Американче почина, наказано да тича 3 часа, без да спира

Мащехата и бабата на 9-годишната Савана ще бъдат съдени
Обновена: 23 фев 2012 19:06 | 23 фев 2012 19:05, Елка Василева
84
Американче почина, наказано да тича 3 часа, без да спира
Местопрестъпление в Алабама. Снимка: архив, Reuters

Деветгодишно американче е било принудено да тича три часа около дома си за наказание, че излъгало за изядени шоколадови десертчета. В резултат на наказанието детето се обезводнило силно, получило апоплектичен удар и починало, предаде Асошиейтед прес.

Сега мащехата и бабата на детето ще бъдат съдени за убийство.

Малката Савана Хардин излъгала баба си, че не е яла сладко. Когато лъжата била разкрита, бабата и майката я наказали да тича три часа, без да спира, около дома си в град Атала в щата Алабама. Много хора видели детето да обикаля, тичайки около къщата, но не предположили, че има нещо нередно.

В края на наказанието детето се обезводнило силно и нивото на натрий в организма му спаднало рязко. Савана получила апоплектичен удар и майка й повикала полиция и парамедици. Детето било откарано в болница и починало три дни по-късно.

По случая започнало разследване, след като съдебен патолог заключил, че става дума за убийство. Бабата и мащехата на Савана са арестувани. Те могат да бъдат пуснати на свобода срещу гаранция от 500 000 долара.

Разстроените съученици на Савана започнали да оставят на чина й в класната стая играчки, сувенири и бележки с послания по повод смъртта й, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: САЩСавана Хардин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДЕТО ИМА ЕДНА ДУМА: *** ГЛАВА ЗАТРИВА...
50
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дба *** му смотани .. трябва да ги накарат да тичат около къщата докато умрат
49
2
 
19
 
! Отговори
. преди 12 години
В Алабама живеят предимно афроамериканци с много ниска култура, не се учудвам изобщо. Жалко за детето, но в подобно семейство едва ли щеше да стане човек от него...Начина на живот в детството определя всичко, всички серийни убийци са измъчвани като малки..
48
0
 
24
 
! Отговори
от 47 преди 12 години
По-несправедливо е за убийство на дете по такъв начин да има смъртна присъда например с инжекция. Защо серийни убийци, изтезавали жертвите си, получават милостива смърт? Просто постъпете със садистите по същия начин и ако оцелеят, ...
47
0
 
8
 
! Отговори
. преди 12 години
Афроамерикански истории...
46
1
 
5
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
Не прави на другите това което не искаш да ти се прави на теб. Още Исус го е казал, и ние претендираме да сме християни. Срам!
45
0
 
10
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
Съгласен съм с по-предната мисъл - нали и в Евангелието на Матей е казано - не съдете, за да не бъдете съдени и с Каквото мяра мерите с такава ще ви се отмери. Много бих искал сега да ги видя тези хора да потичат 3 часа умножени минимум по 2 (защото са по възрастни и следователно със по-здравироганизми от детето) значи 6 часа без да спират. Ако оцелеят нека да не ги наказват повече.
44
1
 
8
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
компютъра не е измислена от американците а от българин. Все едно да кажеш че атомната бомба е измислена от американци, като я е създал немски евреин (Айнщайн). не врявам да има зла умисъл, по скоро го отдавам на "свещенна простота". Всички в САЩ са луди на тема слабеене и диети и сигурно са решили, че щом детето е изяло половин школад трябав да тича половин ден за да изгори Х калории без да се съобразяват ск възрастта и възможностите му, а решението да не се правят почивики е безумно.
43
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може би ще ви заприлича на Крумовите закони, но винаги ми се е искало на убийците и изнасилвачите да им се връща по същия начин. Тези двечките трябва да ги накарат те да тичат 3 часа и ако оцелеят, тогава да се мисли за друго наказание. Насълникът трябва да изстрада това, което е причинил.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бабата и мащехата да обикалят къщата едно денонощие без прекъсване , *** мръсни ,трябва да няма нищо човешко в теб ,затвор до живот
41
1
 
14
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
А може би са искали то да изгори калориите натрупани от десерта, което е още по-тъпо....."Колко простотия има по тоя свят боже"
40
7
 
6
 
! Отговори
Жорето преди 12 години
Това не е ли лекарска грешка? Починало е 3 дена по късно. Какво са направили лекарите, защо не са го спасили? Да почива в мир.
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Алабама ще имат право на избор - електрически стол или инжекцийка. Да са им честити на тези ***.
38
4
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 12 години
А компютъра на който пишеш кое не му е измислено от "хамерицанците"???Или все едно да дойдат чужденците, да видят *** на каруца и да кажат: Ей така си возят децата в БГ. Много си зле.
37
3
 
12
 
! Отговори
до 39 преди 12 години
хората ти говорят, че народа е слабоумен, а не няколкото финансови клана, които държат печатницата за пари и мозъците от цял свят, които купуват
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kato niama *** dnes.bg si gi izmisliat sami
35
19
 
9
 
! Отговори
Ванко хубавеца преди 12 години
Първо моите съболезнования за детенцето!До номер 34: "хАмериканците" ако бяха "слабоумен" народ нямаше да са световна сила. Колкото до наказанието... Защо този метод на наказание ми се струва,че произлиза от България ? :) Мен едно време дядо ми ме биеше с желязото на колана си,баба ми си трошеше точилките в ръцете ми(БЕЗ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ) , а майка ми ме държеше гладен с дни,защото каквото сладко набарах в нас и го изяждах.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не да им пръсне тъпите тикви с бейзболна бухалка, ами послушно тичало горкото...
33
2
 
6
 
! Отговори
мукпи преди 12 години
А защо няма снимка била на детето, било на бабите? По расово етнични причини.
32
16
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
И защо е цялата тази простотия, след като надрусан *** щеше да пръсне главата на детето рано или късно?