Четирима убити при стрелба в Пенсилвания

Трима полицаи са ранени при инцидента
Обновена: 21 дек 2012 23:10 | 21 дек 2012 23:05,
30
Четирима убити при стрелба в Пенсилвания
Снимка: архив, Reuters

Четирима души са били убити днес при стрелба на шосе край Франкстаун, Пенсилвания, а трима патрулиращи полицаи са били ранени, съобщи Ройтерс, като се позовава на местни медии.

Жертви на стрелбата били двама мъже и една жена. Стрелецът също бил убит. Тримата патрулиращи полицаи били ранени при престрелка с убиеца.

Обстоятелствата около произшествието се разследват. Франкстаун е на 160 км източно от Питсбърг.

Днешната стрелба става само седмица след като въоръжен младеж застреля 26 души, от които 20 деца, в начално училище в Нютаун, Кънектикът.

Днес в градчето бе почетена паметта на жертвите на масовото убийство, а Националната оръжейна асоциация на САЩ излезе с предложение да се въведе въоръжена охрана в училищата, вместо да се затягат законите за притежанието на огнестрелни оръжия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Navsqkude ima po neshto, tam se gurmqt, u nas puk vsekidnevno sme zastrasheni ot *** deto karat vse edno putq e tehen i vseki den hora umirat po nai-nelep nachin, pak opira do zakonite...
25
4
 
3
 
! Отговори
do 28 преди 11 години
Свобода в Америка? Май само ти я виждаш... На какви медикаменти си?
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото и да се случи в САЩ , тук винаги ще им завиждате за свободата и единството, което имат и винаги ситуацията в БГ ще е в пъти по зле
23
4
 
2
 
! Отговори
... преди 11 години
Най-накрая има демокрация, кеф ти да застреляш някой правиш го...Да ивее демокрацията!
22
4
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Престрелките -това са си културни особености на американската нация, както на нас да ловим кръста в реката на Йордановден или на *** да се женят на 13 години. Нормални работи.
21
4
 
8
 
! Отговори
Кака Ви преди 11 години
Гацо, лошото е, че започват първо от децата... ама па като се замисли човек, това са малки американчета, които един ден ще станат големи американчета, които знаем какво правят по света с любимите си играчки - томахавки, мъдри бомби с обогатен уран и пр.
20
6
 
10
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Изобщо, какво да говорим за една държава, за която най-висшата ценност, скоято не могат да се разделят, е оръжието!Имаше един лаф - появи ли се в първо действие на една постановка пушка, до края на предтавлението тя трябва да гръмне. В случая напълнят ли се къщите на янките с оръжие, рано или късно то ще затрещи по улиците. Остава да видим кога и при какви обстоятелства ще се самоизтрепят там...!
19
2
 
7
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Пушкалджиите как хубаво са го измислили - още оръжие в училищата, този път за охраната! Може и БТР-и на входа на училищата и учениците да дават въоръжен наряд за обход на училищния двор! Абе важното е продажбите на оръжие да растат, а не обратното!Интересно, ако следващото клане е в некоя болница, мол или кино, и там ли ще сложат въоръжена охрана?Изобщо, скоро може да видим барикади с картечни гнезда около всякакви места, където се събират повече хора, обаче американчи без оръжие - тц!
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уф па вие нямате часа на постване на нувинътъ и въ оплюх. Че служете си часовник бе. Не са скъпи.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само че не днес, а Фчера бе Днес.бг. Фчера.И ся кво прайм : следим дали некой некъде е гръмнат и пишем : "Ново масово убийство еди къде си. Един човек е загинал. Мястото се намира на 12 657 километра от мястото на масовото убийство в Кънектикът, но може би няма връзка с него"А може би все пак е било нещо мафията а ? Не може ли ?А най-вероятно се създава масома психоза за да могат да обезоръжат населението. И после пълен контрол над същото. Хомота на врата.
16
2
 
7
 
! Отговори
уъ преди 11 години
Американски камикадзета? Какво е името на новата американска диагноза? Това ми прилича на епидемия.
15
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
TOI DAE SAMO EDIN NA UXO DA GO BODNE6 TQ CQLATA NACIQ IM E IZKUKALA NAPALNO
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре се развиват щатите,всеки ден по един изперкал!
13
2
 
13
 
! Отговори
Стоянчо преди 11 години
Така се получава когато се смеси различна кръв.А и духът на индиянците(ако има такъв)трябва да си отмъсти рано или късно.Събрани са много умове и много ***.Болни мозъци колкото си искаш.Добреди имаше кино,песторанти за бели и черни.До 70 години се стеляха по улиците,но никой не пишеше и не се коментираше.Сега целия свят ги знае вече.
12
7
 
25
 
! Отговори
Бай Димо преди 11 години
Aбсолютно деградирала нация - лицемерие, фалш и див корпоратизъм - ей това е Америка днес. Свещеници хомосексуалисти, с по няколко милиона долара в банковите сметки четат морал кое е правилно , кое е грешно и кое не. Всичко е изгнило и опорочено в страната на "демокрацията и свободата". Стрес, напрежение и резултатът не закъснява - изперкват ментално и виждате какво става. А българчетата нека будалеят по тая загниваща американска ***.
11
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
STRANNA LPGIKA 9 BIX KAZAL NEE4OVE6KA A KU4E6KA.MOJE BI SI KU4E BIL V PREDI6NIQ SI JIVOT ,MRAZQ TAKAVA LOGIKA
10
0
 
10
 
! Отговори
до 9 от друг преди 11 години
Кучета в помийна яма, ама живи. Те оттам може и да излязат, ама изпотрепаните всеки ден с дузини -никога.
9
12
 
3
 
! Отговори
Do 2 преди 11 години
Nai-obi4am ku4eta na dynoto na pomiina iama da me djafkat.Umreli ot glad i do gu6ata v ***!
8
8
 
21
 
! Отговори
Дем преди 11 години
Всяка Демокрация се кове с оръжие, не с писане по форуми!
7
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ вървят към финансов банкрут (фискална пропаст), междущатски и граждански войни до самоизтребване и разпад.