Турски митничари заловиха части за оръжия от България

Товарът бил в камион с турска регистрация
Обновена: 5 юни 2012 09:48 | 5 юни 2012 09:27, Елка Василева
43
Турски митничари заловиха части за оръжия от България
На ГКПП Капъкуле са заловили части за оръжия при опит да бъдат внесени нелегално от България. Снимка: архив, Булфото

Турските митничари на Капъкуле са заловили части за оръжия при опит да бъдат внесени нелегално от България в Турция, съобщи БТА.

Товарът бил открит в тир с турска регистрация, който влязъл от Капитан Андреево.

На няколко места в камиона били намерени 97 броя различни части за оръжия - пълнители, патрони, оръжейна електронна апаратура и др.

Задържан е шофьорът на тира Х.Й и спътникът му С.К. Води се следствие.

На турско-гръцкия граничен пункт Ипсала в тир с турска регистрация пък са били открити пък 186 кутии с различни видове риба и рибни деликатеси на стойност 21 хиляди турски лири.

Задържани са шофьорът на тира и представителят на фирмата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
3
 
! Отговори
до преди 11 години
Може и да ни спестиш заплахите, че Европа ще ни е тясна...***. Я, си ходи в Анадола,във форумите се дискутират сериозни дела, европейски, които не те касаят, а не мангало- анадолски..Големи експерти се оказаха служителите на тютюна
13
3
 
4
 
! Отговори
гурбетчия до 15 преди 11 години
Ами разбира се ,че тирът ще е турски /на компания работеща за кюрдските терористи/ , а Бг. ги снабдява с оръжие ! Ти кога си видял Турция да натовари тирове на български фирми с оръжие ,части за оръжие ,та чак до електронна техника за оръжие ?! Ще ви се стори Европа тясна ,ама да видим кога ! На следствието те "турските" шофьори ще си признаят всичко !
12
3
 
5
 
! Отговори
дo гурбетчия преди 11 години
Много обичам миячи на чинии да ми говорят на "Вие, Ви, на Вас, Ваша работа". Вчера отиде навън и вече по-местен и от местните, че и назидава как щели да ми чупят моята глава, а не тези на майка му, баща му, роднините, които са останали тук, как наша работа било, не и негова на цървула "чужденец"....*** и миячите ви и анализатофри. ***, нали знаеш за ЕС и други организации- какви глави ще чупят, кого ща нападат. На неуките все войни им се привиждат...Хайде марш при чиниите да анализираш
11
3
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 11 години
Виж "съседе" роден у нас, въпросът е колко оръжие е вкарала Турция в българско и дали крадецът не крещи и сочи останалите? Освен това тирът си е турски и конспирацията си е турска. Никъде не се споменава, че частите са от оръжия произвеждани в България.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми дреме! От герберското правителство толкова! То пък от Турция в България какви неща влизат - от оръжие през наркотици и далавери със стоки! А смотания гурбетчия да си гледа професията на минетчия и да не се занимават с нормалните хора!
9
5
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Напълно съм съгласен с 12 ! Запомнете я добре тази новина ,и когато дойде ден турците да започнат да ви чупят главите ,не ги обвинявайте ,че са агресори ,а си спомнете тази новина и си помислете защо аджеба турците ви чупят главите ! Дето има една приказка : он знае закво го бият ! Та и вашата работа ще е същата !
8
11
 
7
 
! Отговори
българия все още преди 11 години
най-коварно продължава да въоръжава кюрдските терористи! Волът рови-рови ,а пръста на гърба си хвърля ! Да видим кога българия ке привлече омразата на Турция и как Турция ще отговори на подобно "добросъседство"?!
7
0
 
3
 
! Отговори
osata преди 11 години
до 8 - я прочети отново статията, "преди да ръсиш акъл."
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тирът си е търски да си се оправят - те си знаят как.....
5
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5Абе човек, как БГ митничарите са проспали товар, който още не е влязъл в България ? Ай мисли малко преди да ръсиш акъл.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I kakwo? Ly4ite na super modernite rentgeni, nqkak si ne sa minali prez kamiona i ne sa wideli kakwo ima w nego. Ili nqkoj korumpiran mitni4ar zabrawil da go proweri kamiona s rentgena
3
1
 
6
 
! Отговори
Ами така е... преди 11 години
РИХТЕР ГО ТЪРСЯТ .....НЕ САМО У НАС---ВЕЧЕ И В ГЪРЦИЯ И....ТУРЦИЯ!!!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оръжейния бизнес процъфтява
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАЙ ПОСЛЕ НОВИНА ЗА 500+ КОМЕНТАРА:)