Гей браковете като фактор на изборите в САЩ

Ще спечели ли гласове Обама заради подкрепата си?
26 май 2012 17:45, Екип на Dnes.bg
239

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: САЩгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
2
 
4
 
! Отговори
До 214 преди 11 години
А твойто мнение е поредното МАЛОУМНО тук. Това че някъв % от хората са хомосексуални, не значи че ще свърши света и не значи че нямат място на него. светът няма да го бъде. Ама то и ако всички станат гении като Айнщайн, светът пак е свършен щото нали се сещат че някой трябва да мие улиците и да хигиенизира тоалетни (с цялото ми уважение към всеки вид законна работа). Т.е. тия хипотези са абсурдни. Животът не е само възпроизвеждане както излиза от мнението ти.
180
4
 
2
 
! Отговори
Спас преди 11 години
Содом и Гомор - това е нещо, което вече се е случило и пак ще се случи! Когато хората се извратят толкова, че да си лягат мъж с мъж и жена с жена, брат със сестра и баща с дъщеря, стигнали сме дъното и следва "General Reset" - рестартиране на системата! Единственият начин организмът да убие раковите клетки е сам да умре. *** и туморите имат нужда от приемник - такива сме ние нормалните за обратните. Те имат нужда някой да им създава деца. Ще бъдем изтребени обаче всички.
179
0
 
1
 
! Отговори
мама и тати преди 11 години
Да живота си е едно еб...или аз тебе или ти мене!Ами те обратните са си по-умни по-добри по-талантливи нека да доминират в световен мащаб!
178
5
 
3
 
! Отговори
ЕВАЛЛА на 203!!! преди 11 години
Единственото умно мнение до тук! Нека всички гейове и техните поддръжници да си представят, че всички хора по земята вече са обратни и изпитват отвращение от другия пол! Колко години ще оцелее човечеството, тогава? Това е простият и елементарен въпрос, нормални ли са обратните и имат ли те място на земята!!! Трябва ли да ги насърчаваме или трябва да ги л;екуваме?Животът не е само е^ане!Гейовете не пищят за равноправие, защото никой не ги притеснява! Те искат да доминират и целят пропаганда!
177
0
 
3
 
! Отговори
мама и татко преди 11 години
то в прородата животните не различават брат и сестра и се чифтосват по между си.щом про животните това е нормално,значи и при хората трябва да е така.ха сега умните глави да кажат кое е нормално и кое не?
176
1
 
2
 
! Отговори
Чичо Простаки преди 11 години
Бих искал да съм *** в щата Алабама!Искам да съм г*й във България.То само такива живеят в тази хубава стана.Я се поогледайте и какво да видите простаци и г*йове.Само си пишат по форомите и се дразнят едни други.Аз съм си ***,защото ако бях по-умен нямаше да живея в тази стана наречена ***.
175
2
 
2
 
! Отговори
182 преди 11 години
Да 187 на психиатър ходя и съм страшно доволна от него.А това ми е мнението и си държа на него.Колкото акъл имам толкова.Пластична операция за акъл не правят.Просто се дразня,че всички говорят против гей - браковете.Какво му е на един Елтън Джон като е гей?Има хубаво семейство,дете живот и здраве второ,трето.Смяташ ли,че това не е хубава двойка.Обичат се и се грижат един за друг.А кой *** е писал за какво бил създаден мъжа?той да не е говорил с Господ та да знае?
174
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С тези ***..сичовечеството м.м.та е.а си.
173
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Г*йовете ще си подкрепят г*йския президент в г*йската държава. И целия свят ще се превърне в г*й парад . Жалко за хетеро хората ,явно че са на изчезване. То не бяха гейове, то не бяха организации за защита на женските права,еко организации,организации за защита на малцинствените групи..... Аман вече...
172
2
 
3
 
! Отговори
До гурбетчия(отново) преди 11 години
Освен това не обобщавай, повечето хомосексуални не са нагли ли прости, дори бих казал че повечето не ходят на тия парати. И ти казах, тия паради не се правят щото някой им забранява "да се чукат" (да не говорим че не е въпрос само на чукане, не принизявай толкова нещата, и хомосексуалните могат да изпитват любов и тн). Правят се щото 70% от хората продължават да са хомофоби под една или друга форма, повечето тежка. Като спрат да бъдат, и парадите ще изчезнат.
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера по TLC гледах "Превърнете ме в мъж" ! Е, да де, родени жени като им бият хормони и разни пластики ги правят нежни мъже. :))) Явно има разминаване между духа и тялото, но не ми стана ясно защо инвазират материята, а не сменят ОП - информацията-духа. Подложените на неправилно /лич. гл.т./ синхронизиране ще трябва да си бият хормони до края на живото си. пп. Това са научно-експериментлни, но лигавщини! Хормоните не би ли добре да се ползват за родените малко по нежни но мъже?
170
0
 
4
 
! Отговори
До гурбетчия (пак) преди 11 години
Ъ?? Гейовете не си променят пола сигурно щото искат да са мъже и това че харесат други мъже няма нищо общо с пола им. И какво предлагаш, една лесбийка да забременее от мъж и след това да е сама майка или пък да живее с мъж против това което чувста. Не си мисли че детето няма да разбере че живеейки с баща му, майка му живее в лъжа. От коментарите ти имам чувството че смяташ че някой е хомосексуален ей така напук, което е пълна глупост. Дори повечето хомосекс. се опитват да се променят но НЕ МОГАТ
169
3
 
3
 
! Отговори
дано от утре преди 11 години
всички на този свят да станат обратни и никой да не може да създава деца, та след смъртта на това поколение да изчезне и човечеството ! То стана ясно ,че хората се извратиха ,по-добре е да изчезнем от планетата !
168
3
 
2
 
! Отговори
гурбетчия до 200 преди 11 години
Абе приятел ,не се дразня ,че има гейове и лесбийки ,боли ме онази работа ,че ги има! Дразни ме наглостта и простащината им ! Паради за равноправие ,без никой дори да ги преследва и да им забранява да се чукат както си искат! Искат деца да имат ,пък са против природата ,която е решила деца да се създават от секс между мъж и жена ! Какво й пречи на една лесбийка един път да направи секс с мъж и да опита да забременее ,пък после ако ще никога да не поглежда мъж?! Гейовете що не си променят пола?!
167
0
 
4
 
! Отговори
До гурбетчия преди 11 години
О и не спираш! Ест. че баща му няма да му каже "браво, синко, че си гей". Ама не си мисли че критиката му ще го направи хетеросексуален, сексуалната ориентация не подлежи на промяна. С "критиката" си, родителите само ще влошат нещата.
166
2
 
3
 
! Отговори
До гурбетчия преди 11 години
Да не говорим че ако хомосекс. 2ка реши да осинови дете, това значи че е готова да даде ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО това дете да има хубав и пълноценен живот защото знае че го прави срещу одобрението на много хора, а това значи че трябва да имат изключително желание и мотивация. Разбирам в Норвегия/Швеция да не се позволяваШЕ (макар че там хомосексуалните 2ки могаг да осиновяват..), ама там домовете, ако ги има, ще са като хотели и децата в тях ще растат абсолютно равностойни на всички останали.
165
5
 
0
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Някой е писал,че никой не знае какви ще са децата му,хетеро или хомо! 100% правилно ,наистина никой не знае! Но когато един родител разбере за това ,нищо не му пречи да застане лице в лице с детето си и да каже критиката си ,вместо да му каже браво! Още по-тъпо пък би било бащата да каже на синът си : браво синко ,че си гей!Сега се омъжи и си осиновете деца ,та и аз на внуци да се радвам! Това,че е възможно нашите деца да са обратни, не трябва да ни кара да спрем възмущението си от извращенията!
164
2
 
4
 
! Отговори
До гурбетчия преди 11 години
Ето вече си личи как си безсилен пред нормалните аргументи и почваш да говориш глупости. Никоя хомосексуална двойка няма да се опита да направи децата "като себе си", хомосексуалността не е въпррос на пример или възпитание. Напротив, аз съм убеден че ще искат децата да са хетеросекс. щото е много лесно да си такъв. Освен това, "чукането" в случая какво общо има, да не би мислиш че ще го правят пред детето?
163
3
 
2
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
до всички обратни! Абе хора ,правете каквото си искате ,но само не осиновявайте деца родени по нормален естествен начин ,и не ги правете като себе си ! Някой да ви забранява да се чукате мъж с мъж или жена с жена ?! Никой не ви се меси ,каквото искате правете ,ако искате и с животни се чукайте ,но не се опитвайте да развалите и дечицата ,имайте поне малко срам ,в ада ще горите еееййй ,оставете децата ,не се опитвайте да осиновявате нормални дечица и да ги правите като себе си !
162
2
 
2
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
По-добре в богато гей-семейство,отколкото в семейство на прости и бедни родители,кито могат да му дадат само мизерия.