Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм компетентен разследващ орган, но като един средностатистически гражданин, с нормална логика тези "доказателства" за оневиняване ми звучат като от приказки на Братя Грим. Малко пък се понапънете и измислете нещо по- правдоподобно, то бива да ни имат за шарани, ама чак пък толкова...
51
4
 
28
 
! Отговори
333 преди 12 години
Ае спрете ме занимавате с тоя чакал ве. Аре обявявайте война на Бразилия и си земете пласьорчето. Па земете и подписка поснете за горкия трафикант. Глупости безкрай тука
50
3
 
7
 
! Отговори
Earth преди 12 години
Комуноиди виновни няма открити, няма открити
49
1
 
13
 
! Отговори
СМЯХ преди 12 години
хахаха...не знам вече какво да кажа...какво може да докаже тоя фотограф ? Правил му е инспекция на куфарите ,преди да ги купи ? Или е спал на легло с Боевски и го знае къде е ходил ?...
48
2
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
Риска е голям и да умре от глад и да му вземат фитнесите...
47
4
 
5
 
! Отговори
FEN преди 12 години
MOGE I DA NE E ZNAEL -AKO DOKAGE ,4E KUFARITE SA DOSTAVENI V XOTELA SHTE SE IZMYKNE-A I 10 KG. NIKOI NE PRENASIA PREZ LETISHTETO- RISKA E GOLIAM IMA NESHTO GNILO V TAZI ISTORIA???
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На нас ли ни праят вятър или просто така си плещят на световно ниво
45
0
 
9
 
! Отговори
:) преди 12 години
Схеми много и хиляди ... един хващат следващия на опашката след него минава и така... :)
44
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕДИН КУФАР ТЕЖИ 3 КИЛА С 9 ДЕВЕТ КИЛА ДРОГА ТОЧНО ЩАНГИСТА НЕ МОЖЕ ДА ОСЕТИ РАЗЛИКАТА ЛИ? ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ВДИГА И МЕРИ КИЛОГРАМИ:)
43
1
 
11
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Че то някой спори ли по въпроса дали са либи нови куфарите и чантите? - НЕНови или стари са били пълни с наркотици! Кога и кой ги е пълнил ,не е ясно. Но кой е тръгнал да ги пранася се разбра. Що за защита е ,че видял покупката ??!?! Глупости ...
42
1
 
4
 
! Отговори
хм преди 12 години
пък в *** си бъркат в носа?
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не говоря за летището...на по-високо ниво в нарко-мафията.На летището през скенера всички са равни...тои много добре го знае това. Да не мислиш че полицая на летището го знае къв е и кво е? Говоря ти че не би се навил да е муле за никви пари, а ако беше от мафията щеше да прати муле да го донесе.
40
2
 
26
 
! Отговори
:) преди 12 години
Именно, че е на по високо ниво...Естествено, че по-трудно биха се усъмнили в един успял и известен човек .. от колкото в един, който от километър си личи , че не му е чиста работата ...Още повече е бил с дъщеря си .. в една нормална ситуация кой би се усъмнил ?Е мисля, че той на това е разчитал..
39
1
 
16
 
! Отговори
viv преди 12 години
колко ли е платил на фотографа,защото няма да му помогне -това да не му е България?
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаем кво точно е станало, а и не знаем как работят нарко-картелите. Това е много заплетена игра. Човек които мозе да продаде 10 кила в БГ ненаказан от конкуренцията е на визоко ниво в йерархията и няма да рискува да мъкне дрога по летищата...а не вярвам да се е навил да е муле по простата причина че е на по-високо ниво и не е толкова гладен. Нещо не ми се вързва.
37
3
 
3
 
! Отговори
Gugutin Koevski преди 12 години
Ne se nauchiha ,,IZBERETE BULGARSKOTO,, i si CAR. Kufari matrioshki bol v Bulgaria,ama prazni.Nema droga.Dali sa mu vkluchili v cenata na kufarite i skapata podplata?
36
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
Оправдания от САЩ ... прекалено МНОГО съвпадения са се навързали не смяташ ли ?
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Удавник за сламка се хваща.....
34
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
алооооо, адвокатитееее....не ви ли минава през ума че наистина може и да е бил ползван за муле без да знае? Бих ви разказал една история за мен, но е много дълга, а и не вярвам да я проумейте...и аз счм бил в подобно положение, без да знам от къде ми е дошло. Оправдан съм от американски съд с желязно алиби. Това няма да е първия случай.Дано се докаже невинен АКО Е ТАКЪВ.
33
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 12 години
можИ , неможИ .. това е положението .. ще се надяваме поне там да има съд...