Франция си обучава имами родно производство

Така страната се бори с разпространението на радикалния ислям
29 окт 2012 16:45, Екип на Dnes.bg
35

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Францияинститутимами
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Mehmet преди 11 години
hey bılgari oko ima varvaşti mejdu vas varvat na gospoda a niye na Allaha ot dguga strana Allah i Gospot sa edno grugo nama kakvo da kaja
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
gospoda ateisti viye pırvo proçetete korana togava govorete za islama ako ne pone vaşata bibliya proçetete
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kеримчо ще ми пръднеш на вуя и ще оригнеш на бял течен шоколад
23
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
тия французи правят за трепане..отглеждат си таралежи които по късно ще пуснат в гащите на цял свят..това не го разбирам
22
0
 
1
 
! Отговори
ве преди 11 години
Спомням си когато беше войната в Чечня бяха отвлечени няколко инжинера австралиици новозеландци и англичанин мисля бяха,резнаха им главите само защото бяха християни,помните и Българските тираджии на които също резнаха главите защото бяха християни,тия Франсета изобщо имат ли представа какъв мазен шишкебап ще ядат
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имами обучава, а хамами строи ли?
20
4
 
3
 
! Отговори
до ТУРЧИН от МЛАДЕЖ преди 11 години
Личи си колко добре познаваш религията ИСЛЯМ. Да те попитам щом така мислиш за жените... през коя година в САЩ и Европа (Франция, Германия и т.н) ЖЕНАТА получава право на ГЛАС ?!? Тъй като религията ИСЛЯМ е насилствена религия за това ли ЖЕНАТА е равнопоставена с мъжа още от възникването на ИСЛЯМА като религия ??? И дали след като си семеен ти дава прави на любовници (не ли е най- големия грях) да изневеряваш??? Моля за отговор!
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за ва$ мю$юлмани $амо комунизам .
18
3
 
1
 
! Отговори
до турчин преди 11 години
когато комуни$тите ва караха да нямате обрязване и и$лям бяха лоши 45 години неможаха да ва направят хора .
17
5
 
4
 
! Отговори
kopuk преди 11 години
isliama e rak sz raseiki
16
9
 
17
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Прегледах клипа.Той е една лъжа.Мирен ислям няма.Целта на исляма е завладяване на света.По всякакъв начин, с всякакви средства.Можеш да накараш другият със сабя в ръка да приеме исляма - насила.Може да не вярва онзи в исляма, но насила да е приел - това за ислямиста не е важно.А това, че тази религия е зла е така.Отделно е още повече развалена от многобройните изопачавана и тълкования.Но повтарям още в началото тя е създадена като лоша религия.4 жени, неограничен брой любовници (неморалност и разврат), жените нямат място в рая (липса на равнопоставеност), спорове дали жената въобще е човек (расизъм) и т.н.
15
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Кога пък България е имала проблем с поповете?Ти отиди на лекар - психолог.После прочети малко книжки.И накрая се откажи от комунистическата си религия.
14
6
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Открили топлата вода, навремето в България и поповете и имамите ги обучаваше ДС и нямаше никакви проблеми--Ами и сега да направят така. Всеки имам да е служител на МВР!!!! И пак няма да има проблеми. Който проповядва на своя глава - в панделата. ЕС е голяма сила и ще наложи ред сред мюсюлманите. Хващам се на бас. Иначе ще трябва да ги гони от ЕС или да ги трепе - случвало се е много пъти.
13
0
 
4
 
! Отговори
акуд преди 11 години
а България какво чака ????
12
8
 
15
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Държавата не трябва да подпомага обучението в ислям.Исляма само поражда проблеми.Лично имам познати които веднага след 1989 г. бяха пратени в Турция да учат ислям по линия на ДПС.Каква е ползата за България?Никаква.Има ли вреда?Има, промиват мозъците на хората.Даже си мисля че ислямизма трябва да се следи изкъсо.Да не му се дава да мърда.Че да няма утре хора мислещи, че като се взривят и са сторили голямата работа.Турция си пати от исляма, и винаги си е патила.И ще си пати.Факт.
11
4
 
15
 
! Отговори
Арабските емисари преди 11 години
идват с пари, затова дейността им намира почва при ***. Турците познават вярата на дедите си и при тях тези щуротии пробиват по-трудно.Щом съществува проблем, решението му трябва да се търси трезво и разумно. Мисля, че именно на турците се пада и задължението, и честта да защитят онази форма на ислям, която има вече шествековни традиции по българските земи. Точно турците би трябвало да свият юздите на ***. Нали техният пророк Мохамед е забранил *** да става молла и кадия.
10
13
 
4
 
! Отговори
х преди 11 години
да французите не са *** като българите ,те разбират и от политика, а българите разбират само от банкомати и наркотици.наркотрафика в европа съществува благодарение на българите.
9
4
 
4
 
! Отговори
Повечето коментари преди 11 години
тук са или лозунги, или остроумия, а проблемът изисква сериозно внимание.Щом като имаме мюсюлмани, те трябва да си имат и духовни лица. Нашите турци са бели хора, с европейско мислене - нямат нищо общо с Арабистан. Затова, ако те преценяват, че обучените в България имами нямат нужното ниво на знания, нека тогава наши младежи от турски произход да бъдат изпратени да се учат в това училище във Франция. Те хем познават реалностите в Бг, хем ще получат подготовка, подходяща за европейски мюсюлмани.
8
2
 
6
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Много умно.Наливат масло в огъня, но си мислят, че понеже маслото е френско и огъня ще загасне.Боже, Боже, колко мъка има по света Боже.
7
1
 
12
 
! Отговори
Мк преди 11 години
Докъде я докараха завалийте.... От толкова толерастия така е.