230 мюсюлмани арестувани при протест в Белгия

Протестиращите защитавали честта на пророка Мохамед
Обновена: 16 сеп 2012 22:35 | 16 сеп 2012 17:45,
515
230 мюсюлмани арестувани при протест в Белгия
Американското посолство в Брюксел бе евакуирано в петък. Снимка: Reuters

230 души са арестувани от полицията в Антверпен по време на бурен протест на мюсюлмани, събрали се "да защитят честта на пророка Мохамед", съобщиха белгийски медии.

Протестът се е състоял вчера следобед, а за днес се очакват нови демонстрации пред консулството на САЩ в града.

При намесата си полицаите са използвали палки и сълзотворен газ. Призивът за участие в проявата се е разпространявал в интернет и чрез мобилните оператори, като според полицейски източници в случая отново е намесено радикалното екстремистко движение "Шериат за Белгия", чиято централа е в Антверпен.

Според полицията, сред демонстрантите е имало салафисти, някои от които са носели хладно оръжие.

В петък посолството на САЩ в Брюксел бе евакуирано, а в района бяха разположени десетки полицейски автомобили и водни оръдия заради слух, че мисията ще бъде нападната от екстремисти, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
1
 
! Отговори
До Секънд хенд преди 11 години
SIgurno si ot nqkoe zabutano selce izolirano ot sveta.Ela do granicata samo da vidi6 kolko hora idvat da pazarqt ot ''turskite boklucii''.Vsicki sa dovolni ot pokupkite si,vrashtat se otnovo i otnovo.A zashto li?Kakto kazah razbiram horata s kompleksi,prosteno ti e.
281
0
 
2
 
! Отговори
Секънд хенд преди 11 години
Калъфи за пингвини втора ръка няма в белите държави.По-добре втора ръка от Европа, отколкото турски *** първа ръка! И се късат за 24 часа!След 1 година ще те питам за заплатата ти в Турция...Дано не хфърлиш топа дотогава!
280
2
 
1
 
! Отговори
do 401 преди 11 години
Ne6to si obarkal cifrite,no ni6to,razbiram horata s kompleksi.Prosteno ti e.O6te li se obli4ate ot second hand,da ti kaja samo v Bulgaria ima takiva magazini
279
5
 
6
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 11 години
Където има мюсюлмани няма мир и спокоиствие и няма значение със католици ли съседстват със православнили със евреи ли даже във китай заедно със мирните будисти на мюсюлманите не им се живее мирно! ама то това нее удивително то нали старият *** мухамед е бил дивак,бандит,и убиец а за мюсулманина мухамед е идел!
278
4
 
4
 
! Отговори
dds преди 11 години
Някой да ти е пращал телеграма да идваш в български сайт? Марш в землянката в Анадола и да не си се обадил повече, с твойте мизерни 200 лири на месец= 150 лв.
277
4
 
5
 
! Отговори
ариец-VIP, IQ=175 преди 11 години
397, какъв европеец може да бъде една ***, дето знае само да носи кашони и да мие ***? И освен това е капсулирана и само реве за помощи! Мюсулмани и черни са от некачествен материал, особено над рамената!
276
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Сергейчо какво му подари Еврейското лоби,за Еврейската нова година!!!
275
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 359 Ще се възползвам от правото да не се съглася с теб по повод "християнските ценности". Европа отдавна се ръководи от ценностите на гражданското общество. Религиозните ценности могат само да разделят обществото до степен да се избиваме един друг. Тъй че християни, мюсюлмани и т.н. приемете, че никой няма да ви се връзва на религиозните сръдни ...
274
0
 
2
 
! Отговори
do 396 преди 11 години
Evropa na evropeycite,da te sa6to sa evropeyci.Otvori im pasporta i vij.No ne kato tebe ot izostanala evropeyska darjava ,a ot razvita i bogata evropeyska darjava.Razlikata s tvoqta i negovata zaplata da q kazvam li,hayde da ne q kazvam,se6tay se.Tozi arabin koyo goni6 ti ot evropa,ve4e e pove4e evropeec ot tebe.Kakiv evropeec si ti,evropeeca jivee svobodno,govori svobodno,ne si broi stoninkite,jivee v normalna darjava...nameri li ne6to,koet da se otnasq za teb.NE.E kakav evropeec si
273
2
 
11
 
! Отговори
жЖж преди 11 години
Трябва да се избавим от мюсюлманската напаст докато е врме!!!!Европа е за Европейците!!!
272
0
 
10
 
! Отговори
Митеран преди 11 години
Хора, нека не гледаме повърхностно на усилията на Запада да се справи с този проблем. Истината е ,че в самита западни страни има подривни елементи, които умишлено облегчават (още от 1950 г. насам) навлизането на "мамелюците" в Европа под различне предлози - я нужда от работна ръка, я полит-емигранти или други измислици. С този подход те вкараха в Европа стотици хиляди от Турция и Близкия Изток, с цел да размиват християнските ценности. Точно тези елемени трябва да бъдат идентифицирани.
271
2
 
12
 
! Отговори
petter.bojinov преди 11 години
"Шериат за Белгия", чиято централа е в Антверпен. - На белгийците кукувица им е изпила мозъка. Толкова ли им е трудно да ги връщат там от където са дишли?
270
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде накъде ще налагат ислямските си закони в Белгия,нагла *** такава. Всички екстремисти да се затворят във високи бетонени постройки и да се натъпкат с невролептици,които да подтискат агресията и простотията им. Без достъп до външния свят.
269
0
 
9
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Чудя се как нашите медии не писаха нито ред,не казаха ни една дума за този "мюсюлмански" датски остров?Целенасочено ли се крие истината за провала на либерастите в евросъюза?
268
1
 
18
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Белгия,Дания....На един от датските острови от години арабски мюсюлмани са прогонвали датчаните,даже са убили по-упоритите и сега островът е чисто мюсюлмански!Представяте ли си колко оръжие и бойци може да приюти този остров?Не Брейвик а цяла армия от такива като него са нужни на датчаните за да си върнат острова!Само за ден Дания може да бъде окупирана от ислямистите,ако ги води талантлив човек!
267
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде сега, след като не им харесва на кораба и обратно в киреча откъдето са дошли. Там да се занимават с честта Мохамед, Бахамут и Бахур.
266
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хе хе ... защитавали честта на Мохамед. Тези нямат чувство за хумор. Кой е Мохамед и има ли чест? Или просто има невежи хора, които лежат по арестите. В Европа може да се бъзикаш с всичко и с всеки. С религиозните чувста на глупците най-вече!
265
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Шериат за Белгия" , хаххахаха, най-католическитев държави изведнъж се оказаха основните кандидати за шериата. Да им честит мултикултурализма и бурките
264
1
 
17
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Във Франция заради 2 крадливи арабчета дни наред горяха коли и сгради!Сега се чудя как така френските арабски мюсюлмани,които са над 5 млн. не се вдигнаха?За Германия е ясно,там живеят над 5 млн.турци,а те не са получили хабер от Ердоган!Но във Франция???
263
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,,