Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е като го е видял да си купува куфарите какво ? Сякаш ще си ги носи празни от България за да ги тъпче с дрогата там...Баси ***. Ще го оневи с това ама на куково лято, те ония пасът трева там...
91
0
 
5
 
! Отговори
. преди 12 години
И то куфари от MALL където се предполага, че са с още по-голяма надценка...
90
0
 
22
 
! Отговори
NoName преди 12 години
Да ... дори след като са му донесли куфарите в хотелската стая, са му сгънали дрехите и прилежно са му ги подредили в куфарите ... пълни глупости ... "двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени". Защо не си купиха куфари от България, защото в Бразилия са по-евтини, ли? Все пак се твърди, че има адски много дългове, би трябвало да се съобразява с разходите си. А как тези 9 кг допълнително тегло не са му направили впечатление?
89
0
 
31
 
! Отговори
СНИМКИ преди 12 години
СНИМАЛ Е ФОТОТО КАК СА СИ КУПУВАЛИ КУФАРИТЕ ДОБРЕ. ПОСЛЕ ЗАЩО НЕ Е СНИМАЛ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО КАК СА ЗАРЕДИЛИ КУФАРИТЕ С ДРОГА И КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ ТОВА. МНОГ ПЛИТКО СКРОЕНА ВЕРСИЯ ОТ САПУНКА МИ СЕ СТОРИ ТОВА. АКО Е ВИНОВЕН ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО, АКО Е НЕВИНЕН ДА ГО ОСВОБОДЯТ. СТРУВА МИ СЕ , ЧЕ НАШЕТО МОМЧЕ САМО СИ Е ВИНОВНО. ЗНАЕТЕ ЗА НЕГОВИТЕ ПРОЯВИ С ДОПИНГА, А РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДОПИНГА И ДРОГАТА НЕ Е МНОГО ГОЛЯМА.
88
0
 
14
 
! Отговори
. преди 12 години
Да, така е ... но защо играе тези игри Боевски ? Признава .. после пък не бил виновен !?!
87
7
 
15
 
! Отговори
Само да вметна.. преди 12 години
Тук инъче ври от стожери на демокрацията и правата на хората, а сега масова погазвате основния прицип - Невинен да доказване на противното!Не искам да защитавам Боевски, но варианта да са му доставили куфар с кокаин и след пристигането му в Европа да се окаже, че багажа е загубен също не е лишен от смисъл.
86
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za6to lajat i decata go znaqt 4e sa dali na tozi pari za da laje
85
0
 
5
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
...така като чета какво си написал, май си гледал само филми за тези страни, и то от тия "смислените"...недей да говориш глупости, ако вярваш на всичко, дето гледаш, по добре си гледай планета и тн...
84
1
 
8
 
! Отговори
. преди 12 години
Страна Хонг Конг ?!
83
0
 
14
 
! Отговори
батТано преди 12 години
И един мармот завива шоколада в станиол............
82
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
неразбрал ... приятел , ти пътувал ли си някога в страни като Турция, Индия, Китай ,Хонг Конг, Тайланд, Бразилия и т.н. ???
81
2
 
27
 
! Отговори
82 преди 12 години
Сега разбирам колко е силна наркомафията в БГ.Продължават да натискат и да занимават общественото мнение с единжалък наркопласъор. Защо не пишете колко пъти е ходил в Южна Америка.Като, че не се знае, че е маша в ръцете на мутрите притисната от дългове.Браво на бразилците. Там има ред и държавата им се развива.
80
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също пазарувах едно време в Истанбул дрехи за по 10 000 марки . И там практиката беше същата - като напазаруваш , оставяш си визитката на хотела и след няколко часа,докато се разхождаш из града , стоката ти е докарана в хотела опакована.Първият път я проверих,защото очаквах да са ме излъгали с някоя бройка,но се оказа че всичко е наред ,даже имах и подарък от фирмата,след което вече не проверявах.Не съм се и замислял ако ми кажеха на границата,че нося дрога...
79
4
 
33
 
! Отговори
неразбрал преди 12 години
КАКВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ, КАК МОЖЕ ИЗОБЩО ДА ГИ ПИШАТ. КОЙ ПРОДАВА КУФАРИ С 9 КИЛА КОКА В ТЯХ....ТИЯ ЗА *** ЛИ НИ ИМАТ? Е МОЖЕ, АКО СИ ПЛАТИШ И КОКАИНА ВЕРОЯТНО, НО ТОГАВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ РАЗБЕРЕШ, НАЛИ?
78
2
 
7
 
! Отговори
Философ преди 12 години
Не можеш да се окъпеш два пъти в една и съща река ... някой може и да го разбере това но на различните хора силата им е на различни места ... Дал господ на едно место пък взел на друго.Дано да не го оцистят та да се радва на парите си !
77
0
 
23
 
! Отговори
батТано преди 12 години
Всеки ден противоречиви новини.Нали даваха по телевизията куфарите със стикера от бг.После писаха че купените куфари ги донесли куриери след три дни.Значи дъщерята приключва турнира и решават да си тръгнат,но виждат че куфарите са износени.Е кой ще реши да си тръгне по-рано,и ще чака три дни куфарите по куриер?
76
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и КАКВО се оказа? В Бразилия имало правосъдие, не било като при нас? Баш същото си е. Как аз не съм си купила куфар със скрита дрога в стените, а се случва на човека, който някога е хващан с допинг, в резултат на което са му отнети състезателните права, и за когото се говори че бил човек на този или онзи?????????????????????
75
1
 
20
 
! Отговори
народна поговорка преди 12 години
Кой ми *** в гащите?
74
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо хич не звучи убедително тая история. Звучи като зле скалъпено оправдание от не особено умен човек, като например щангист...
73
0
 
30
 
! Отговори
696969 преди 12 години
В Бразилските затвори има над 400 Българи, осъдени или чакащи присъди за трафик на наркотици, та като сме решили всички да оправдаваме, "Богата България" да вземе,че да изпрати за всекиго по адвокатче, Дилма е наш човек и ще ги помилва всички- че те горките са съвсем заблудени и подведени от лошите Бразилци ,които им пробутват на път и под път дрога.Гълъбин,ако си беше пробутал стоката до местоназначението, сега щеше да е мултимилионер.