Мохамед Мера заснел убийствата, полицията разполага със запис

Убиецът от Тулуза ще бъде погребан в Алжир
27 мар 2012 07:30,
22
Мохамед Мера заснел убийствата, полицията разполага със запис
32-часова обсада на апаратамента на Мера. Снимка: Reuters

Парижкият офис на катарската телевизия "Ал Джазира" разполага с видеозапис, заснет от терориста Мохамед Мера, докато  извършвал убийствата в Тулуза, предаде Франс прес.

Записите пристигнали в офиса вчера и веднага били предадени на полицията. Според датата на пощенското клеймо пратката била изпратена на 21 март - деня, в който полицията в Тулуза обсади дома на Мера. Следователите подозират, че записите са били изпратени от съучастник на убиеца.

Близки до разследването източници съобщили за Ройтерс, че видеоматериалите били записани на флаш памет и били озвучени с военни ислямистки песни.

Още по темата

Мохамед Мера бе застрелян от френски командоси след 32-часова обсада на апартамента, в който живеел. Бащата на терориста, Мохамед Беналел Мера, обяви, че е готов да погребе сина си в Алжир, предаде Франс прес. Братът на убиеца Абдулгани Мера, се нае да осигури изпращането на тялото от Франция в Алжир. Според бащата Мохамед Мера има алжирски паспорт и е регистриран в алжирското консулство в Тулуза от датата на рождението си.

Бащата живее в Тиарет, на 340 км западно от столицата Алжир, където има фирма за строителни материали, и в постоянното си жилище в Музая, на 60 км югозападно от Алжир. Той твърди, че Мохамед Мера имал намерение да се премести от Франция в Алжир, защото бил недоволен от социалното си положение.

Мохамед Беналел Мера добави, че има намерение да съди Франция заради смъртта на сина си. "Франция е силна страна и разполага с възможности да арестува сина ми жив, но предпочете да го убие", заявил той.

Бащата на Мохамед Мера не поддържал близки връзки със синовете си след развода му с майка им, посочва АФП, като се позовава на близки на майката на убиеца, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ТулузаМохамед Мера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изверг , който по нищо не се различава от всеки масов убиец и психопат , не знам обаче какво дажа за тези ,които търсят под вола теле , те са сред нас виждаме ги всеки ден , ав душата си таят една яростна омраза към всико човешко.
19
1
 
0
 
! Отговори
555 преди 12 години
Сега скалъпват новият сценарий, за да мога да имат извинение като започнат пак да убиват невинни жертви, мръсниците.
18
1
 
1
 
! Отговори
5 преди 12 години
Щом е чудовище-убиец трябваше да го хванат жив и да каже защо убива ДЕЦА и военни.Съд за убиеца.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако мерах беше истинския убиец,те щеше да го заловят жив,все пак е нямал заложници и с малко газ в малкия му апартамент могат да го приспят.Кой е доказал че мерх е истинския убиец?Кой съд го доказа?Прав е баща му;убииите трябва да се садят
16
5
 
3
 
! Отговори
AHA преди 12 години
Мохамед е убиец защото уби 7 човека,а какви за французите които убиха Мохамед?Те се оказаха по големи *** от него.Бив6ият шеф на командосите каза че е могло да пуснат в апартамена му газ и да го заловят жив за да го садят,ама явно той не е истинския убиец.Баща му е напълно прав.Убийците трябва да бъдат съдени
15
2
 
3
 
! Отговори
antiES преди 12 години
do 12теб като те гледам си на страната на злото ,но още не го осъзнаваш
14
1
 
3
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
ДО КОМЕНТАР 14: Първо се научи да пишеш правилно приятелю.... Второ се научи да мислиш със тиквата си,която предполагам наричаш глава.... Трето човек със доста по ниско интелектуално ниво от моето.... като ТЕБ примерно.... НЕ може да ме обиди.... четвърто... Интелигентните хора,който постват и четат тук мисля че са ме разбрали какво искам да кажа.... :) А такива "***" като теб приятелю ще си останат вечно в задния двор.... :) :) :) !!!!
13
7
 
7
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
Нещастен червен *** "Генерал Луков", сто пъти предпочитам този, на когото си откраднал името, пред воняща гнида като теб. Кое, *** недооноден, дава право на мръсния смърдящ алжирски *** да убива хора, още повече - деца, независимо от каква раса и вероизповедание са? За такива мръсни вонящи *** като него и теб трябва не разстрел, а любимото наказание на мюсюлманските ти "братя" до преди има няма 3 века - набиване на кол. И това ви е малко, вонящи твари!
12
3
 
9
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
Имам един въпрос към Френските власти и ръководители: Ако убитите хора НЕ бяха евреи а бяха да кажем Българи по същия начин ли щяха да действат ?!?! По същият начин ли щеше да има траур из цяла Франция?!? По същият начин ли Саркози щеше да се извинява и плюнчи на всеки кръгъл час по телевизията?!? ..... И мисля че знам отговора.... ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ДАМИ И ГОСПОДА! :( Иначе БОГ да ги прости убитите невинни дечица защото те със нищо не са виновни за да плащат нечий грехове!!! :( :( :(.....
11
15
 
8
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
Краят на ислама е близък той ще настъпи по рано от колкото предполагаме войната между доброто и злото скоро ще се състой и силите на дявола ще бъдат разгромени а религията му забранена!!!
10
9
 
3
 
! Отговори
5555 преди 12 години
'' НАПРЕДНАЛИТЕ " ДЪРЖАВИ НАПРЕДНАХА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЛОНИИТЕ СИ В АФРИКА И ИНДИЯ И СЕГА ЖЪНАТ СЯТОТО. ХАК ИМ Е . ГОСПОД НЕ БИЕ ШАМАРИ АМИ ЕЙ ТАКА ГИ ПОСТАВЯ НА 4 КРАКА
9
2
 
2
 
! Отговори
Restitutor Orbis преди 12 години
Северна Африка, заразена с еврейския мозъчен вирус за подчинение на еврейски цар зомби (християнството) е била подложена на геноцид от вторите *** след евреите- мюсюлманите. Не са останали християни в северна Африка, които да протестират или да искат права. Това, че е имало временно европейско присъствие, няма значение, все още чеченетата са си там и вече искат да паразитират в Европа, в Африка неверниците са свършили, изклани, жените им поробени, изнасилени...
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
франсетата даже не са се извинили за геноцида в Алжир, признат от целия свят. Ами хак им е сега.
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има две правила във Франция за емигрантите.Първо - всички емигранти имат удоволствието и задължението да спазват правилата на френската държава. Второ - да си ходят, ако не спазват първото.
6
7
 
24
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Франция, Холандия, Италия, Англия и Германия се напълниха със всякакви *** и арабески, а не искат на работа умни и кадърни българи! Ами нека им, да си берат гайлето сега!
5
6
 
23
 
! Отговори
с. преди 12 години
Арабското *** вместо да оцени факта,че живее в бяла държава седнало с глупости да се занимава и после защо го гръмнали!Кафенце да го бяха почерпили не иска ли баща му!Гледах го тоя мърляч снимал клипчета с беемвенжа,чудеса!Недоволен бил от живота!Що не дойде в Бантустана да бачка за сметките и да е по-доволен!Нагла и неблагодарна ***!
4
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е тва е изкривеното "либерално" общество.100% някой от безбройните роднини на мъртвия *** има връзка с терористите.Възможно е и дори баща му.Вместо да ги арестуват всичките *** и да направят така че да си признаят на кой му се ходи до алах първи.Сега терористите ще съдят "нормалните" защото нормалните не искат да биват убивани в името на алах.Ми може би търябваше да му докарат един кашон патрони на тоя изтрещелия и да се наредят в редица пред него.Колко са нагли мръсните араби.
3
3
 
11
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Драги господа от Моссад поздравявам ви с песента "На мен ли тия номера"
2
11
 
14
 
! Отговори
с. преди 12 години
Много добре го гръмнаха тоя!За назидание на всички парцалоглави ***!
1
11
 
28
 
! Отговори
някакъв преди 12 години
Много са жалки евреите... "ние сме кротки като овчици, пък нас ни мразят" не им слиза от устите, а в същото време правят каквото си искат за сметка на останалите...