Американче почина, наказано да тича 3 часа, без да спира

Мащехата и бабата на 9-годишната Савана ще бъдат съдени
Обновена: 23 фев 2012 19:06 | 23 фев 2012 19:05, Елка Василева
84
Американче почина, наказано да тича 3 часа, без да спира
Местопрестъпление в Алабама. Снимка: архив, Reuters

Деветгодишно американче е било принудено да тича три часа около дома си за наказание, че излъгало за изядени шоколадови десертчета. В резултат на наказанието детето се обезводнило силно, получило апоплектичен удар и починало, предаде Асошиейтед прес.

Сега мащехата и бабата на детето ще бъдат съдени за убийство.

Малката Савана Хардин излъгала баба си, че не е яла сладко. Когато лъжата била разкрита, бабата и майката я наказали да тича три часа, без да спира, около дома си в град Атала в щата Алабама. Много хора видели детето да обикаля, тичайки около къщата, но не предположили, че има нещо нередно.

В края на наказанието детето се обезводнило силно и нивото на натрий в организма му спаднало рязко. Савана получила апоплектичен удар и майка й повикала полиция и парамедици. Детето било откарано в болница и починало три дни по-късно.

По случая започнало разследване, след като съдебен патолог заключил, че става дума за убийство. Бабата и мащехата на Савана са арестувани. Те могат да бъдат пуснати на свобода срещу гаранция от 500 000 долара.

Разстроените съученици на Савана започнали да оставят на чина й в класната стая играчки, сувенири и бележки с послания по повод смъртта й, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: САЩСавана Хардин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
19
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
Сега е време бащата да вземе пушката и да въздаде правосъдие, както се полага в Алабама!!Лека му пръст на деттето:(
70
0
 
19
 
! Отговори
Пламена преди 12 години
Детската душа е крехка като отронен лист, розвян от вятъра и не бива да бъде травматизирана по този начин- абсурдна постъпка е!
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сори, обърках страницата!
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да повярвам, че при тия коментари няма нито един какви ЗЛОБАРИ сме. За някои ограничени хора всяко отрицателно мнение е израз на злоба и комплексарщина. Не страдам от нито едно от двете... и Вики не ми харесва като певица. Една свястна песен няма. Мяучи нещо там... облаци, очи... жалки мелодийки. Не избивам комплекси, просто имам мнение и вкус! Както и повечето хора тук. А комплексарите харесват това, което им кажат, че е модно и недай, Боже, някой да не мисли така...!
67
1
 
37
 
! Отговори
Анита преди 12 години
Същото наказание и за тези две убийци, да тичат около къщата докато умрат!-Съжалявам, но е така!
66
11
 
3
 
! Отговори
конса преди 12 години
Цветанов е виновен.
65
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това не може да стане в САЩ където всички се раждат демократи и с неограничени възможности и дори и да е извършен такъв антихуманен акт детето би трябвало да може да тича и 30ч без проблем. Да се разследдва ролята на Ал-Кайда, КГБ, Иран, Сирия, Северна Корея и предприемат превантивни действия против потенциалните виновници
64
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма по-шибaна комунистическа държава от Щатите. Всички тука комунистчета които цъкат плюсове на Ким Чмунг Чвонг да си сложат ръка на сърцето и да признаят че те, както и шибaните им главатари пращат децата си САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЗЛИЯ ЗАПАД. Следователно западняците са комунисти, а комунистите са западняци.
63
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен това мисля, че е справедливо преди взема не решение, да се изслушат най-близките на жертвата.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре тогава, прибери си го *** и си го дундуркай докато си жив...
61
1
 
22
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
до 66Абсолютно съм съгласен, че не трябва да се превръщаме в убийци, но нищо не пречи примерно, такива престъпници да се натоварят на един самолет и да се пуснат на 200-300 километра навътре в Черно море. Който оцелее при приводняването и успее да доплува до брега да се счита за изтърпял наказанието и да се освобождава веднага.Защо държавата да харчи пари да ги издържа в затвора?
60
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА НЕ ЗАБРАВИАМЕ КАКВИ ХОРА СА НАСЕЛИЛИ ПЪРВОНАЧАЛНО АМЕРИКА
59
18
 
20
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
А, бе вие, луди ли сте да пускате подобни новини! Ако ми падне човека, натракал тоя материал на сайта, бих му надянал лаптопа си на врата, през средата! То, бива гадни материали, ама вече наистина прекалихте!
58
4
 
64
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Че американците са пословично ***, това си е живата истина. Обаче защо да ги плюем само тях, когато неотдавна един баща-европеец забрави бебето си в колата посред лято, отиде на работа и то умря? Ами онази БЪЛГАРКА баба (умишлено подчертавам, че не е ***), която реши да премахва въшките на внучето си с мощен пестицид и го уби мъчително за няколко дни (за въшките не е сигурно)? Навсякъде има простотия, а тя със сигурност няма граници, за разлика от Вселената (според Айнщайн)...
57
1
 
36
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Ееее... не това вече беше прекалено! 3 часа тичане за наказание на 9 годишно дете!!! Ами, те тия там сигурно ще ги изпържат я на електрическия стол, я смъртоносна инжекция ги чака, ама това гнусно деяние заслужава ей, така да ги накарат да тичат и тия двете боклучави жени докато пукнат!
56
8
 
15
 
! Отговори
foti преди 12 години
От Америка само лоши неща, жалко за детето.
55
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работа - ако си мислите, че в САЩ са различни, ето ви доказателството, че не са...
54
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приемем забележката, може да са бели и руси, но това е бедняшки щат и знам манталитета на хората, живяла съм в САЩ. По-зле са от нашите мангасаряновци, прости са до мозъка на костите си, жалко за детенцето.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не са "афроамериканци", както си мислите. Съвсем бели и руси...
52
1
 
16
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Чак ми домъчня, потърсих инфо, имаше и снимка - такова хубаво, русо, усмихнато дете. Много жалко. Като майка на дете на почти същата възраст много ми домъчнява от такива новини, но няма какво да направя.Като се замисля, щом му налагат такива наказания, сигурно е било тормозено и преди това, и щеше да продължи да е тормозено - все пак, както са писали, мащехата не е майка (не че няма и такива майки...).