Открити са телата на 14 души от разбилия се "Сухой"

Спасителите са се доближили на 50 м от останките на самолета
Обновена: 11 май 2012 10:31 | 11 май 2012 10:26, Елка Василева
4
Открити са телата на 14 души от разбилия се "Сухой"
Открити са 14 тела на мястото, където се разби "Сухой Дуперджет 100". Снимка: Reuters

Открити са телата на 14 души, намирали се на борда на катастрофиралия в Индонезия руски пътнически самолет "Сухой Суперджет 100", съобщи пред журналисти ръководителят на индонезийския кризисен щаб.

Според блогъра Сергей Доля, който се намира в кризисния щаб на летището в Джакарта, спасителните екипи са се доближили на 50 метра от останките на самолета.

Още по темата

Индонезийски медии съобщават, че спасители с вертолети са успели да намерят опашката на самолета, около която се виждали и множество по-малки отломки.


Самолетът се разби на 9 май по време на демонстрационен полет. На борда му са се намирали 45 души от пет държави. Лайнерът се е врязал в отвесен склон в планината Салак на остров Ява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
Руснаците имат още една стара фирма, коя то прави самолети - това е,фирма ТУ. И те имат похубов самоле ТУ 204, кото е в експлуатация вече 5 години. Едно време той возил хората от Москва до Новосибирск, но сега този самолет е затворен, хотя е готов на всички 100%, Затворен е за това, че направен е само с русниците. Суперджета е проект международен и произвеждат го заедно с Украина, руснаците мислели, че този самолет похубаво купуват по света и спряли похубов ТУ204.
3
8
 
8
 
! Отговори
Dqdo yoco gleda преди 11 години
В светъ падат маса самолети, обаче ако падне руски, това вече е новина особено за българия!Разбирам админа на сайта, че такива теми генерират много трафик също теми за бойко борисов, шимон дянков пиша ги с малки букви защото не са заслужили големи.
2
3
 
13
 
! Отговори
свой преди 11 години
Кофти работа. А руснаците не разбират от ПР- не можеш да предлагаш чисто нов самолет като "суперджет"! Какво му е супер?? Да измести от пазарите А320 и всичките му производни, да измести Б737-всички серии, да пребори Ембраер-ите, и чак тогава след "Х" години го кръщавай "суперджет"! Другата трагедия е, че май е имало пилотска грешка. "Ground proximity warning" самолета имал ли е?? Иначе е "суперджет"... Лека им пръст на загиналите.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Де.а Дуперджета, де.а неграмотниците.... той затова се е разбил - разсърдил се е как го наричат по медиите...