Anonymous хакнаха сайта на ЦРУ

Това е част от серията атаки заради затварянето на MegaUpload
Обновена: 11 фев 2012 14:00 | 11 фев 2012 14:00,
17
Anonymous хакнаха сайта на ЦРУ
Снимка: Reuters

Хакерите от групата  Anonymous обявиха късно снощи, че са успели да блокират сайта на ЦРУ. Сайтът cia.gov е недостъпен, съобщи Франс прес. 

Записът в микроблога на  Anonymous Twitter @YourAnonNews гласи: "CIA Tango down" - израз от жаргона на американските специални части, означаващ, че е свален враг.

Миналия месец Anonymous за кратко блокираха сайтовете на американското министерство на правосъдието и на ФБР в отмъщение за затварянето на сайта MegaUpload, обвинен в масирано пиратство.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: сайтЦРУхакери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
bla bla преди 12 години
Ханнали те. Простотии и половина и не само за сайта на цру, а изобщо. Не мега да разбера кой и с каква цел надува това анонимоус.
16
1
 
1
 
! Отговори
По-леко преди 12 години
До "Илко"Ще им дадеш да се черпят, ама друг път.Е със здраве !
15
1
 
18
 
! Отговори
Илко преди 12 години
Страшно много ме радват тия... Умни хора с цел, не са съгласни с нещо и действат. Това се казва правилно използван интелект.Ще им дам в туитър банковата си сметка с масивните за страната ни 400 лева на месец да се черпят по една бира.
14
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Както преди 20 часа, така и сега, сайта работи!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 7 abe brato ti otde znaish koi gi e Xaknal moje i ot KGB-eto da sa ako sa te po zdravo e triabvalo da gi XAKNAT xeeexeeeeeeeeeee
12
3
 
3
 
! Отговори
civis преди 12 години
:) Е смешна работа е уж най-голямата разузнавателна агенция в света да не може да се защити от хакерска атака и при това не вражеска (от Русия и Китай). Не че нещо са им направили Анонимните де, това си е само шоу за мен - малко като да драскаш графити срещу полицията и властта.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦРУ -***
10
2
 
38
 
! Отговори
varg преди 12 години
Да живее съпротивата.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един хакер преди да предприеме каквито и да е мерки, той винаги започва работата си със следната поговорка, хиляда пъти мери - веднъж режи. Така че не е и толкова лесно да ги хванат. Те знаят кои са ФБР и и тем подобни. Но ФБР незнаят кои са Анонимните и това е голям плюс за тях.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Северна Корея поведе кибервойна срещу САЩ и Южна Корея. В четвъртък Пхенян лансира нова серия атаки срещу американски и южнокорейски правителствени интернет сайтове, след като през уикенда хакери блокираха достъпа до страниците на Белия дом, Държавния департамент, Пентагона и други институции. В бяха блокирани сайтовете и на южнокорейската разузнавателна агенция, на една от водещите банки в страната и на един от най-популярните вестници. Агенция Ройтерс цитира експерта по Северна Корея във фондация "Херитидж" Брус Клингнер, че Пхенян е създал още преди десет години военна единица от над 30 000 изключително способни хакери. Според експерта от Лондонския институт за стратегически проучвания Андрю Брукс Северна Корея и инвестират изключително много в средства за кибервойна.
7
4
 
41
 
! Отговори
KDE преди 12 години
Браво на момчетата , дано и в бъдеще продължаваме да четем такива хубави новини - CIA Tango down..
6
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО СА ТОЛКОВА ЕРБАП ЗАЩО НЕ ХАКНАТ ПУТИНОВАТА Federal Security Service of the Russian Federation 'Федеральная служба безопасности Российской Федерации' Federal'naya sluzhba bezopasnosti Rossiyskoy Federatsii mon name Federal Security Service Abbreviation FSB (ФСБ) Minor emblem of the Federal Security Service Agency overview Formed 3 April, 1995 Preceding agency KGB Employees around 200,000300,000[1] Legal personality Governmental: Government agency Jurisdictional structure Federal agency Russia General nature Federal law enforcement Civilian agency Operational structure Headquarters Lubyanka Square Website fsb.ru The Federal Security Service of the Russian Federation (FSB) (Russian: ФСБ, Федеральная служба безопасности Российской Федерации;
5
35
 
5
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Кво се хвалят, че сайта бил недостъпен. Да го бяха хакнали и да напишат съобщение, че са били те. Но не могат, защото не е толкова лесно като със сайта на ПРОФОН. Дърпат магарето за опашката и скоро ще получат къч към пандиза. Очаквайте арести на хакери скоро. Инициативата на Анонимъс е добра, но са избрали грешния сайт, който да атакуват.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези започнаха да ми харесват. :) До 3 - все пак е редно първо да се обявят топ "новините", а именно, че десислава има по - големи гумени цици от андреа. П.П. Малките букви в собствените имена (или псевдоними) не се дължат на техническа или граматическа грешка ;))))))))))))
3
0
 
32
 
! Отговори
Един Бастун преди 12 години
знаем че снощи в 23:00 беше Акнат сега ли се слага новината казвал съм ви и преди както ние четем новини и следим така и вие ги следете искаме да сме информирани затова посещаваме страницата ви !
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
raboti
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!