Хосни Мубарак е в кома

Сваленият египетски президент е поставен на командно дишане
Обновена: 20 юни 2012 08:16 | 20 юни 2012 08:16,
14
Хосни Мубарак е в кома
Хосни Мубарак Снимка: архив, Reuters
Сваленият египетски президент Хосни Мубарак, който бе осъден на доживотен затвор този месец, е в безсъзнание и на командно дишане, но не е клинично мъртъв, заявили пред Ройтерс източници от силите за сигурност. 
 
Мубарак е в кома и лекарите се опитват да го реанимират, съобщи Франс прес, като цитира медицински източници. 
 
"Той е в пълно безсъзнание. Поставен е на командно дишане", казал пред Ройтерс един от източниците, след като египетската агенция МЕНА съобщи, че бившият президент е изпаднал в клинична смърт във военната болница, където го прехвърлили снощи от затворническата лечебница.
 
Друг военен източник потвърдил тази информация и опровергал съобщението на МЕНА. "Все още е рано да се каже, че е клинично мъртъв", добавил военният източник. 
 
84-годишният бивш президент получи инсулт вчера. Държавната телевизия съобщи, че лекарите са го подложили на дефибрилация, след като сърцето му спряло за няколко секунди, добавя ДПА, цитирана от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Хосни Мубараккома
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Господ да го пази!Какъв хубав човек, а тия из*оди ционистки го съсипаха.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствено при тая схема от радиацията ще пострада Израел, ама те си подготвят нова обетована земя, която в момента си обезлюдяват - България. Само малко ще дезинфетират и почистят...
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5 е много близо до истината - янките си посаждат наред в северна Африка и Близкия изток ислямистки семки, които да вземат властта повсеместно. После ще последва консолидация на ислямистките режими, после като един ще се вдигнат срещу кръстоносците от Европа и Америка и хоп! Ето перфектната ситуация за тотална война срещу цял регион, която позволява използване на ОМП и съответно - обезлюдяване на най-богатите на нефт и газ територии.
7
2
 
3
 
! Отговори
eko72 преди 11 години
Те всички президенти като паднат от влас преминават в кома!
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя не умре ли бе?баах го държеливото ***.
5
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
живял като бей с пари и власт толкова години ..та вече му е все едно как ще свърши..
4
3
 
2
 
! Отговори
до №5 преди 11 години
Много си навътре с нещата бре, да не би да си един от мозъците на тази схема?
3
2
 
16
 
! Отговори
до фюрерчето преди 11 години
И какво толкова лошо е сътворил на Египет Мубарак (Обарак според теб)?Наложи мир с всички съседи, спокойствие и законност в държавата, превърна я в туристически рай, изстреля в космоса селското стопанство и леката промишленист, издигна образованието до европейско ниво... Е, смачка главата на Мюсюлмански братя и още няколко екстремистки банди, които сега с помощта на ЦРУ му изпиха кръвчицата, както на Кадафи и Асад
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Иначе Обарак много лошо е направил на Египет и за това няма да свърши леко от тоз свят."Че подържаше мир и ред в един арабска държава? Че не е пуснал ислямистите да си веят байряка на воля? Колко ли е лошо това?
1
4
 
1
 
! Отговори
osata преди 11 години
Много е тежко, когато се падне от високо! Както в случая, дори не може да се преживее!