Българи арестувани в Уганда за източване на банкомати

Четиримата използвали подправени банкови карти
Обновена: 31 авг 2012 11:09 | 31 авг 2012 11:09, Елка Василева
130
Българи арестувани в Уганда за източване на банкомати
Четирима българи са арестувани в Уганда за източване на банкови карти. Снимка: архив, Reuters

Четирима български граждани са били арестувани в столицата на Уганда Кампала за източване на пари от банкомати чрез подправени банкови карти, пише лондонският вестник "Обзървър".

Местната полиция съобщи, че арестуваните Милен Кацарски, Адриан Димитров, Иван Ганчев Емилов и Антон Иванов са използвали за кражбата микрочип, който поставяли в банкомати, за да се сдобият с данни за банковите сметки на вложители.

При ареста у тях са били намерени 45 нови направени карти и списък с 45 ПИН-кода. Предполага се, че набелязаните за източване сметки са били в четири местни банки.

В публикацията на вестника не се съобщава дали и колко пари са успели да откраднат в Уганда четиримата българи, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
14
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Нерде Уганда,нерде Турция...кви пари,кви 5 лева.Баси и тъпотията,от всяка новина правите етно-конфликт.Аз нямам нищо против работливия турчин,нито против всеки етнос,който работи и създава.А,ако трябва да бъдем честни,това с картите си е наш монопол....и аз съм им сърбал попарата в Италия,и не бяха нито ***,нито турци,а наши родни българи...
77
0
 
1
 
! Отговори
barcelona преди 11 години
shushumigi
76
1
 
3
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Ние създаваме език и култура, които ти очвеидно си овладял много добре :) ! Браво.
75
0
 
7
 
! Отговори
Джепчия преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯ източвамв банкомати/транспорт на кока в големи размери/и мн др/що да работим г-н Гурбетчия
74
13
 
12
 
! Отговори
Мара преди 11 години
Не знам в Германия как се справят турците,но заради 500 годишното им присъствие тука се движим сега 100 години след другите европейски народи.
73
11
 
12
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Турците не се занимаваме с кражби ! Произвеждаме всичко : храни ,плодове ,зеленчуци ,перални машини ,телевизори ,кораби ,коли ,камиони ,автобуси ,авточасти ,мебели , и изобщо каквото съществува в света като стока ,ние го произвеждаме ! Ние допринасяме за развитието на свето и се борим против бедността като поддържаме евтини и достъпни цени ! Вие какво правите ?!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХ ТЕ *** НЕМОГАТ ДА ОБИРАТ БАНКОМАТИ.... ЛИЧНО СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ КАК СЕДЯТ ЕДНА ТУМБА *** ПРЕД ЕДИН БАНКОМАТ И НЕМОГАТ ДА ИСТЕГЛЯТ ПАРИ... МОТАХА СЕ 1 ЧАС ДОКАТО РАЗБЕРАТ ОТКЪДЕ ИДВА ТОПЛАТА ВОДА ХАХ МНОГО ЗАБАВНИ БЯХА
71
3
 
2
 
! Отговори
аре стига преди 11 години
Напишите "Luigi Padovese" в интернет и четете. Това са великите турци :) Спокойно, никой не ги уважава в Европа.
70
5
 
5
 
! Отговори
ао преди 11 години
до Гурбетчия:Като си си дал задните части да работиш в чужбина, нямаш абсолютно никакво право да даваш компетентно мнение, колко не сме уважавани българите и т.н. Стой си там и не ни се меси.
69
3
 
10
 
! Отговори
Исмаил преди 11 години
Като се почне от първия фълшив долар и откраднатите кости на Чарли Чаплин ,трафик на хора ,тонове наркотици,......България става все по-известна.Абе хайдушко племе какво да говорим.
68
1
 
5
 
! Отговори
е*би се в г.... преди 11 години
ами прати го този линк да видим колко турци имало дето обирали банкомати !!! Те може и *** да намерят които да поставят устройствата в банкоматите ,но по-важното е ,че българи ги подготвят тези чипове !
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКТО КАЗАХ ДОБРЕ ЧЕ НЕ СА В ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ ЧЕ ТАМ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ГИ ХВАНАТ ВЕДНАГА ГИ БУТАТ В КАЗАНА ХАХАХА А В УГАНДА НАЙ МНОГО ДА ЯДАТ ПАЛАМАРКИ В ЗАТВОРА(ПОНЕ С ТОВА ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ)
66
7
 
6
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Ахаха, уважавали турците. Абе, ти в коя точно част на Германия живееш бе, пич ? :)Знаеш ли, че за турци си има специално наречие в Германия ?
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом англични го пишат не вярвам докато не се потвърди.
64
8
 
7
 
! Отговори
До 63 преди 11 години
Да ти пратя ли линк да видиш колко ''Българи'' с турски имена има заловени за същото нещо , но когато ги питат от къде сте , казват България а не Турция.Само в Германия са поне 40 човека.
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в УГАНДА ли бе, нещастници - поне в бяла държава да бяхте отишли да крадете. Дано всички *** ви се изредят,а тартора на затвора - Мбопа - по 2 пъти...
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уганда ?!? Черт возьми !?!
61
6
 
15
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Аз онзи ден като ви писах ,че германците уважават турците защото турците са като пчелички и навсякъде е пълно с турски фирми ,вие се скъсахте да се надпреварвате кой повече минуси ще ми сложи ! Сега разбирате ли защо никъде не сте уважавани , или пак ще прехвърлите топката на *** ?!
60
6
 
4
 
! Отговори
До Kърджалиец преди 11 години
Поне знаем, че сме Българи. А, ти даже не знаеш какво си :))
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 65:ММММ НЕ НАПОСЛЕДЪК ГЛЕДАМ ЧЕ *** СА ПОЧНАЛИ ДА СТАВАТ ПО СВЕТЛИ.... МНОГО ИНТЕРЕСНО