Крисчън Бейл посети Орора след стрелбата в киното

Актьорът изрази подкрепата си за близките на жертвите
25 юли 2012 18:18, Елка Василева
4
Крисчън Бейл посети Орора след стрелбата в киното
Крисчън Бейл. Снимка: архив, Reuters

Крисчън Бейл, познат на зрителите от участието си в трилогията за Батман, посети Орора, Колорадо, за да изрази подкрепата си за близките на жертвите на стрелбата в местен киносалон по време на прожекция на третия филм от поредицата, съобщиха Ройтерс и Франс прес.

Снимки, качени в Twitter, показват как актьорът, родом от Уелс, пристига в медицински център в Орора, в който 20 от 58-те ранени получават медицински грижи, като състоянието на някои от тях е критично.

Крисчън Бейл се срещна с Кари Ротман, пострадал при стрелбата в киносалон в Орора, пише в Twitter. Текстът се придружава от снимка, на която актьорът е приклекнал край младия мъж и двамата се усмихват. "Каква изненада! 19 шведи от
персонала в медицинския център в Орора се срещнаха с Бейл", пише в друго послание в Twitter.

Актьорът изпълнява ролята на Батман в новия филм от поредицата "Черният рицар: Възраждане".

24-годишният Джеймс Холмс застреля 12 души, след като влезе в претъпкан киносалон в Орора по време на прожекция на третия филм от поредицата. Други 58 души получиха наранявания, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по скоро да е изразил съболезнования от колкото подкрепа .
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето ви американска демокрация в действие, нали искате такава. Халал да ви е! Всеки пикльо и пикла с пищов. Това ли искаме?
1
13
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Късно ! Батман се компрометира даже пред *** гледащи подобни измислици. Преди години някои скачаха от покривите с надеждата , че няма да пострадат Виж Жокера се оказа стабилен извън екрана