Мъченията в казармата в Турция

Асоциация събира ужасяващите разказки на повече от 600 души
14 окт 2012 09:06, Екип на Dnes.bg
376

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още по темата: казармамъченияТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
3
 
1
 
! Отговори
коко преди 4 години
Казармата - узаконена форма на насилие! Времето прекарано в казармата - неизвинено отсъствие в живота!
282
0
 
1
 
! Отговори
ссс преди 11 години
Проблемът в родните казарми особено през последните десетина години преди отпадането на наборната служба беше ,че воиниците не получаваха никаква подготовка общо взето службата на повечето воиници преминаваше в метене, миене, косене и дребни строитрлни ремонти на рушащите се казарми. Аз бях воиник 2001 година бях на длъжност шофьор , за цялата си служба сам карал не повече от 5 километра и сам изтрелял 12 патрона с автомат. И с другите мой познати не беше по различна ситоацията.
281
0
 
2
 
! Отговори
SLAWE преди 11 години
>ножче. А случайно да си чувал, че началник щаба, капитан Ганчев размаза от бой едно младо сержантче, защото самоволно си тръгнал към Бургас в Неделя? А да си спомняш за боеца от III МСР, който в началото на 89г. застреля между очите друг боец с пистолета на командира на ротата лейтенат К.? И не стана ясно защо... и го уредиха в психиатрията. А да си чувал как един майор "Гада" една сутрин с каска в ръка и замах разби лицето на спящ войник понеже не бил станал (видях с очите си) и се потули? ...
280
0
 
2
 
! Отговори
SLAWE преди 11 години
>защо се обеси редника Янчев от Кюстендилско (прехвърлиха го от Сливен, бивш шофьор на линейка, стар войник)? Ами защото войници от Противотанковия взвод го биеха и унижаваха. Имаше дело и осъдиха единия виновник. А да си спомняш Чолаков от III Мотострелкова рота, който беше бит неколкократно от един *** варналия? Пак имаше дело и го пратиха в дисципа. А дали знаеш, че новобранец Иванов от Варна също от Противотанковия взвод го биеха и побъркаха, ревеше ми на рамото и им скочи с бръснарско...>
279
1
 
3
 
! Отговори
SLAWE преди 11 години
За коментар на някой от Звездец под.28260 87-89г. Драги колега, не знам в кое подразделение си бил, но ще предположа: не си от "горещите" I, II или III Мотострелкова рота, Зенитна Батарея, Зенитноракетен взвод, Противотанков взвод. Остава да си от "скатавките", които нямаха идея какво се случва в поделението и не знаеха къде точно е стрелбището: готвач, свинар, Минохвъргачна батарея, Противотанкова рота, свързочник, Дивизиона, сапьор или шофьор на командира, иначе щеше да се питаш продължава...>
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 339 Точно тук ти подронваш авторитета на дадена личност с обиди и етническа омраза, която е генерирана в теб от нямам си идея колко време, ако трябва да съдят някои за пораждане на етническо напрежение, то твоя коментар е достатъчен, да те тикне в клетката за неопределено време или докато се вразумиш и разбереш, че тои не ти вреди по никакав начин, а му е жално за родината, че е в такова положение!
277
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак да попитам админите на тоя сайт : когато в България българи се арестуват за това, че проповядали етническа омраза как може във вашия сайт една *** нещастна като тоя Ястреб месеци наред да плюе всичко българско, държавата, да подклажда етническо напрежение и то редовно и вие НИЩО да не правите ? На мен не ми пречи, но по закон глупостите му са престъпление по нак.кодекс :) Моля прочетете си собствените правила на форума и вземете мерки. Правилата са ваши - следете да се спазват!
276
0
 
5
 
! Отговори
военен преди 11 години
През 90 те год. и в БГ казармите беше ужасно.Един мой познат се обеси....Смятай какво е било...
275
2
 
2
 
! Отговори
военен преди 11 години
Този е от кюрдски произход.
274
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато ние 2 години сме се скапвали в казармата, такива като Сергей Станишев са ходили на разни комунистически лагери и партийни мероприятия по разни курорти и спа-центове, заедно с палави комсомолски активистки.Сега са ги поставили на разни високи постове, да ни управляват...
273
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турците са грозни ***.
272
2
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
А, бе казарма, казарма... ама си има устав! Навсякъде новобранците ги чанчат, и в казармата, и в работата... че и в училище, ако щете... Е, ако действително става дума за мъчения, то тогава радилната мярка си е разстрел за мъчителите, и те тва е...
271
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ястреб ти си особен вид *** злобен и глупав :) Такива като теб в Турция не са турци, в България не са българи ..ти и такива като теб сте НИЩО Ястреб ;) Най-верояно са платен драскач по сайтове за жълти стотинки :) А за някоя пара повече предполагам ще се надупиш и на ходжата, и на дядо поп :))) Само не знам тоя сайт има ли администратори ? Арестуваха българи за проповядване на омраза след Катуница? Админа ехо, такива като Ястребчето са за пранги! Къде спите бе ?
270
4
 
2
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Ограмотете се малко по история, трудно защото медиите и официозните исотрически данни са политкоерктно подчинени винаги на силните на деня и световното саттукво към момента ... основно сме траки и скорошно гентично изследване го показа, българите на хан Аспарух, завърнали се пре 680 година, са също с тракийски корен... знаели са откъде са тръгнали и къде се връщат... повтрамя ОФЦИАЛНО генетично изследване от ЕС - инетрсни неща иамше из а гърци, французи, англичани...
269
3
 
2
 
! Отговори
да преди 11 години
има ли армия има извръщения, мъжете са ***
268
10
 
8
 
! Отговори
бг преди 11 години
Е какво пречи,че имало мъчения в турските казарми. По тоя начин момчетата им стават мъже, а не гейчета с лакирани нокти и обици по ушите. Ето затова Турция има най-силната армия в света от няколко века насам. При тях казармата е казарма и не се лигавят.
267
9
 
9
 
! Отговори
do 329 преди 11 години
Българките не са раждали от Турци дори и по него време е имало начини за аборти!!!Я ми кажи ти умнико защо турските хареми са били пълни със славянки и какви деца са раждали?Защо има толкова много руси Туркини?
266
12
 
4
 
! Отговори
ДО БАЙ ИВАН преди 11 години
ХА ,ХА ,БИЛ С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ !! НЕ Е ВАЖНО КАК СИ МАНИПУЛИРАШ МОЗЪКА ,А Е ВАЖНО КАКЪВ СИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !!!! НЕ МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН СЛЕД КАТО БАБИТЕ ТИ 500 Г. СА РАЖДАЛИ ОТ ТУРЦИ ,А ДА НЕ СМЯТАМЕ И КОЛКО ВЕКОВЕ СА РАЖДАЛИ И ОТ ДРУГИ !!!ЕДНО Е ДА СЕ МИСЛИШ ЗА ВЪЛК ,СЪВСЕМ ДРУГО Е НАИСТИНА ДА СИ ВЪЛК !!!!
265
1
 
21
 
! Отговори
teo преди 11 години
Проблема е не е турски.Проблема е навсякъде по света!Когато служих в българската армия,такива неща съм видял че,...не са за расказване.Тука самата информация е взета от турските медии.Похвално е че,са създали накаква организация и без да скриват нещата борят се със тези недъзи.Нека и вие да вземете да направите нещо и за себе си борейки със недъзите си и критикувайки самите себе си и .Като има теми за турците....юрюш към коментари.Поне да са полезни че, да имаме поуки!Аз съм турчин и не псувам !
264
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много *** се раждат там затова -лоши хора .кво ме интересува бе да страдат бе повече гейове да стават още по добре .никога няма да ги съжеля като знам какво са правели на дедите ми -да се раждат повече гейове там .да нямат поколения да страдат както ние страдахме 500 години.