,пеливани- художници почти пикасофси, куртурни минестри- полицайтрепачи, гъгнещи префекно на бг език,крадливи кметове дето от фуТбол политика праат, а сега и дрогажии невини щото били дигали щанги, па и детето му гледа да прифане от занаата... По фискуртурна д-ва нема, немое и да има - за това и тоа хал на шампионска простотия и световни регорди на тъпост, алчност, говнярщина! СпортЪД требе с закон да се забрани в бг.
93
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така значи - всички наркотрафиканти да си сменят стратегията. В деня преди да тръгнат си купуват куфари и вече са напълно невинни. Никой не го интересуват куфарите.