14 застреляни, над 50 ранени на премиера на филм за Батман*

Задържан е един заподозрян, полицията издирва втория стрелец
Обновена: 20 юли 2012 13:07 | 20 юли 2012 12:07, Елка Василева
115
14 застреляни, над 50 ранени на премиера на филм за Батман*
Нападател застреля 10 души на премиера ма филм. Снимка: архив, Reuters

Мъж със закрито лице уби 14 души и рани над 50 по време на премиерната прожекцията на последната част от трилогията за Батман "Черният рицар: Възраждането" в киносалон в американския град Денвър. Това съобщи пред Си Ен Ен началникът на местната полиция, предаде Ройтерс.

Първоначално бе съобщено за 10 убити на място. Четирима от ранените са починали по-късно в болницата.

Според местната редакция на телевизия Фокс нападението било извършено от двама мъже, носещи противогази и бронирани жилетки. Един заподозрян е задържан, полицията издирва втория стрелец, съобщи Франс прес.

Очевидци разказали, че двамата нападатели открили огън в два отделни киносалона, разположени в мол в предградието Орора, и хвърлили бомби със сълзотворен газ.

На местопроизшествието са пристигнали десетки полицаи, районът е евакуиран, проверява се дали някъде не е поставено взривно устройство.
 

*Информацията е актуализирана в 13.07 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП-ари, бегом в САЩ ! Немедлено - вот на недоверие срещу конгреса!
85
2
 
6
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
каквото посеештова жънешония ден тесега тех
84
1
 
21
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Тази нация е необратимо мозъчно увредена от ГМО, екшъни, шоута и всевъзможни изродщини, лошото е че тези изродщини ги налагат агресивно на целия свят!
83
3
 
23
 
! Отговори
братовчдка в Канада преди 11 години
Имам братовчдка в Канада!Беше умницата на фамилита и все за пример ни я даваха, но един ден продаде апартамента си в София и замина. Когато се върна след 8 години, не можахме да я познаем. Беше станала шизофреничка, имаше чувството, че цял свят я преследва, че даже и тировете, като минават покрай къщата и, и оставят тайни сигнали с надписите си. Горката, какво направиха с нея? Сега отново се прибра в Канада и повече не говори с никого. Ако някой я познава, моля помогнете и!
82
1
 
2
 
! Отговори
maia преди 11 години
do МислещMислещ, ti s produljenieto na gurba si, li misli6???
81
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да прости загиналите!Чудя се тези дето пишат гадости ,дали мислят или просто скучаят и пишат ,за да видят дали някой ще им се върже?НАСИЛВАМ МИСЪЛТА СИ ДА ГИ ОПРАВДАЯ В СКУКА,отколкото да повярвам,че някой може да се радва на смърта на друго човешко същество,независимо от религия,нация...
80
2
 
18
 
! Отговори
до 95 и чикаго преди 11 години
абе, хамерикански гъ*олизци, нали показваха килърито как пляска с ръце и се смее на новината, че са изтрепали цяло семейство в Пакистан, набедено че били Бен Ладенови. първо ги убиха и после им взеха днк проби да видят дали са те. и това държавен секретар на "велика" държава...
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 101Прав си Либерман и той е комунист.
78
12
 
13
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Абе вие,болшевишката ***,не можахте ли да разберете че,нормално разсъждаващите хора са във война с терора.*** са навсякъде сред нас,умират християни,православни,протестанти,католици,мюсулмани,кришнари.*** невинни хора във всички държави по света.Как може да се радвате на смърта на хора,които са отишли да гледат кино.
77
1
 
30
 
! Отговори
щ преди 11 години
Сега ще го препишат на Иран
76
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А! Пробив в националната сигурност на САЩ.
75
4
 
37
 
! Отговори
До ПИЧ преди 11 години
"Къде е сега г-н Гарелов, г-жа Кунева и г-н Слави Трифонов, да ни обяснят колко е слаба стратегията за национална сигурност в САЩ и как при тях има много сериозен пробив в сигурността, и службите не си вършат работата?"САЩ е една от най-престъпните държави с най-високо ниво на насилие и религиозен фанатизъм. Там няма никаква сигурност за никой. Дори мексиканците се изнасят от там след 20 години имиграция. Дано НИКОГА не приличаме дори малко на долните янки.
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина не мога да изпитам съжаление към хамериканците. Да си се правят по между си каквото искат. Или по - скоро - де да си правеха каквото си искат само помежду си.
73
24
 
30
 
! Отговори
с. преди 11 години
Мръсната русофило-комунистическа пасмина пак се е събрала да плюе!Не ви ли е срам бе!?*** изтрещяла!Загинали са невинни и невъоръжени хора отишли на кино!Като бяха наводненията в Русия и загинаха невинни хора ние трябваше ли да се радваме като вас бе!?При всеки инцидент в САЩ затъвате в щастие и лиги!***!
72
2
 
26
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
вероятноста в сащ да станеш жертва на насилствено престъпление е по-голяма от някоя африканска държава!
71
5
 
3
 
! Отговори
jiko преди 11 години
Очевидци разказали, че двамата нападатели открили огън в два отделни киносалона, разположени в мол в предградието Орора, и хвърлили бомби със сълзотворен газ.Parvo sa hvarlili SG i kogato horata biagat ot kinosalona na izhodite gi streliat ... ama nashta jurnalistika taka moje da opishe che da obarka vsichki ;)
70
1
 
14
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
къде го видяхте това"нападението било извършено от двама мъже" ???Всички медии съобщават за един на 24 години -млад пролетариат!!!
69
3
 
19
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Те че няма доброволно да се разпаднат няма,нека се избият сами,едно зло по малко но е лошо че изнасят смърт и болка по целия свят-теса заразно зло и трябва някой да ги излекува..................
68
4
 
33
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
А на мен никой не ми вярва,че това е най-извратената и изтрещяла държава в света !!!
67
29
 
24
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Само така ще се събуди зомбираното от реклами затлъстяло консуматорско общество, браво! Трябва и тук някой да направи същото, повдига ми се като гледам мазните и самодоволни физиономии на дебелите среднокласци в мола, нагъващи "здравословни" салатки за 10 лева едната, докато в африка децата умират от глад. Смърт за консумерското общество, смърт за Америка!