Мохамед Мера в Тулуза не се предава

Обсадата продължава, плашат го с изстрели
Обновена: 26 мар 2012 11:52 | 22 мар 2012 07:13,
58
Мохамед Мера в Тулуза не се предава
300 полицаи обсадиха убиеца от Тулуза. Снимка: БТА

Няколко изстрела и експлозия отекнаха тази сутрин при сградата в Тулуза, където се е барикадирал терористът Мохамед Мера, предаде Ройтерс.

Около 300 полицаи провеждат обсада от вчера на сграда в покрайнините на Тулуза в опит да заловят предполагаемия извършител на серия убийства във Франция. Полицията се опитва да убеди заподозрения  да се предаде.

По-рано през нощта три взрива се чуха от  сградата в Тулуза, където се е барикадирал Мохамед Мера. Те са били за сплашване на терориста и полицията още не е щурмувала апартамента му, каза говорител на вътрешното министерство.

Още по темата
 По думите на говорителя Мера, изглежда, се е отказал от намерението си да се предаде и затова полицията е взривила капаците на прозореца на апартамента, за да го накара да размисли.

Френският гражданин от алжирски произход Мохамед Мера е заподозрян, че е убил тримата войници миналата седмица и четирима души пред еврейско училище в Тулуза в понеделник. Според Мера целта му е била да отмъсти за смъртта на палестински деца и заради участието на френската армия в Афганистан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ТулузаМохамед Мера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това се раздува заради изборите.Саркузи прави всичко възможно да си удължи царуването.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май нещо изтерясват повече от необходимото. Нема нужда от триста статии на ден, докато полицията приключи един банален случай. Или това е идеята - повече паника да се всява.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са гола вода, пълна излагация, какво го чакат още и му се молят.
42
3
 
3
 
! Отговори
Биг Дийл преди 12 години
Голяма работа станала, един *** утепал други седем! Всеки ден требе да има такива радостни новини !
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Берлин. Кой е човекът, който хладнокръвно отне живота на три деца? Какво е накарало един 23-годишен младеж да поиска да постави Франция на колене? Мохамед Мерах се смята за вероятен извършител на седем убийства в района на Тулуза. Хората, които го познават, го определят като приятелски настроен и великодушен, пише германският вестник Ди Велт.Мерах е бил религиозен, но не практикуващ мюсюлманин.Отбелязваше Рамадана, това е всичко, разказва негов приятел. Сарко се спука като стара гума..
40
0
 
2
 
! Отговори
. преди 12 години
То се знае Хизбула каква организация е и зад чии интереси седи.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 48 Да,трагедията е голяма за семействата на загиналите,но не е ли по голяма трагедия ежедневното избиване на жени и деца в Палестина в продължение на години....Според теб Хизбула е благотворителна организация така ли.
38
0
 
2
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Чакай бе момче, че ще се мъчиш, ще се мъчиш, но защо сам се наричаш ***?
37
0
 
10
 
! Отговори
THE TRUTH преди 12 години
Да,трагедията е голяма за семействата на загиналите,но не е ли по голяма трагедия ежедневното избиване на жени и деца в Палестина в продължение на години....защо медиите не акцентират върху този терор който се налага върху мюсюлманите???А психическия тероризъм,който всяко едно правителство в Европа упражнява върху народа си...той как ще се коментира??? И сега когато се появи Мохамед да ни напомни за случващото се днес...всички са обзети от паника и страх.Всичко това не е нормално и справедливо.
36
0
 
14
 
! Отговори
Айде стига бе! преди 12 години
Актив на Ал Кайда = Актив на ЦРУ. Бил под наблюдение, пък после го оставили да гръмне сума ти народ... т.е. оставен е да "се покаже" що за зъл гений е. И после службите ще си измият ръцете, като го гръмнат и ще се надяват хората да са доволни!
35
2
 
3
 
! Отговори
bomb преди 12 години
Тоя да го взривят !!!
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Иран чакай малко разработва ли Иран програма за ядрено оръжие , по принцип Иран постоянно отрича , но прави ли го или не и срещу кого е насочено това оръжие , може и да са мюсулмани но едно е иранци друго араби трето Пакистан и чак 4 идва Израел , а да не говориме за среднозиатските бивши съветски републики които имат малцинства в Иран, възела е много сложен.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сарко отепа кадафито сега парички няма за избори, та се налага да прави подобни изцепки:))
32
2
 
2
 
! Отговори
до AH-64 Apache преди 12 години
тея вертолети за никъв х... не стават и струват една камара пари. американците купуват руски вертолети за там и тяхните пилоти разправят че се кефят на руските вертолети били безотказни и леки за управляване, пък и евтини.
31
0
 
5
 
! Отговори
до Петьо-Евреи преди 12 години
Ти сарко ли имаш предвид?
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Иран стратегийте ги разработвате вие , чисто и просто искате ислямската иранска револоюия да се разпростре сред елия ислямски свят и постепенно дда навлезе и в Европа и навсякъде на света , простичко е като замисъл но невъзможно като испълнение.
29
4
 
2
 
! Отговори
AH-64 Apache преди 12 години
вижте какво мога, AH-64 Apache в действие:youtube/watch?feature=player_embedded&v=FguAOoUg3ZY
28
8
 
6
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
Този *** ще се мъчи до края на днитеси!!
27
3
 
4
 
! Отговори
Кутевист преди 12 години
Ако беше в БГ платените *** щяха да плюят цял ден за ПР акции на Цветанов.
26
3
 
9
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Не обичам американците,но признавам,че те щяха да го застрелят или обезвредят в рамките на час.Не се учудвам,че Германия е прегазила французите толкова лесно през войната.