Гей браковете като фактор на изборите в САЩ

Ще спечели ли гласове Обама заради подкрепата си?
26 май 2012 17:45, Екип на Dnes.bg
239

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: САЩгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
168Като си говорел за Битие кажи целия случай - не е просто, че единия син е видял Ной гол, ами след като го е видял го е оставил гол и е излязал и е казал на братята си навсичкото отгоре, че е гол - тогава другите му братя са завили баща си. Ако първия син беше завил баща си и да не казва на братята си, че е видял баща си гол и го е оставил гол нямаше да има проблем.
140
1
 
3
 
! Отговори
Томас преди 11 години
167Не ме притеснява, че хора ме псували - не ме притеснява - Господ казва "радвайте се и се веселете, когато ви хулят заради Мене". От кои съм - християнин съм.
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ох ще ме спукате с тоя Лот и неговите перипетии...голяма дискусия обърнахте...много фъни
138
3
 
4
 
! Отговори
169 продължение преди 11 години
Никой не може да бъде сигурен че детето му ще бъде хетеросексуално, не пожелавам на никого децата му да се окажат хомосексуални, но и това е възможно, 1 на 15 ще бъде (примерно). В такъв случай никак не е добре да вижда омразата на родителите му към тоя тип хора щото след време ще се окаже че това е омраза към самия него. Научете се децата на разбиране и уважение към другия от малки, по-добре е за тях, не ги учете да.. мразят това което може да се окаже че са (и което не е техен избор).
137
6
 
6
 
! Отговори
До не помня кого преди 11 години
Не е точно по темата ама ще използвам. Някой спомена как майките щели да си разхождат децата там където "мазни ***" си правят парада. Имам решение - точно тоя ден, да не ги развеждат там, София е голям град. Тоя парад (макар това да не е точната дума) е веднъж годишно, за няколко часа, не е чак такъв проблем. Да не говорим че на децата нищо няма да им стане ако видят хомосексуални хора и от малки знаят че има и такива хора.
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Азхар говорих за Битие, след наводнението Ной си сади лозя и от виното им се напива.Както и да е, и неверниците сме чели библията...
135
2
 
4
 
! Отговори
Ухааа, преди 11 години
всички американци да се раждат от гейбракове и след двадесет години света ще се успокои.
134
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 11 години
163Да се цитират неточности от Библията е много лесно - както в случая за "виждането"
133
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно е, да видиш баща си гол и пиян е по-зле.Как да не обича човек библията.
132
2
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Това в никой случай не означава, че пиянството е нещо добро и Бог го насърчава - не. Но не е на-лошото нещо, което хората правят - има много, ама много по-лоши неща вършени от хората
131
0
 
3
 
! Отговори
До azahar преди 11 години
Сори, дадох ти минус без да искам. Но си прав да, важното е родителите да са от различен пол, пък к'ви ше са е от без значение. А ако са от един и същи пол, независимо образованието си, социалния си статус, материалното си положени и т.н., по дефолт са лоши родители и детето ще израстне увредено.
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Силно се надявам бялото поколение в Америка да направи един общ г*й брак и да не се раждат повече бели деца там, само негърчета и индианци.
129
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 11 години
154Това, че Лот се е напил - не значи, че не е бил праведен - освен това е добре да се казва истината - а не лъжи - дъщерите му са го упоили - умишлено и целенасочено. Праведен не означава безгрешен - бъркаш понятията. Няма човек, който да няма никакви грехове.
128
1
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
152Бих препоръчал да не говориш за "Библейските текстове" дето можели да се интерпретират по 1001 начина без да си отварял Библията дори. Ако могат да се интерпретират - ами вземи покажи текстове, които могат да се интерпретират, но знам, че ще замълчиш умно, А фройд е бил един комплексар.
127
2
 
0
 
! Отговори
Томас преди 11 години
150Не си питал нищо за училищата и семинариите. Аз не съм длъжен да пълня с фуния на всеки от всичко в главата.
126
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много е стара практиката неудобни хора да се обявяват за луди, но скоро ще е в миналото
125
2
 
5
 
! Отговори
Фройд преди 11 години
Практиката ми ме е научила да не споря с луди. Тоя томас, например, както е видно в Гугъл, редовно стои до малките часове и преписва цитати от библията, което означава хроничност. То си казва, компютрите помнят всичко, науката започва там, където започват измерванията. Само че аз нямам намерение да го лекувам. Просто болестта е нелечима!
124
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 11 години
146Забавлявал се бил и говори за манастири без да знае, че Бог не иска манастири - това е едно от друга страна през 5 вековното робство, което отново ще се повтори за жалки хора като тия дето се забавляват именно в манастирите Българщината е запазена.
123
3
 
6
 
! Отговори
142, преди 11 години
бла- бла! Даже не знаеш какъв е тоя савел! Само си чул от други - бате яде и ми каза!
122
4
 
2
 
! Отговори
Томас преди 11 години
аз пак не разбрах кой ще докаже и как ще докаже, че НЕЩО няма да се случи в бъдещето ?