Родна проститука "завеща" новородено на френска болница

Подозират местна двойка, че е платила за бебето
28 сеп 2012 20:40,
75
Родна проститука "завеща" новородено на френска болница
Френската полиция ще разследва дали двойката не е платила за бебето. Снимка: Reuters

Българка, която практикувала най-древния занаят, изоставила новороденото си бебе в болница "Пелегрен" в Бордо и изчезнала, пише регионалният вестник "Сюд Уест".

29-годишната жрица, която вече има пет деца, напуснала родилното отделение, оставяйки бебето на име Исус в стаята в компанията на мъж. На лекарите казала, че това е неин съпруг и баща на детето.

Мъжът обаче се подложил на ДНК-анализ, който установил, че няма нищо общо с изоставеното дете.

Установено било също, че проститутката използвала картата за здравна застраховка на стерилна жена, постъпила в същото здравно заведение за оплождане ин витро.

Фалшивият баща и майката, която по-късно се върнала в болницата, за да види детето си, са били задържани, а после освободени.

Българката твърди, че искала "да направи подарък" на мъжа и приятелката му, които не можели да имат деца и че се надявала така синът й да расте при добри условия.

Разследва се дали е осъществена финансова транзакция между двойката и жената, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
5
 
! Отговори
Аликантос преди 11 години
Задържан е водачът на пикапа "Мицубиши L200", който на Богородица уби велосипедист край Хаджидимово и избяга от местопроизшествието, предаде БГНЕС.Към 20.30 часа снощи в ареста на РУП - Гоце Делчев е доведен 29-годишният Ю. Ш. от сатовчанското село Вълкосел. Шофьорът на пикапа се оказа ходжа, преминал религиозно обучение в Саудитска Арабия. Работата по случая продължава, информират от ОД на МВР-Благоевград.
57
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 11 години
71 ИВО
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До _Ястреб_ Не съм сигурен как точно и с кои изразни средства поставям турския етнос където и да било. Обръщението ми е конкретно насочено само и единствено къв вас господин Чолак! И пак повтарям, че бе породено от цитирам "Дори българските *** вече се срамуват от българите! За това в чужбина се представят румънски ***!" Та въпрос към вас, не смятате ли, че извинение от ваша страна за тази и всичките ви предишни обиди към народа ни би било полезно за диалога???
55
1
 
5
 
! Отговори
Татантос преди 11 години
Мъж от Турция се опитал да пренесе през ГКПП "Дунав мост" над половин килограм злато, което скрил под бельото си, но бил разкрит от русенските митничари. При проверка на автобус, пътуващ по редовната линия от Букурещ за Истанбул, митничарите забелязали, че един от пътниците, турски гражданин, се държи нервно и придърпва панталона си. При извършения личен преглед станала ясна причината за странното му поведение. Около слабините на мъжа митничарите открили четири пакета златни накити с общо тегло 575 грама.Точно преди проверката нарушителят се е опитал да извади от гащите си един от пакетите и да го предаде на свой съучастник.
54
7
 
8
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
При обругания от "умниците" социализъм България изнасяше плодове и зеленчуци, машини и електроника, лекарства и козметика; при демокрацията изнаса предимно ***, наркотрафик и др. видове организирана престъпност. Ей, че съм бетонна глава, та не виждам хубостите на глобализма...
53
3
 
8
 
! Отговори
Шибил преди 11 години
Учителю, всеки индивид не живее сам на самотен остров, а в дадено общество и трябва да се съобразява с ценностите на това общество. А дали "е глупаво да съдиш децата за постъпката на бащата" няма да коментирам, защото в историята има много примери какво трябва да се прави в такива случаи. Така че, чети историята, учителю, и се учи от нея, а не от форумната лексика. Човек се отличава от животните по това, че има втора сигнална система и всички ценности, които тя носи, включително и морал. Нима ще се откажеш от собствената си история ??? Имай смелостта да погледнеш историята си с открити очи, а не с глава заровена в пясъка.
52
1
 
6
 
! Отговори
Шибил преди 11 години
Защо имам чувството, че Учител и Ястреб са едно и също лице - удобна е анонимността в Интернет. Човек може да си говори сам със себе си.
51
8
 
3
 
! Отговори
Учител преди 11 години
Ястреб, напълно те разбирам и съм на същото мнение. В исторически аспект имаме причини да не обичаме турците. Но от друга страна, тази омраза не може да продължи цяла вечност, защото ни изтощава като народ. Всеки индивид е отговорен за себе си и е глупаво да съдиш децата за постъпката на бащата. Следя ти коментарите от дълго време и можеш да се гордееш, че ми спечели уважението и симпатията като изключително образован и интелигентен човек. Бъди здрав!
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Районната прокуратура в Шумен е повдигнала обвинения срещу Росен и Атанас Йорданови, известни като братя Юзеирови. Едното обвинение е за религиозна омраза, а другото за образуване на политическа организация на религиозна основа, съобщиха от ведомството, предаде БЛИЦ.
49
1
 
5
 
! Отговори
Георги преди 11 години
до 62Още не си разбрал защо "българите продължават да се обръщат в същия унизителен и обобщителен тон към етническите турци". И вместо да се потрудиш да разбереш ти правиш най-лесното - "щом ти, то и аз". Така това ще продължава много дълго, целия ти живот и оттатък, докато не узрее държавната политика на съседна Турция, откъдето си прокарваш идеите, без да се съобразяваш с историческите дадености в нашата Родина.
48
2
 
4
 
! Отговори
до 61 и 62 преди 11 години
DOMUZ, DOMUZ, отново си развял многократно употребените си дамски превръзки с турския полумесец върху тях в знак на поредната порция глупости. Много си елементарен DOMUZ, много.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може, но се казва най-вероятното.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe zasto mislite 4e taia *** e nepremenno ciganka moje da e vsiaka druga nacia
45
3
 
5
 
! Отговори
Да, да преди 11 години
Назовавайте нещата с истинските им имена - не е българка, а ***...
44
1
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
DOMUZ, DOMUZ, отново си развял многократно употребените си дамски превръзки с турския полумесец върху тях в знак на поредната порция глупости.
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да използвате думата "родна" бе, ***?
42
1
 
4
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До _Ястреб_Надявам се да бъда извинен!!! Та това е....... а всъщност още нещо, ако позволите на "ти", не те знам ястреб, връбче, гугутка, бухал или друго пернато си, но определено за здравният ти картон би било полезно, ти и твоите културно извисени братя да сте по постеливи на определения към страната и народа ми!
41
1
 
7
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До _Ястреб_ Многоуважаеми господин Ястреб, със следващите редове бих желал да поднеса извинението си за това, че неволно си позволих с моя ниско-културен, Български изскас да се отправя към вашата изсключително ерудирана и извисена турска начетеност, със очевидно незаслуженото обръщение "***". Тази първа и бих казал грешна стъпка в диалогът ни бе породена от ..... бих си позволил да ви цитирам "Дори българските *** вече се срамуват от българите!"
40
0
 
4
 
! Отговори
До БАРИ преди 11 години
Ти си доказателството ***:)
39
10
 
1
 
! Отговори
БАРИ преди 11 години
До 111 по добре да го подри ,а не да го исхвьрли от балкона ,или удуши в гардероба,като бьлгарка.