Вашингтон легализира гей браковете

Противниците се зарекоха да не допуснат законът да влезе в сила
Обновена: 14 фев 2012 08:17 | 14 фев 2012 08:15,
114
Вашингтон легализира гей браковете
Снимка: Reuters
Вашингтон стана седмият американски щат, който узакони хомосексуалните бракове, след като губернаторката Кристин Грегоар подписа закона, одобрен миналата седмица от щатския парламент. Противниците на гей браковете веднага се зарекоха да не допуснат законът да влезе в сила, предаде Ройтерс. 
 
Губернаторката, която е демократка и изповядва католицизма, постави подписа си под текста на церемония в щатското събрание в Олимпия.
Така щатът Вашингтон се присъедини към Кънектикът, Айова, Масачузетс, Ню Хемпшър, Върмонт, Ню Йорк и федералния окръг Колумбия, където еднополовите бракове вече са позволени. 
 
Вчера защитниците на правата на хомосексуалистите удържаха още една победа, след като Сенатът на Ню Джърси гласува в подкрепа на гей браковете, но губернаторът републиканец на щата Крис Кристи обяви, че ще наложи вето на закона. В щата Вашингтон новият закон влиза в сила на 7 юни. 
 
Противниците му заплашиха, че ще направят всичко възможно да поискат неговата отмяна с референдум през ноември. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: вашингтонгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей та го нема Бай Тошо скапани *** да ви видя как ша лъскате Белене , е тва е новата армия на България , армия от *** , тая *** ще ни защитава , ще ви смачкаме ваща гат ***
82
6
 
4
 
! Отговори
Ангел (отново) преди 12 години
Моля двамата, които сложиха минуси на моя пост (N98) да кажат ясно: *** ли са или да! Не могат да разчитат на мен, няма да им кумувам.
81
3
 
6
 
! Отговори
Чичо Пичо преди 12 години
Нека се плякат ***, дреме ми!Само да се държат по-прилично на публични места...
80
7
 
3
 
! Отговори
фея преди 12 години
104...Може да съм ***, но *** не ми е хралупа, за разлика от твоя :DDDDD
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
фея, кой знае и ти каква *** си...
78
8
 
3
 
! Отговори
фея преди 12 години
101... *** не се ражда. *** се става в последствие. Мой познат "обърна резбата" след като загина жена му. Преди това налиташе на мен, а сега налита на мъжа ми. Жалко, но...факт!
77
0
 
1
 
! Отговори
до 72, 73 преди 12 години
Извърташ си думите от предишните ти постове по темата, но както и да е. И безрезервното приемане не конспиративни теории не говорят за високи интелектуални способности, това, че намеси и то в едно изречение партийни секретари, организации за защита на животните и природата също.Общо взето доста глупости изписа, опитвайки се да им дадеш тежест, но уви.
76
5
 
8
 
! Отговори
Пииидал преди 12 години
Първо, жалки сте като говорите за тази своя ИЗМИСЛЕНА БРАКУВАНА КНИЖКА - БИБЛИЯТА! Второ, от сърце пожелавам на всички *** (като N94) да им се роди по един-двама сина "***". Искрено го пожелавам. И още повече да ми говори за такива "агитки" - агитки събиращи ЦЯЛАТА българска *** на едно място, в която не са и малко "***". Но нормално ... България ...
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@97Не знам къде виждаш "нежност" в това, което съм написал, но "очите на страха са големи" и може би ти като си помислиш или чуеш за нежност, веднага настръхваш, защото се активира неосъзнатото ти хомосексуално либидо!?... Надявам се и вярвам, че имаш минимум интелектуален потенциал, който да ти позволи да разбираш смисъла на това, което пиша...
74
1
 
1
 
! Отговори
Жмук преди 12 години
Ей, хомосексуалисти в униформи!
73
4
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Ало! Заглавието на "матряла" трябваше да започва с думичката "Щатът", иначе е подвеждащо - повечето биха го възприели като "столицата на САЩ". Което автоматично води до неверното заключение, че става дума за цялата държава. На гейовете им се ще да е така, ама ще почакат!
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия полухора според тебе, интересно какви са сигурно животни , защо ли ми миришеш на педи -гри, много нежно нещо ми пишеш ????? обаче не са ***
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@94Част (малка!?) от ХОРАТА ОТ "АГИТКИТЕ" вероятно са дори достойни, но почти 100% от останалите, които са членове на тези "агитки" са всъщност хора почти без идентичност, освен с "тълпЕшка" такава. От тази гледна точка (САМО ОТ ТАЗИ!) те могат да се определят като ПОЛУХОРА!
70
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе кво ми защитавете пропаднали нации , кви са тия *** , що не покажат ... ще им за последно , аре кат са отворени да идат на некой мач с агитки на ЦСКА,Левски ,Локо Плд,Ботев .... *** са като ***, требва да се унищожават веднага , това са ***
69
8
 
1
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
Хората,които вършат подобни неща независимо какви титли и санове носят също спадат в категорията на гейовете, не ги оправдавам. Каквото имах го казах. Истината е библията. Лек ден.
68
2
 
2
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Мили боже, как живея аз?! И как живеят прехвалените католически пастори, при това от времената на построгите режими (че и до днешно време). Ако това е обществото, което искаш да опазиш, заповяда ... нямам нищо против да го задържиш само за себе си!
67
11
 
2
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
Но отношение на математиката може да е бил гений, но по отношение на нормалните човешки взаимоотношения и ценности е не е осъзнавал какво върши. Като хора няма нищо против тях, а като начин на живот, защото това разлага общестото ни и погубва техните души. Само Бог може да им помогне и да ги избави от това, човек е неспособен.
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
продължение (на 86)Сега примитивните простаци - често латентни (и неосъзнати) хомосексуалисти (или бисексуални!?) ще почнат да отбелязват, вероятно, неодобрение на коментара ми (86)
65
2
 
7
 
! Отговори
Малко БГ стереотипи преди 12 години
Всеки самоуважаващ се гей трябва да е с нежен глас, женствено тяло и мека китка.Всяка уважаваща себе си мутра трябва да си целува бицепсите и да ги възхвалява с "Баце, баце, глей к'ви баници съм умесил!"Всеки уважаващ себе си перничанин трябва да има голф и да се блъсне в друг такъв в насрещното, отзад разбира се!
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@77 Прав си!... Не по-малко противно е, обаче, някакъв долнопробен и примитивен *** от мъжки пол да си задоволява просташката похот (Т.Е. НЕ ДА ПРАВИ ЛЮБОВ!) чрез жена (често не по-малка простачка от него), особено ако не го прави с цел продължаване на рода!пп Не съм хомосексуален