Преговорите са единствен начин за траен мир в Близкия изток

Х. Клинтън разкритикува палестинското искане за промяна статута в ООН
Обновена: 29 ное 2012 08:48 | 29 ное 2012 07:32, Петя Славова
42
Преговорите са единствен начин за траен мир в Близкия изток
Снимка: БТА

Преговорите между израелци и палестинци са единственият начин за постигане на траен мир в Близкия изток, заяви държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Клинтън разкритикува стремежа на палестинската страна към промяна на статута в ООН, пише БТА. Пътят към концепцията за две държави, удовлетворяваща копнежите на палестинския народ, минава през Ерусалим и Рамала, не през Ню Йорк, заяви тя.

Признаването на независима Палестина няма да помогне на палестинците или израелците да постигнат трайно мирно споразумение, изтъкна американският първи дипломат. Клинтън препоръча на двете страни да избягват всякакви действия, които ще затруднят възобновяването на преките преговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
2
 
! Отговори
Анти-антихрист преди 11 години
До АнонименКогато тая идва в БГ ,като слизаше от самолета ,поздрава и с рька ,беше сьс знака на дявола,може да се види от архива на БНТ.....по сьщия начин,слизайки от самолета (в софия) и Буш използва сьщия поздрав....
33
4
 
2
 
! Отговори
преговори преди 11 години
Преговорите наистина са най-доброто средство,но ционистките лидери отхвърлят законното право на палестинските християни и мюсулмани да се завърнат защото не изповядват ционо-кабало-талмудизъм,а в "единствената демокрация"в Средния изток,това е условието,между други подобни,както и да освободят окупираните територии.
32
2
 
1
 
! Отговори
антитероризъм преди 11 години
Ще има ли справедливост за Палестина и Абас ще поправи ли минали грешки (много хора не го смятат за действително отстояващ ВСИЧКИ ЛЕГИТИМНИ искания на палестинците),това е исторически момент,ще се овладее ли също ядрения ционистки"Голем"известен също като "Самсон решението",заплашващо света,ако ционисткия режим се чувствал заплашен.
31
3
 
2
 
! Отговори
завръщане! преди 11 години
Ционистката държава от началото показа,че не иска мир,защото само с война и окупиране на чужди земи може да постигне"Велик Израел".Време е за всички етнически прочистени християни и мюсулмани и децата им да се завърнат!
30
2
 
2
 
! Отговори
завръщане! преди 11 години
На този ден през 1948г.ООН гласува разделянето на Палестина.Терористичните ционистки групировки успяха етнически да прочистят мирното палестинско християнско и мюсулманско население и едностранно се обявиха за държавата "Израел".Сега е време за справедливост!Християните и мюсулманите нямат право,в противоречие с международното право,но ционистките евреи нямащи никаква биологична връзка със земята там,нито живеещи под Закона и религията на старите израилтяни"се завръщат"до ден днешен .
29
5
 
0
 
! Отговори
SI_Yonah преди 11 години
Няма истински мир между праведния и неправедния,между терористите -убийците и невинните им жертви от Израел,както няма нищо между истината и лъжата и не може да има никакво съгласие между Христос и Велиал, т.е. между истинския Бог и дявола никога няма да има мир!Мюсулманите искат да унищожат Израел и да заграбят земята им -това иска и дявола-да заколи открадне и погуби, Израел иска свобода мир и живот, които са подарени на всеки човек от Бога и никой няма право да ги отнема.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не я питат Килъри саздаването на независимо Косово решава ли проблемите на Балканите?! Амат от двойните стандарти на тази самозабравила се нация, предвождана от сдухани кукувици като лицето на снимката!
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелята не знае ли,че щом имат това право на статут имат право да го напрвят,правят го.А защо 65г.не им дадоха право,заради Израел ли,които не е мислил по тоя въпрос,а седяха в сянка заг гърба на победителите и като бюро купуваха агенти за лелята и тия над нея.И изведнъж защо им е статут,да преговарят,хитро нали,държавата без статут,агентите да преговарят.Бюрото за агентурни ресурси ще разреши въпроса,плащача един,бюрото едно,инвеститори търсещи услугата винаги без пари зависими от капелатитекапо
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако бъдат признати за независима държава, Палестинците ще могат да завждат дела в международните съдилища. От това ги е страх. Не от бомби, а от съд!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България как ще гласува в ООН?Каква е позицията на България? Ще бъдем ли *** или ще заемем принципна позиция.А въпроса дали ще е от полза за палестиницте да бъда признати...нека те сами си преценят.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Признаването на независима Палестина няма да помогне на палестинците или израелците да постигнат трайно мирно споразумение, изтъкна американският първи дипломат." *** си наглата и гнусна полуидиотка. мразя лакомите и долни американци.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27 най големия терорист в света е терористичната псевдо държава ерец изрел и терористите -ционистии ,които създадоха и подкрепят всячески радикалните ислямисти-сунити ,които вчера в Сирия св атентат с две коли пълни с експлозив убиха повече от 50 и раниха над 130 души гристияни,те това са терористите ционистче подло ,ама за едно си прав тотална война срещу тероризма до пълното изтребление на ционистите и до закриване на терористичните (държави) -US рел
22
11
 
5
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
Повече от 50 години Израел се води преговорите с терористи. 2 седмици и всичка работа - мир на хилядолетия. Само война, самоизготовени ракети повече не ще плащат прогресивни хора Само унищожаване на терористи.Сега идва световна война с терористите и никой нищо няма да каже, дори Русия! Ако не правят така - значи имат някокъв друг предвид!
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАПИШЕТЕ В Ю ТУБ-РЕЧ НА АДОЛФ ХИТЛЕР СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ ИМА БГ СУБТИТРИ И ЩЕ ВИДИТЕ ТОЗИ АВСТРИЕЦ КОЛКО Е БИЛ ПРОЗОРЛИВ И КАК Е НАДНИКНАЛ В БЪДЕЩЕТО И КАКВО НЕ Е ПРЕДУПРЕЖДАВАЛ ЗА ЕВРЕЙСКАТА ОПАСННОСТ ЗА БЯЛАТА РАСА И ХРИСТИЯНСТВОТО И СВЕТОВНИЯ МИР ,ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ФЮРЕРА ЧОВЕКА НАДЖИВЯЛ ВРЕМЕТО СИ И ОБЕДИНИЛ ИЗКОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ В ЕДНА ДЪРЖАВА ,ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКЛОН И ВЕЧНА МУ ПАМЕТ
20
3
 
8
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
ЕДНО НЕЩО НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ - ВОЙНА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАЩОТО ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ.ДАНО РАЗСЪДЪКЪТ НАДДЕЛЕЕ ТА ДА СЕ СЪХРАНИМ И СЕ РАДВАМЕ НА ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАМЕ ВСЕ ОЩЕ НА СЛЪНЦЕТО КОЕТО НИ ГРЕЕ И ЗЕМЯТА КОЯТО НИ ИЗХРАНВА.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ООН признава Палестинската държава и преговорите продължават м/ у двете враждуващи сили до постигането на мирен договор.Ще успеят и от 1938год най-после на тази изстрадала територия и етноси кръв няма да се лее. Сън ,но може да се сбъдне.
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заради такива като тази ционистка вещица -хилари клинтън ,които дават парии оръжие на ислиямските терористи и *** ***- сунити,вчера в Сирия при два бомбени атентата загинаха повече от 50 души и стотици са тежко ранени ,ама по важното е ,че всички убити и ранени са християни-друзи които подкрепят светския режим на шиита Башар Асад ционизмът и еврейската измислена държава са най-голямото зло случвало се някога на човечеството,време е да се отървем от злото
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се махне тази чума, ще дойде друга като нея! Докато САЩ съществуват, за да хрантутят отрочето си Израел, бял ден няма да има, нито за мюсюлмани, нито за християни!
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дъртото лесби пак се прави на разбирачка. Само пълно премахване на експерименталната псевдодържава израел би сложило край на проблема.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАЯ ЦИОНИСТКА ЗМИЯ КИЛАРИ ЯВНО ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛА , ЧЕ ВЕЧЕ САТАНИНСКИТЕ ИМ НОМЕРА НА *** НЕ МИНАВАТ, ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 139 СТРАНИ СРЕД КОИТО КИТАЙ ,РУСИЯ ,ИНДИЯ ,БРАЗИЛИЯ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ, ГОЛЕМИ И СИЛНИ ДЪРЖАВИ ОБЯВИХА ,ЧЕ ЩЕ ПРИЗНАЯТ ПАЛЕСТИНСКАТА ДЪРЖАВА ,СРЕЩУ ПРИЗНАВАНЕТО СЕ ОБЯВИХА РЕДОВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ-САЩ , ГЕРМАНИЯ ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ КОЛЕБАЕ , НА *** ТРЯБВА ДА ИМ СТАНЕ ЯСНО ВЕЧЕ ,ЧЕ ЦЯЛ СВЯТ ГИ НЕНАВИЖДА И СМЕТКАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДОЙДЕ