Ким Чен Ун с пластични операции?

Севернокорейският лидер прилича невероятно на дядо си Ким Ир Сен
24 яну 2013 16:27, Елка Василева
62
Ким Чен Ун с пластични операции?
Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters

Съобщенията, че севернокорейският лидер Ким Чен Ун е претърпял поне шест пластични операции, за да заприлича на своя дядо Ким Ир Сен, са "необосновани слухове", предаде китайската агенция Синхуа, цитирана от Франс прес.

"През последните дни информацията, че Ким се е подлагал многократно на козметична хирургия, предизвика интерес в обществото. Всички твърдения от този род почиват на предаване, излъчено от китайската телевизия "Шънчжън", според която Ким "се е подложил на шест пластични операции, за да заприлича на дядо си, основателя на Корейската народнодемократична република Ким Ир Сен", припомня Синхуа.

Кореспонденти на агенцията в Пхенян твърдят, че слуховете са необосновани. Според тях Ким Чен Ун се сресва и облича по един и същ начин от дълго време и освен това прилича не само на дядо си, но и на баща си Ким Чен Ир.

Откакто Ким Чен Ун е на власт, мнозина коментатори отбелязват приликата му с дядо му на същата възраст – същата осанка, същата прическа, същият вечен тъмен костюм в стила на китайския комунистически водач Мао Цзедун. Според експерти това грижливо поддържано сходство цели да вдъхне спокойствие на масите и да затвърди авторитета на младия лидер.

Официалната севернокорейска агенция днес порица медиите в Китай. Според коментара на КЦТА някои от тях повторили "клеветническо съобщение за висшето ръководство на КНДР, разпространено в рамките на пропагандна кампания, водена от сили, враждебни на Пхенян", предаде ИТАР-ТАСС.

Не се посочва конкретното съобщение, разгневило Пхенян, но вероятно става дума за "новината" на китайска телевизия, че Ким Чен Ун си е направил пластична операция, за да заприлича още повече на своя дядо. КЦТА обаче подчертава, че съобщението, изфабрикувано според нея в Южна Корея, "е нещо невъобразимо".

Северна Корея изключително рядко критикува Китай, който я смята за основен съюзник и търговски партньор, а Пхенян се стреми да не влиза в публични конфликти с китайски компании и организации. Миналата година КЦТА за пръв път информира за сериозни разногласия между севернокорейски и китайски фирми от добивния сектор, припомня руската агенция, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
0
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Махнете го това прасе бе, Новогодишните празници отминаха!!!!!!!
52
0
 
4
 
! Отговори
К'с преди 11 години
Каква осанка ! Какъв ръст ;-) А за костюмчето тип висок ключ да не говорим !
51
3
 
5
 
! Отговори
стефан преди 11 години
Много глупав въпрос . Като няма какво друго да пишат , ... но това е начин на мислене . Сега всички трябва да мислят и изразяват като САЩ, ИНАЧЕ СА ЛОШШИИИИ!!!!
50
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VIVA NORD KOREA !! NO IMPERIALIZUM !!
49
1
 
3
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
Иначе статиите на тема КНДР със силно жълт оттенък вече се пускат с честотата на картечен откос в световното публично пространство. Толкова очевидно ли е капитулирала идеологически световната олигархия, че вече прибягва до жълтините, за да "компрометира" режимът в Пхенян?!
48
0
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
Той дедо ти на 92, а ти самият може и да сте щастливи, но по идиотският начин щастливи! Мозък ви липсва на такива като вас да коментирате!
47
2
 
1
 
! Отговори
e преди 11 години
Тоя бузу скоро ще остане сам.
46
1
 
2
 
! Отговори
k преди 11 години
Толкоз са нещастни като ги гледам,че каточели се завръщат от атомна война,па тоя младоженец по отпаднал от дедому подир него,много са изтощени нещо,дали от оралната секс,като ги гледам за нищо не стават.И това ми били главетари на държава,ми то моят дедо е на 92 и е много по щастлив от тези каточели се връщата от бах мааму.Гледаиги тях та им виж и държавицата.При първият студ и ще окапят.
45
2
 
1
 
! Отговори
KOKO преди 11 години
ТОЯ В ДЕСНО ГЕНЕРАЛ ЛИ Е МАРШАЛ ЛИ Е НЕ ЗНАМ НО ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ В МОМЕНТА ПУСКА В ПАМПЕРСА.ЕГАТИ ДЪРТАКА.НА ПРЪС МИРИШЕ.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не му остава много и на тоя терорист но и покраи него има много за чистене.Ха давидим коя *** ще го изкара по-голям Обама или тая.
43
1
 
4
 
! Отговори
Бат Гоко Жълтуръъ преди 11 години
Тоя шмръгел на снимката истински ли е или от восък като ония в Лондонския музей? А ония зад него ке се на*ат у гащите от страх да не сгафят нещо, че ще им хвръкнат главите в буквалния смисъл, кат оня генерал дето се беше напил при смъртта на баща му на тоя и го очистха щото не бил в траур. На тоя шмръгл му направили и 6 пластични операции и на пап*ура за да му прилича на пап*ра на дедо му, че иначе народа няма да е спокоен. Дет се вика "Един за всички, всички за един", при жълтурите туйо е.
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като го гледам с тия увиснали бузи, прилича повече на баба си!
41
4
 
7
 
! Отговори
ЕМИЧ преди 11 години
Е гати тутмака!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе... да му енларджнат ***.иса, че са им много мънички на тия с дръпнатите очи. Че Великата Другарка ще се поболее от мерак.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една рода са, нормално е да прилича!
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вечен живот за другаря Ким Чен Ун да води Северна Корея към светлото бъдеще!
37
1
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Мамин прасчо не е интересен.Вижте дъртите брамтии,комунистическите генерали.Трябва да ги заключат в зоопарк,да им подхвърлят бомбони на шебеците.На шебек,по кило,толкова е нормата.
36
6
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Тая държава няма ли да я изравняват със земята вече?Айде САЩ,аиде Еврей велики Масони.Давайте че взимат много да ме дразнят
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И с мен така. Иам едно куче досущ прилича на едни други от същата порода.
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ми е по-различен от другите.тия дръпнатите очи все едно всичките един х.й ги е правил