В Москва започна шествието на опозицията: "За честни избори"

Контрамитинг в подкрепа на Путин събра 100 хилядна тълпа
4 фев 2012 12:11,
119
В Москва започна шествието на опозицията: "За честни избори"
Бялото шествие в Москва. Снимка: Reuters

В центъра на Москва започна многохилядно шествие на опозицията под наслов "За честни избори", предаде ИТАР-ТАСС. По различни оценки броят на протестиращите е 20-25 хиляди души.

Колоните вървят по улица Болшая Якиманка към Блатния площад, където ще се състои протестният митинг.

Хората носят бели балони (бялото е цветът на руските протести - бел.ред.), транспаранти с антиправителствени лозунги, плакати.

Сред участниците в шествието е и кандидат-президентът Михаил Прохоров, граждански активисти, общественици и много опозиционни политици.

В същото време на митинга на патриотичните сили на Поклонния хълм, възприеман като акция в подкрепа на Владимир Путин, са се събрали около 100 000 души, съобщи полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
51-vi, ти си типичен пример за нагаждаческо мекотело и продажно псе. Такива като теб преди години най-силно крещяха БКП-КПСС вечна дружба. Сега обърнахте резбата бързо бързо. Това е типичен пример за духовно бедни хора. Такива като теб, едно време първи са надявали фесовете и са си сменили религита. Анадъм..
48
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
54Ти не си русофил. Ти си русофилистичен.
47
4
 
15
 
! Отговори
Цирк династия Буш преди 12 години
Следващите избори в САЩ, очаквайте внуците на Буш за кандидати в двубой с Челси клинтън - детенцето на династия Клинтънови. *** наивните *** има в този форум, разни Американофили. И за да не ме обвините в Русофилство, само ще ви кажа *** същества, че замен България и интересите на Българите са над всякакви фобии, филии. Американофилите са едни деградирали нихилисти, хора без души, и за да има баланс, има и Русофили.
46
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Путинистите са предложили Русия да си смени името на 'Единна Русия' :)))
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тези употребявани презервативи дето ги развяват седеругите по руските площади да не са им ги раздали безплатно от американското посолство след като преди това с тях са били обслужени изотзад членовете на американската администрация от техните господари от ерец Израел
44
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Русофилистичните са много смешни. Заговори им се привиждат навсякъде :)))))Горките ***!
43
9
 
2
 
! Отговори
Цирк Единна Руссия преди 12 години
След месец кремълските джуджета ще си разменят местата , а руският народ ще има право да ръкопляска и скандира възторжено ...........кат се замисля и по брежнево беше пак така
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
46-ти, кви комунисти те гонят и какви Руснаци бе. Пий си хапчетата момче, и намали малко Бтв че явно не ти действат добре подобни медии.
41
4
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Путин ,Чавес,Кастро най-великите лидери на нашето!
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 43 Гари Каспаров е с рождено име -Визенщеин това дава отговор на всички твой въпроси
39
8
 
3
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до 44 - Ако червните са на власт,няма да ме управляват български олигарски ,а руски ***,правиш ли разлика,предпочитам демокрацията отколкото руският комунизъм
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гари Каспаров не е Руснак дори по документи. Как си представяте някой Мексикански гражданин с една торба пари да организира протесту в САЩ ? Какво би му се случило ? Би изчезнал завинаги, някъде из Гуантанамо. Демокрация а.
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
39-ти, неискаш да те управляват Български олигарси ?! А какви искаш ? Американски олигарси или Английски лордове ? Ааааа, ясно..
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е чудно този *** Гари Каспаров откъде взима пари за да организира разни протести. Та той дори не е Руснак по паспорт и народност а е чист Грузински евреин !?Какви са тия оранжеви, бели, жълти и какви ли не "революцийки" ?! Та Украйна след оранжевата революция стана страна не от третия свят а от петия...Откъде накъде накой отвън ще говори за честни избори ?! Има си закони, има си изборни процеури и точка. Който не му харесва, да се яви на изборите.
35
1
 
6
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
Щом си вярваш няма никакъв проблем. Затова са изборите, нека и в русия изборите да решат нещата. Обаче , ако ми кажеш някаква промяна в българската политика -външна и вътрешна, след избирането на ГЕРБ, ще те призная. Аз не виждам никаква промяна - на всички програмите са едни и същи, няма леви, няма десни.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ясно е че има намеса отвън!какво има да коментираме повече!
33
7
 
1
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
До 34 - защо ли,защото не искам да ме управлява олигархут Р.Овч,не искам да ме управлява закрилника на братя Галеви Румен Петков.Не искам да ме управлява куклата на конци Сергей Станишев.Не искам да ме управлява агента доносник Гоце.Ето затова съм за Герб,не казвам че са читави но по добре по малкото зло,отколкото партиите мафия БСП и ДПС
32
0
 
14
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Значи мероприятието на опзицията е шествие, а това в подкрепа на властта - тълпа. Браво, днес.бг!
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
доскоро като млад човек не обръщах почти никакво внимание на политиката ,ама взех все по често да си задавам въпроса ,защо е така несправедливо устроен светът и взех да търся информация от независими източници ,а не от продажните официални медии и стигнах до извода ,че от евреите и техните банки по лоши неща никога не са се случвали на човечеството
30
12
 
2
 
! Отговори
До товарищ Путин преди 12 години
Путин Уходи! - пишат руснаците, но на Путин хич *** не му се "уходи"! Зер е налапал кокала като нашите политици, как ще уходи!