Гей браковете като фактор на изборите в САЩ

Ще спечели ли гласове Обама заради подкрепата си?
26 май 2012 17:45, Екип на Dnes.bg
239

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: САЩгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
4
 
! Отговори
До гурбетчия преди 11 години
Да ама в природата има и мъжки животни които убиват малките на други мъжки, за да може така тяхното поколение да има превес. И сигурно 90% от нещата които ползваме и правим всекидневно, не са част от природата, да спрем ли да ги ползваме/правим тогава. Споменах за хомосексуалността в природата само защото някой твърдеше че тя е срещу природата, но иначе за мен природата не е особен критерии какво трябва да правим ние хората. Прочети 189то мнение и се опитай да се замислиш.
160
0
 
3
 
! Отговори
До 189 Защо??? преди 11 години
Браво за коментара. Абсолютно точно казано!
159
5
 
1
 
! Отговори
гурбетчия до 190 преди 11 години
Е да ,в природата може да има хомосексуалност ,но хомосексуалните животни не правят деца и не пледират да си осиновят деца ! Щом природата ви е създала хомосексуални ,следвайте законите на природата и не бъдете нахални да искате да осиновявате деца ,които природата дава само при хетеросексуални контакти !Аман от простащините ви !
158
0
 
5
 
! Отговори
До чикаго преди 11 години
Реално не е правилно да се нарича "парад" шото идеята не е да се парадира, а се прави с цел да се отбележи годишнина от бунт на хомосексуални в Ню Йорк през 60те години след като полицията почва да ги арестува. Освен това на тия паради (така ше ги наричам все пак за по-лесно) ше продължава да ги има докато има хора които смятат че хомосексуалността е болест, извращение и т.н. Когато хомосекс. ориентация почне да се счита за незначителен елемент от човек, парадите ше спрат да се организират.
157
0
 
5
 
! Отговори
До 178 2 час преди 11 години
Да не говорим че все тая дали е отвращение, дали е омраза. Тежко му на тоя който изпита природния инстинкт "отвращение" ако разбере че детето му не дай си Боже е хомосексуално. Освен това, за разлика от животните можем да потискаме инстинктите си и в случая разума който казва да зачитаме другите такива каквито са трябва да надделее.
156
0
 
5
 
! Отговори
До 178 преди 11 години
В природата за която говориш има много видове в които има хомосексуалност, да не говорим че тая същата природа е създала 5% от хората (примерно, но ако се замислиш в световен мащаб става въпрос за десетки милиони хора) хомосексуални. И не съм съгласен че отвращението е инстиктивно щото не мисля че в обществата където хомосексуалните се приемат спокойно, хората изпитват отвращение. Виждал съм много хомосексуални двойки, ходят си за ръчичка, никой нищо не им казва и не изпитва отвращение.
155
3
 
0
 
! Отговори
Ленинец преди 11 години
Г*й-браковете като фактор за повишаване на раждаемостта в САЩ!Г*й-браковете като фактор за повишаване на боеспособността на армията на САЩ!Г*й-браковете като фактор за повишаване на производителността в САЩ!Г*й-браковете - бъдещето на човечеството! Чрез гей-бракове, към развито капиталистическо общество! Да преизпълним плана по гей-браковете - петилетката за 3 години! УРА!
154
4
 
1
 
! Отговори
гурбетчия до 182 преди 11 години
И защо правиш такива *** сравнения?! Не може ли напр. хомодвойката да са алкохолици ,а хетеродвойката нормални хора, защо непременно хетеродвойката според теб трябва да са алкохолици?! Ти на психиатър или психолог ходиш ли?! Пиянството и курвалъка нямат нищо общо със сексуалната ориентация ,но откъде толкова мозък в такива като тебе ,които не искат да осъзнаят,че природата е създала мъжът да вкарва ,а не да се дупи за да му го вкарат!
153
5
 
2
 
! Отговори
185 преди 11 години
Това сериозно ли го мислите? Това ли ви е мнението за целия народ или са внушенията от продажните антибългарски медии?
152
3
 
5
 
! Отговори
182 преди 11 години
По-добре детето ми да живее в хомодвойка но добре образована отколкото в семейство на баща пияница и побойник без пари през половината месец.Тогава кое семейство е нормалното и има по-добри условия на живот.Какво като имат право да осиновяват.Абе,хора в кой свят живеете?Погледнете какви са българските семейства- жени *** и мъже пияници в 90% от случайте и тогава пишете глупости.при такова неморално семейство по-добре осиновена при гей-двойка.
151
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Основната опасност е, че хомосексуалните семейства не могат да създават деца, но им е разрешено да осиновяват деца. И те ще се вземат от семействата които могат да имат деца - хетеросексуалните. Това ще стане чрез закон, чрез който ще могат да бъдат отнемани децата на бедните нормални семейства ("хомоферми") и давани на богатите хомосексуални под предлог, че първите не полагат достатъчно грижи за тях защото са бедни. В БГ предстои приемането на такъв закон. Това е т.нар. Закон за детето.
150
3
 
4
 
! Отговори
до 182 преди 11 години
Когато държавата "законно" ти отнеме детето, защото си нормален(а) и го даде за осиновяване на хомосексуалисти, тогава ще започне да ти пука кой с кого ляга, ама вече ще бъде късно.
149
3
 
2
 
! Отговори
право на избор преди 11 години
всеки може да прави в леглото каквото иска.какво сте се разпискали против обратните.явно им завиждате,че се обичат.по-добре *** и *** в леглото отколкото такъв в живота.
148
0
 
4
 
! Отговори
човешко същество преди 11 години
Нека да могат да сключват бракове.Така е правилно.Ами ако те така се раждат,кои сме ние да им кажем дали да сключват бракове или не.щом има любов така да бъде.само в Простакия говорим против обратните - а кой е казал,че те са обратни а другите са нормални.ние ли сме тези,които имаме правото да казваме кое е нормално и кое не.Само БОГ има правото да казва кое е нормално и кое не.Ако детето ви е обратно ще се откажете ли от него?Не бих се отказала от моето дете даже и да е обратно.
147
4
 
2
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Парадирането че сте обратни по разни кофернции и паради дразни хетеросексуалните.Ако тази ваша сексуална ориентация не е болест, то тогава трябва да се допускат по улиците да си правят паради ,Мазохисти,Садисти,Некрофили,Зоофили ,Копрофили и други"фили".Секса е едно от най интимните шовешки чувства,няма смисъл да си развяваме"баиряците" по улици и площади , превръщаме се в животни.
146
4
 
6
 
! Отговори
до 169 преди 11 години
Никой не знае дали детето му ще се роди ***,олигфрен,*** или хомосексуалист.Но омразата към последните идва от арогантността им, непрекъснатото парадиране и натрапване на сексуалната им ориентация на останалата част от обществото.Нека се замислят,защо хората ги мразят.
145
4
 
2
 
! Отговори
до 169 ,170 преди 11 години
Уж разумно е мнението ,но само на повърхността. Защо вие обратните забравяте нещо съвсем просто - ПРИРОДАТА. Това което изпитват към гейовете ,нормалните хора е чисто и просто отвращение ,а не омраза. Омразата е нещо съвсем друго. Отвращението обаче е ИНСТИНКТИВНО към същества ,които не са нормални. Не може правейки се на уж човечни да забравяме ПРИРОДАТА ,тя ни е дала ИНСТИНКТИТЕ! Когато съм опознал обратен и той е добър човек ,аз го приемам ,но с непознат отвращението ми е видимо!
144
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май на *** му се услади кокала,че и на бялата му дружка.Хайде да се омита тая ***,за нищо не става.Кой ли го сложи на тоя трон??????ЕВРЕИТЕЕЕЕЕЕ!
143
1
 
5
 
! Отговори
може преди 11 години
Ще спечели само ако *** у САЩ са поне 51%
142
1
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
171Първо - това не е моя спациалност - второ виж защо Лот избира града - не го избира заради хората. Как Бог е преценил - преценил е. Не сме ние, които можем да съветваме Бог. Както се казва ако не можеш да сътвориш света за 6 дни, не е много добра идея да съветваш Бог.