Първият бременен мъж, готов да зачене за четвърти път

Томас Бийти е романтично обвързан с Амбър Никълс
Обновена: 6 сеп 2012 11:05 | 6 сеп 2012 11:01, Петя Славова
75
Първият бременен мъж, готов да зачене за четвърти път
Снимка: Архив Getty Images/Guliver Photos

Първият бременен мъж Томас Бийти, който роди три деца, е готов и за четвърто, пише в. "Мирър".

На времето той шокира света, позирайки гол до кръста с ръка върху заобленото си коремче.

Бийти, който се подлага на първата си операция за смяна на пола преди 15 години, все още пази матката си. Мъжът роди три деца по време на 10-годишния брак със съпругата си Нанси, която е претърпяла хистеректомия преди да се оженят през 2003 г. и не може да зачева.

Тази година обаче бракът на двойката рухна, след като Нанси се пропи, и Томас получи самостоятелно попечителство над трите им деца Остин, Дженсън и Сюзън, пише БТА.

В момента Бийти има нова любов - Амбър Никълъс. Двойката иска да има деца и Томас е готов да забременее отново, ако се окаже, че за половинката му това е невъзможно.

"С Амбър много искаме деца и обсъждаме въпроса. Бременносттае невероятно преживяване, но този път желанието ни е Амбър да опита. Аз съм готов да зачена за четвърти пъти, ако при нея се прояви някакъв проблем. Дори мислим за варианта и двамата да забременеем", споделя Томас Бийти.

Лекарите обаче не смятат, че идеята на Бийти е добра за неговото здраве. Медиците дори го считат за опасно, тъй като Томас пет години след операцията за смяна на пола, вече биологично е мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
39
 
! Отговори
Мерзост и помия преди 11 години
Ей аман от прости статии. Стига сте ни занимавали с пропадналото западно общество, ако изобщо може да се нарече такова. Вече и на бебетата е ясно че американските *** си прокарват развратните идеи с цел създаване на повече гейове и лесбийки за да се намали популацията на бялата раса. От друга страна в България се субсидират смрадливите *** от еврейски организации като "Отровено общество", "Хелзинкски комитет" и др. И изобщо политиката е срещу нормалните хора.Ако сте гей или лесбийка сте ОК
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
predlagam jurnaljata prepisva4i na gluposti ,vkupom da zabremeneyat in vitro,da izlezat v mai4instvo za da sprat da ni zalivat vednaj zavinagi s profanski matriali....4ufutski podlogi
25
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ И ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА С ОПИТИТЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ...ПАЛАВНИКА...
24
0
 
6
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
Бих казал ПРОФЕСИАНАЛНО ;))
23
1
 
54
 
! Отговори
Мария преди 11 години
От цялата работа излиза, че всъщност това си е жена, която преди 15 години уж си сменила пола ама си оставила матката. Изводът е , че ПЪРВИЯТ бременен мъж всъщност е ПОРЕДНАТА бременна жена. Егати сензацията.Извращения.
22
2
 
13
 
! Отговори
Английски учен преди 11 години
Бременен мъж - това по дефиниция е невъзможно!Колкото слонът може da лети, пърхайки с крила, и колкото Майкъл Джексън е бял ( R.I.P )!Това, че едно нещо са и го зашили, а друго присадили не значи че е станала мъж, ако ще по 1кг хапчета да пие на ден!
21
0
 
29
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Добре, че беше номер 22 та разбрах какво се е случило. Изключително непрофесиоално написана статия. Нищо не става ясно от нея. Някакъв мъж си запазил матката па родил, пък жена му ,пък мъжа и пък другата жена ,пък едновременно ................... абсолютна каша......................
20
3
 
22
 
! Отговори
сбърканяци преди 11 години
Горките дечица!Сигурно никога няма да разберат кой им е баща и кой майка.Как ли ще могат да намерят и своето място в живота, на мъже или жени.
19
3
 
3
 
! Отговори
ПИН преди 11 години
И той ли е сурогатен като Серво?
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От кой е забременял?От жена си?ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
17
1
 
10
 
! Отговори
стефан преди 11 години
аз не искам да съм втория бременен мъж,ходим срещу природата...
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз нищо не разбрах от статията, но се поразчетох да разбера този какво чудо е. По принцип е мъж, но се е родил с яйчници и матка, след това е решил да си има и п.атка. Най ужасното е тия деца с каква психика ще бъдат. Майка е на първите три, пък баща на евентуално четвърто... Кошмар
15
4
 
11
 
! Отговори
ок преди 11 години
Добре че няма лице на снимката - брррр.........
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще повърна !
13
3
 
13
 
! Отговори
тц-тц... преди 11 години
Бракът им бил рухнал и тя се пропила.........естественоА какво мислят децата им по този въпрос, че и бъдещите, дето ще ги раждат едновременно
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Побъркал се е.Колко пари е потрошил за тия глупости- да му слагат матка ,за хирурзи,лекарства операции.Не искам да звуча като бай *** ама вярн :"Имал бол пари дал ги".То отдавна е доказано,че частите от "конструкторът" от който сме създадени са взаимозаменяеми и доста подобни.Теоритично е възможно някой да си направи операция и да има 20 крака или 10 глави и още 5 ръце.Доколко е нормално е друг въпрос.Въпреки,че аз не бих имал нищо против за една фея с полупрозрачна кожа и крилца.Бих я праснал.
11
2
 
27
 
! Отговори
? преди 11 години
"Първият бременен мъж Томас Бийти, който роди три деца............""Бийти, който се подлага на първата си операция за смяна на пола преди 15 години, все още пази матката си. Мъжът роди три деца.........."вного криминален филм.......Какъв е бил този човек /същество/ по рождение, да речем?
10
4
 
34
 
! Отговори
Калигула преди 11 години
Аман от изпердашляци в тая Америка бе! Тая за кво и е требвало да става мъж, като пак се е....е и ражда? Тия *** американски - по дискавъри ги гледам как се прават на животни, сега и мъжете им почнаха да раждат, е тия ще унищожат човечеството, да знаете!
9
6
 
24
 
! Отговори
атом преди 11 години
очаквайте скоро и в бг.симеон дянков забременя.честито на таткото бб.наздраве
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже !!!