Българин сред убитите при атентата в Афганистан

Той бил от 10 години на служба в Чуждестранния легион
Обновена: 21 яну 2012 07:06 | 20 яну 2012 22:15,
132
Българин сред убитите при атентата в Афганистан
Снимка: Reuters

Българин е сред четиримата загинали войници при днешното нападение в Афганистан, съобщи bTV.

Новината е била потвърдена от представител на френското посолство в София, уведомени са и близките на загиналия.

Българинът е бил от 10 години на служба в Чуждестранния легион, в Афганистан е бил на 6-месечна мисия.

Убитият е сержант Свилен Симеонов, допълва Фокус. Той е постъпил в инженерните части на Чуждестранния легион на 12 септември 2001 г.

Още по темата

Тази сутрин четирима френски войници загинаха, а 16 бяха ранени след терористично нападение в окръг Тагаб, провинция Каписа. Нападателят Абдул Сабур е арестуван от коалиционните сили.

Френският президент Никола Саркози реагира веднага и обяви, че Франция ще прекъсне операциите на френските сили, които обучават афганистанската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Афганистан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
11
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Да ти умрат децата и родата до 9-то коляно,надявам се възможно най-мъчително.
32
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тука виждам много съболезнования в адрес на съответния загинал войник ,ок ,добре ,ами задавали ли сте си въпроса дали този човек е убивал ? дали ръцете са му изцапани с кръв ?
31
17
 
10
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Какъв герой бе ти знаеш ли какво е ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН ? Това е свърталище на криминални престъпници от цял свят ,които се крият от правосъдието.
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
окупантите и неканените гости винаги едно ги чака .
29
3
 
5
 
! Отговори
kiko преди 12 години
българинът е голям ***.=================човек самоуважаващ се и се прави на ПАТРИОТ ЦИТИРАМ: българинът е голям боклукКакво искаш да кажеш сова мойто момче
28
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще се бие за чужда страна ,за чужда кауза , това как се нарича ,ще ме подсетите ли ...
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да наистина съболезнования на родителите . Но да си кажем честно какво е правил там,дали мястото му е там отишъл е за ПАРИ и е загинал , дали всеки който умира в България на работното си място предизвиква такива коментари ? Не разбира се, вие даже и не предполагате колко хора днес са загинали по една или друга причина.
26
11
 
15
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Живял като герой - умрял като герой - Сега ще му бъдат отдадени почестии семейството му ще получи солидна сума! По добре от *** където мутрите се разхождат с бухалки и пистолети по улиците!В *** живееш като плебей - роб - стадо на комунистите и умираш като куче без История!Само избраните и богопомазани комусти се изживяват като Цезари !Тука в *** щяха да му дадът 600лева - 300евро месечна заплата - скъсани кубинки - и да ходи да гаси пожари!
25
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правил се е на Рамбо навярно,по тия 4ужбини където съм бил,все на такиви камикадзета съм попадал които се надъхват за този легион,както и да е,живия си жив,мъртвия си е мъртъв.РИП.
24
5
 
18
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Добре че Гоце не прати Миг 21 и Миг 29 да участват в операции на НАТО че са толкова стари и отживели времето си че щаха да ги свалят приятелски огънЖивял като герой - умрял като герой - Сега ще му бъдат отдадени почести В *** живееш като плебей - роб - стадо на комунистите и умираш като куче без История!Само избраните и богопомазани комусти се изживяват като Цезари !Тука в *** щяха да му дадът 600лева - 300евро месечна заплата - скъсани кубинки - и да ходи да гаси пожари!
23
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моите съболезнования за неговите родители.Можете само да се гордеете с детето си.Лошото е че имаме още деца и тяхното място не е там!
22
9
 
23
 
! Отговори
Georgi преди 12 години
стига с теа глупави коментари мишки знаете ли какво е там момчето е загинало като мьж не пред компа с чипсLEGIO PATRIA NOSTRA.
21
24
 
6
 
! Отговори
ч.л. преди 12 години
ИСТИНАТА Е ТАКАВА ЩОМ Е ОТ ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН ЗНАЧИ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ПО- МАЛКО
20
4
 
8
 
! Отговори
kiko преди 12 години
българинът е голям ***.=================човек самоуважаващ се и се прави на ПАТРИОТ ЦИТИРАМ: българинът е голям ***......
19
0
 
9
 
! Отговори
нkiko преди 12 години
Съжалявам, че ще се намеся , но човек който нарича безразборно неопределени хора ""***"" и просто един неук и недостатъчно """""образован""""" човечец.От смъртта, или добре, или изобщо не " Що се отнася до Вашето изказване ............ няма връзка с предходните коментари!!!!!!
18
9
 
16
 
! Отговори
прост народ преди 12 години
това българинът е голям ***.. при такава новина и толков нещастници плюят.. *** народ- слаба държава..
17
2
 
4
 
! Отговори
нkiko преди 12 години
Танер получи място на небето. Не те разбрах ли????
16
4
 
13
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Бог да го прости човека!А вие, ***, които сипете простотиите си, не сте ли чували, че "De mortius aut bene, aut nihil"?!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещастници , опитващи да се представят, като интелигентни и оригинални! Това са днешните измислени "журналисти"! Правите ли разлика между "Чуждестранния легион" и "коалиционните сили"? Лошото е, че с невежеството си заблуждавате хората! Смешници!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам коментар номер 7 колко мунуса има, и сега разбирам защо никога няма да се оправим и потъваме.