ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас

Израелски доброволци събират останките на загиналите
Обновена: 19 юли 2012 08:28 | 19 юли 2012 08:28, Петя Славова
68
ЦРУ и Мосад разследват взрива в Бургас
Снимка: Булфото

Израелският министър на отбраната Ехуд Барак е обсъдил с американския си колега Лион Панета атентата в Бургас
срещу израелски туристи, предаде ДПА.

В телефонен разговор двамата са говорили за възможността за съвместно разследване на американското ЦРУ и израелските служби Мосад.

Същевременно в телефонен разговор с Бенямин Нетаняху, американският президент Барак Обама е изразил съболезнования за жертвите на нападението и е обещал да предостави всякаква необходима помощ за изправянето на виновните пред съда.

ДПА съобщава още, че Израел е изпратил в България доброволци от неправителствена религиозна организация, която се занимава със събиране на човешки части след терористични атентати, защото според еврейските религиозни закони цялото тяло на покойника трябва да бъде погребано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един Господ знае дали най-добре разследват атентатите или най-добре ги провеждат. Нямаше как да останем изолирани и да не се разтресе и нашата държава от атентат. Тези които са тръгнали да дестабилизират и съсипват в името все на справедливостта и техния си Бог имат за цел страх и хаос и хората да плюят по държавата, както и по всичките и съюзници. Израел е изкуствено създадена държава и като всичко изкуствено не може да е добро и красиво.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия ли бяха дето им бяха нарушени човешките права и искат да строят джамия на всеки ъгъл и да ходят с бурки в училищата? Прекалената толернтност на Европа ще затрие европейската цивилизация.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човеколюбивия Коран и бъдещето на Европа...
49
0
 
1
 
! Отговори
ЦРУ преди 11 години
ЦРУ какво е централно разузнавателно или разследващо управление ? ДА викнат Хорейшио Кейн
48
2
 
6
 
! Отговори
Троцки преди 11 години
И в България започнаха да правят цирковите номера, неречени "терористични атаки". Интересно ще е да разберем каква е крайната цел.
47
6
 
5
 
! Отговори
не е необходимо! преди 11 години
Няма нужда ЦРУ и Мосад да разследват! Българските власти вече намериха и даже наказаха виновника! " Виновникът" се нарича . След светкавична операция на ГДБОП извършителя е спрян и затворен! Хвала на ГДБОП, хвала на герб, хвала на МВР и лично на министър Цветанов!!!
46
19
 
17
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
Не разбирате ли че ЦРУ е виновно за взрива на Бургас,това е Американска провокация.Дадохме им База Борисов им лиже задниците.Ето ви Благодарността на Американците!!! Изпратиха Американец да Убие невинни хора дошли на море.За да нападнат Иран.Трябва да се свали това правителство и да се изгонят тези Американци от България.
45
16
 
19
 
! Отговори
_ATMACA_ преди 11 години
Произволът на юдеите трябва да бъде спрян! Използвайки кученцето си Хамерика, разнебитиха целия свят. В Талмуда са си го написали, в тяхното разбиране за света е описано как и кога да бъде унищожен всеки друг жител на Земята! Много ме е яд за загиналия брат - българинът! Мир нему, Аллах да му прости!
44
4
 
28
 
! Отговори
Nina преди 11 години
У нас въобще има ли държава??? Израел и САЩ помежду си обсъждат кой как и какво ще разследва на наша територия!?!? Нито дума за нашите "сили за сигурност"!?!? Нито дума официално /и смислено/ изявление от български държавник!
43
1
 
18
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Да, и току виж първите кадри от мястото са именно техни. Чисто новия анцуг и фалшива шоф. амер. книжка също. В израелските медии имаше информация и то доста подробна още преди тук да кажат каквото и да е било, аз от тях разбрах какво става и какво са казали нашите първи тикви....
42
10
 
29
 
! Отговори
кл преди 11 години
това е работа на цру и мосад,които винаги си търсят врагове и поводи за военна интервенция,така беше и с кулите близнаци,опитват се да вкарат и нас в мръсните си игри,но.....времето ще покаже
41
4
 
33
 
! Отговори
Mосад преди 11 години
...са едни от най-бруталните, разузнавателни сили на планетата земя !
40
1
 
17
 
! Отговори
ттт преди 11 години
До 41:Докато разследват те, няма начин да излезе така.До 34:Всички живеещи на тази територия, сме разбрали, че държава няма. Има си хас ЦРУ и МОСАД да не са разбрали.
39
1
 
28
 
! Отговори
ронсим преди 11 години
Трябва да бъдем състрадателни към случилото се!Преди всичко сме хора!Отричането на тероризма и вандалските актове е важно за борбата срещу него.Нека не пишем коментари изпълнени с омраза (към която и да е нация).Омразата ни пречи да бъдем обективни.Надявам се да се открият и накажат виновниците.Поклон в памет на загиналите и бързо възтановяване на пострадалите!
38
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от днес спирам дюнерите !
37
10
 
21
 
! Отговори
11 преди 11 години
Да, да знаете много е сложно да разследваш нещо, което сам си направил!
36
5
 
23
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
37 - По ЦРУ/МОССАД'ската логика, ако се намери турски паспорт, ще бомбардират Гуатемала и Конго. За да бомбардират Турция, трябва да намерят японски паспорт. Знам, че е малко компликирано за тебе да разбереш, но такива са правилата на играта! ;-)
35
3
 
11
 
! Отговори
7 преди 11 години
дано не излезе, че мосад са замесени.
34
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако хванат пиян евреин да шофира автомобил, познайте кой ще е виновен за това ?! Правилно - Иранците...
33
8
 
37
 
! Отговори
Инспектор ДюДю преди 11 години
Защо ЦРУ и МОСАД бе? Нали си имаме Цвъко, великият разследващ физкултурник, той да разследва. Или той е спец само по подслушване на неудобни лица и четене на СРС-та в парламента?