Ново масово клане разтърси Сирия - 78 души са убити

Най-малко 40 от жертвите в село Мазрат ак-Кабер са жени и деца
Обновена: 7 юни 2012 08:25 | 7 юни 2012 08:24,
117
Ново масово клане разтърси Сирия - 78 души са убити

Най-малко 78 души, включително деца, са били убити от проправителствената милиция и силите за сигурност в провинция Хама в централна Сирия, съобщиха активисти, цитирани от Ройтерс.

Някои от убитите в село Мазрат ак-Кабер са били намушкани смъртоносно, а телата на най-малко 12 души са били изгорени, заявиха активистите. По думите им най-малко 40 от жертвите са жени и деца.

Убийствата идват по-малко от две седмици след клането в сирийския град Хула, в което бяха убити 108 души, почти половината от които деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
5
 
! Отговори
Не-Американецът преди 11 години
Цялото зло на света, носи три-именното название Съединени Американска Щати! То е сбор, от една добре обмислена и добре финансирана псевдо-политика, в името на общото еврейско благо! Да изтребем Американците, така света ще се излекува!
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 108 че си гъбе гъбе си и то от най-тъпите , живееш си в свой измислен свят и си вярваш.
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
104 - ти мислиш ли, че ако сащ прати терористи и ги въоръжава нашата власт ще може да ни опази? С кво? С 2 самолета и 3 хеликоптера? Глупости говориш, дай всяко правителство, което не може да опази гражданите си от терор да си ходи, и да почнем от американското а?
97
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам защо, но си мисля, че тези кланета са провокация от страна на хора заинтересовани да се очерни сирийското правителство и нямат нищо общо с управляващите. ----------------- Хубаво е, че се опитваш нещо да си мислиш, но това не означава, че каквото си мислиш е истина... И дори да е така, едно правителство ако не е способно да пази реда и живота на гражданите, значи трябва да си ходи.
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе не мога да разбера , защо ако някой не е на страната на американците го изкарват комунист.Значи, ако не подкрепяш алчността и насилието и изтребването на хора си комунист , така ли бе демократи ?
95
1
 
12
 
! Отговори
до 105 преди 11 години
Чифуто-американските пратеници колят жени и деца и ти си на тяхна страна щото си *** дезинформиран *** опиянен от идеята за демокрацийката
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 104 тъпче къде видя американци в цялата работа , *** си като ***
93
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало днес бг тази снимка е същата като от Хула преди 2 седмици. То не бяха лъжи то не бяха пропаганди. Тези които си развяват коня в Сирия ,голям ще го ядат , хем голям хем ***. И крайно време е чуфуто - американците да престанат да убиват деца и жени. Като са много смели да ходят да се бият с редовната армия. То много лесно да влизаме в селата и да колим деца и жени. Срамота за " мирните ви пратеници" .
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 102 Нищо не разбра , независимо от ситуацията в момента не си и помисляй , че в България можете да си разигеавате коня , и аз не обичам великобългарския шовинизъм , но и не бих позволил и една дума дс е каже срещу БЪЛГАРИЯ , АЗ СИ ЗНАМ МНОГО ДОБРЕ КУСУРИТЕ НИ .
91
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 98 грешиш юноша блъеден Юголавия се разпадна първо защото беше една изкуствена федерация , ние сме инитарна държава едва ли ти говори това нещо и второ в бивша югославия управляваше един *** който видя в национализма спасителния изход за своето управление и сгреши , но за съжаление от неговата грешка пострадаха милиони.
90
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
камиларите си живеят своя си живот ,а ти си американска *** . не знаеш какво говориш ,защото утре Сащ може да пожелаят България да бъде разпокъсана както направиха с Югославия .
89
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма начин - камиларите трябва да се изтребват, независимо дали някой друг го прави или се избиват сами едни други. Ако не се избият помежду си, в крайна сметка ще се обърнат срещу останалия свят. Затова не бива да има намеса в Сирия - тия колкото повече се трепят - толкова по-добре.
88
3
 
12
 
! Отговори
какво се случва преди 11 години
американските *** не спряха с касапските си провокации
87
2
 
24
 
! Отговори
мдам преди 11 години
Не знам защо, но си мисля, че тези кланета са провокация от страна на хора заинтересовани да се очерни сирийското правителство и нямат нищо общо с управляващите. Какво ли няма да измислят, за да влезнат в Сирия и е изключително грозно и зверско да се използват жени и деца по този начин. Чудя се кога тези изверги ще си получат заслуженото? Светът би бил много по-красив, ако определени хора и нации не съществуват.
86
2
 
18
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Наистина, много е интересно, че точно активисти съобщават, че клането е извършено от ''проправителствената милиция''! Не ви ли напомня на пропагандата спрямо Ирак, Тунис, Либия!? Оръжията на Саддам ''за масово унищожение'' така и не ги откриха, но войната срещу Саддам я откриха! И сега ежедневно по няколко танкера с нефт напускат пристанище Басра в посока САЩ! Скоро откриха в района на Сирия големи находища на нефт и газ и пропагандната машина на запада тръгна на пълен ход!
85
1
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Na nikoi mnogo mu se iska voenna namesa
84
1
 
19
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 11 години
ЩОМ ИНФОРМАЦИЯТА е от "РОЙТЕРС", БиБиСи, или "ФРАНС-ПРЕС" -- ЛЪЖА Е.
83
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТУКА НЯКОЙ ПИСАЛ ,ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ НА СТРАНАТА НА САЩ,ФРАНЦИЯ ,И НА ЗАПАДА КАТО ЦЯЛО ЗАЩОТО БИЛИ(ДЕМОКРАТИЧНИ)..,АБЕ АЛАНКОЛУ,ТИ СЪВСЕМ НА БАЛАМИ НИ ВЗЕ БЕ,,СЛЕД КАТО САЩ И НАТО НАС НЕ НИ БРЪСНАТ И ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НИ ТРОВЯТ ОТ ВЪЗДУХА ЧРЕЗ САМОЛЕТИТЕ ДЕТО ОСТАВЯТ СТРАННИ ДИРИ, А ПОДПОЧВЕНИТЕ ВОДИ И ЗЕМЯ ЧРЕЗ ШИСТОВИЯ ГАЗ ,КАКВО ИМ КОСТВА НА СЪЩИТЕ ДА ИЗБИВАТ В СИРИЯ ЖЕНИ И ДЕЦА ПОГЛЕДНЕТЕ НАВЪН НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ПОСЛЕ ПАК ВЯРВАЙТЕ НА SNN ROJTERS И ТЕМ ПОДОБНИ
82
1
 
3
 
! Отговори
Психолог преди 11 години
Колко от вас видяха грешката в никъ ми? Всички сме част от екперимент...
81
12
 
8
 
! Отговори
Писхолог преди 11 години
Диктаторчето в Сирия е наследило "поста " от тати,растяло е в разкош,обикалял света и получавал каквото пожелае.Сега раята иска да му вземе "играчката".Подобен тип може да направи всичко.И щом убитите са предимно жени и деца то следва, че са на бойци от опозицията които са някаде на хайдуклук.