Доживотен затвор за британец, обезобразил приятелката си

Жестокостите на Шейн Дженкис потресоха Великобритания
12 май 2012 17:49, Красимир Ангелов
102
Доживотен затвор за британец, обезобразил приятелката си
Снимка: Reuters

33- годишен британец беше осъден на доживотен затвор заради жесток побой, приключил с избождане на очите на 32-годишната му приятелка, предаде АФП.

Жестокото престъпление потресе Великобритания, а близките на жертвата Тина Наш казват, че травмите по очите й са толкова ужасяващи, че дори не смеят да останат в една стая с нея.

През април на 2011 г. Шейн Дженкис пребил приятелката си, като й счупил носа и челюстта. После я душил, докато тя изпаднала в безсъзнание и тогава избол очите й.

По време на престъплението, извършено в дома на Тина в град Хейл, в югозападната част на Англия, там били и двете деца на жертвата от предишна връзка, които били на 13 и на 3 години.

Нападателят не позволил на жената цели 12 часа да потърси помощ, след като я обезобразил.

Разследването установило, че Шейн често пъти пребивал приятелката си и в миналото, но Тина не се оплаквала в полицията, защото си мислела, че той ще се промени.

Когато жената дошла в съзнание след ужасяващата агресия и установила, че вече не може да вижда децата си, Тина най-после го издала на полицията.

В съда пострадалата жена призова на процеса жертвите на домашно насилие във Великобритания да не премълчават издевателствата и да издават насилниците в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
15
 
! Отговори
ехтм преди 11 години
Престъпление типично за западния свят. Това са "великите" европейци, които ни командват и нареждат как да живеем.
87
1
 
9
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Ти като изневериш справедливо е да ти избодат очите ли? Даже и да коментираш статия трябва малко акъл 16-ти, който очевидно нямаш. А и морал май нямаш-бягай си пусни чалгата.
86
1
 
12
 
! Отговори
буба преди 11 години
искам да чета бг новини !!!какво става по селата, градовете ни?загиваме...
85
0
 
12
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Прекланянето пред чуждото и нихилирането на всичко българско е в основата на мизерния ни живот. Народите са като хората - тези които имат вяра в себе си успяват, а останалите са неудачници.
84
3
 
8
 
! Отговори
Лондон преди 11 години
Това са повредените от кръвосмешения английски мозъци...
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а знаете ли,че онова *** дето извади с киселина окото и разтопи половибата лице на момичето от Пловдив е на свобода в момента!!!!!!!
82
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 11 години
това се отнася до тцтцтц
81
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 11 години
ти си ***
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви парцали съществуват...
79
4
 
16
 
! Отговори
Поли преди 11 години
Тук щеше да получи 1-2г условно !!!!!!!!!..................АБСУРДИСТАН,а не държава ! :(
78
3
 
50
 
! Отговори
ани преди 11 години
Тази статия, ще я копирам и ще я пращам на всички "кифли", които ги шамарят и те викат, ама аз го обичам, той ме обича. Едно гадже ме удря и го зарязах. Сега се развежда същия. Има момченце на 5 години. Жена му го съди за побой, търсила е помощ от всякакви институции. Чух, че била луда. Аз не мисля така. Спомням си безпричинните шамари на този неуравновесен човек. Аз се усетих навреме, тя не. Няма да родя дете никога, на някой, който ме удря и унижава.
77
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е трябвало да го търпи изобщо. Жените там имат правото да се събират и разделят с когото си искат, но трябва да си го практикуват. ЕВОЛЮЦИЯТА зависи от това! Мъж дето посегне на бой, още веднага трябва да се изрязва изкъсо, така че *** да не се размножават, децата да не се травмират и да порастват *** и те. Ако всички жени почнат да действат на тоя принцип и да учат дъщерите си, само свестните мъже ще имат жени и деца - всички останали или ще се оправят или ще измрат по затворите.
76
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Доживотен затвор"!?... Допускам, че ще го пуснат след 15-тина години за да може да избожда още очи... Ако го пуснат, няма да е първият от такъв ранг! А изглежда ги пускат от "доживотния затвор" и след извършването на още по-тежки престъпления - умишлени и напълно хладнокръвни убийства на невинни хора, и после ъ- като ги пуснат, пак убиват!
75
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е няма смисъл да го гърмят.Няма смисъл и да стои в затвора.По-добре да го приспят да му извадят органите годни за трансплантация, може би кръвта също е добре да се източи и да кремират останалия ***.Може пък в крайна сметка нещо добро да остане от този ***.Разбира се в педерстливо-милозливото общество на извратени лицемерни "хуманисти" това не е възможно.
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 83 nie sa6to sme maje i kato takiva sme imali problemi kato vsqko edno semeistvo.No tova ne e 4ovek ! Tova e izverg.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е тази снимка?
72
42
 
8
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Аз съм същия *** като тоя, всяка вечер маризя жената до кръв, обаче съм си на свобода и си свиркам, защото живея в чалгарията наречена БЪЛГАРИЯ, хахаха, ...
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правилното име е Дженкинс!
70
0
 
3
 
! Отговори
pas mal преди 11 години
изказването ти показва,че ти си нищо повече от една безмозъчна амеба
69
1
 
22
 
! Отговори
пффф преди 11 години
Всичко това е ужасно, а най - ужасното е, че се е случило и пред децата. Смятай вече от тях нормални хора не стават. Що ги създават тези деца като са толкова болни мозъци не знам