Съдят българка в Германия за убийството на три деца

Тя им нанесла 49 удара с нож и подпалила апартамента
Обновена: 4 ное 2012 13:49 | 4 ное 2012 09:11, Елка Василева
85
Съдят българка в Германия за убийството на три деца
Опожареният апартамент сутринта на 3 август. Снимка: Reuters

Пловдивчанката Милка Дочева (29 г.) е обвинена в убийството на три деца. Обвинителният акт е връчен на двамата  адвокати. Това съобщи вчера Мартин Бранд, говорител на съда в Дортмунд, където ще се гледа делото, пише в. „Труд“.

Жестокото убийство, извършено на 3 август  т.г., потресе цяла Германия. В 3 ч. призори в горящото жилище на баща им Мухарем Тюфекчи в Дортмунд бяха открити труповете на Мустафа (4 г.) и на сестричката му Силан (12 г.). Техният брат Мехмет (10 г.) издъхна от 20-те си прободни рани в болница.

Още по темата

Убийцата е нанесла с нож върху спящите деца общо 49 удара, се посочва в обвинителния акт.

При задържането  на 3 август от изцапаните  с кръв ръце и дрехи били взети проби. Направената ДНК експертиза доказала, че кръвта е от убитите деца.

За да заличи следите от престъплението, Милка подпалила апартамента. Пристигналите незабавно огнеборци потушили пламъците. По-късно бе установено, че децата не са загинали при пожара, а вследствие на множество прободни рани.

Бащата Мухарем Тюфекчи (41 г.) е извън подозрение за убийството. По време на пожара той бил в заведение.

Българката ще бъде съдена за предумишлено тройно убийство и за палеж.

Срещу нея е възобновено и старо следствие, също за палеж. На 29 февруари т. г. призори е лумнал пожар в жилището на Мухарем. Тогава заключението бе, че децата, които тогава останали невредими, са си играли с огън.

Подозрението сега е, че още първия път Милка Дочева е била решена да ликвидира децата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
0
 
! Отговори
teri преди 11 години
do 45 ti bil li si v turcia be pumak
49
11
 
4
 
! Отговори
jero преди 11 години
e te takiva sa vsi4ki blgari mrsni i jestoki.....
48
0
 
2
 
! Отговори
Минаващ преди 11 години
ДО 51 и 53 .Тя не ги РОДИЛА ,заварени деца (мащеха).
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
първата жена на Мухарем - майката на децата паднала докато лазела по перваза отвънвтората жена на Мухарем - мащехата убила децата и подпалила жилищетотретата жена на Мухарем - вероятно ще му посегне и той ще се самоотбранявачетвъртата жена на Мухарем - може пък тя да излезе по късметлийка
46
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
пояснение децата не са неини
45
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само да питам:А някой от вас замислят ли се, че убиицата може да е от хората попаднали във трафика на хора и може би изобщо не е искала да ражда тези деца?Тежи ви тази мисъл. Нали? Просто не искате да повярвате, че подобни неща се случват.Но те се случват реално и ежедневно.Обаче съдите просто като си хвърляте обвиненията, за да ви се изчисти илюзията за този хубав свят.
44
3
 
12
 
! Отговори
до хана преди 11 години
Каква гъркиня си ти и какво ти дава право да ни съдиш? Я се погледнете и вие гърците какви сте нерваци и всяка втора дума ви е гамото или гами су. Точно вие трябва да мълчите и да не се опитвате да давате акъл - нещо което определено нямате , каталавес.
43
7
 
21
 
! Отговори
До 45 преди 11 години
Ей резак , ако погледнеш една карта на Европа ще разбереш къде сте навряни. И колкото да се натискате за Европа ,не се надявайте. Пърдете,оригайте и си тряскайте мазните кадъни отзад, само че в Анадола, а не в белия континент. В зивилизацията може само да миете *** и да продавате дюнери, които си ги ядете само вие.
42
0
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
О, неразумни и уроде! Не се срамувай! Ти не си българин. Ти си из-род, без род.
41
2
 
5
 
! Отговори
???? преди 11 години
S ni6to ne opravdavam zlodejnieto i ako jenata e vinovna neka sadiite i Gospod da sadjat... 4udno mi e oba4e za6to kogato stava ubiystvoto kam 3.oo 4asa prez no6ta, "zagrijenija BA6TA" e bil v kra4ma.....
40
6
 
2
 
! Отговори
turkinya преди 11 години
До въпрос dostatachno sa mu bg *** sa 5 evro naden hahahhahaha
39
8
 
1
 
! Отговори
tr преди 11 години
До До 37 te si pisem na kakvaoto si iskame hayde da vidim kade 6te ni navresh i koy kogo nikoga ne ste bili svobodni .....
38
4
 
0
 
! Отговори
trukniya преди 11 години
До Хана tpva koeto i si anpisal vaji za vas bulgarite parvite se na golemi bababiti ama kato vi kresna edin pat tolkova mili stavate s podganati opashki
37
9
 
2
 
! Отговори
иван преди 11 години
..."В Пакистан баща и майка убиха 16-годишната си дъщеря, заливайки лицето и тялото й с киселина."...Спомняте си нали? Тези дни беше. И си спомням какво се пишеш като коментари - какви били мюсюлманите и т.н.... Е, сега ще коментираме ли?
36
15
 
7
 
! Отговори
Хана преди 11 години
Сигурна съм,че тази Милка е била много хубав човек,доверчива не деляща хората по етнос,но бай *** не разбира от такива чувства.*** трябва да е винаги под чехъл и тогава са кротки ,а даде ли им се малко ход са готови да потъпчат по питомния човек.Щом не е уведомила и родителите си за връзката и с този човек значе и тя не е била много на ясно какво става с нея.Склонна съм също да вярвам и на,турците обичат да се занимават с магии.
35
8
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 11 години
*** Анадолски , в български сайт се пише на латиница. Долната анадолска смрад трябва да бъде навряна в Диарбекир , а не да гази европейските държави.
34
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
45 години комунизъм и атеизъм до това водят.
33
0
 
6
 
! Отговори
34 преди 11 години
тя не е майка на децата -------------------- Опс, извинявам се тогава!
32
7
 
15
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Аз не мога да разбера, как човек може да бъде толкова ограничен! За всяка простотия,свързана с български гражданин,ти и още няколко индивида като теб, имате готово оправдание - мръсотията е свършена от ***! Не, защото ние българите, сме все най-най,та затова, никой от български произход не може да извърши такова нещо.Тъпоъгълна работа! Отиди и се огледай в чужбина, какво е мнението за българите (от неромски произход)!
31
6
 
2
 
! Отговори
do 30 преди 11 години
Dano da imash 3 deca - i trite navednaj da puknat ! Togava shte ti vidime fizionomiata !