Президентът на САЩ поздрави православните за Великден

Това е радостен миг, но ни напомня и за жертвата на Христос, каза Обама
Обновена: 5 май 2013 11:12 | 5 май 2013 11:01,
15
Президентът на САЩ поздрави православните за Великден
Снимка: Ройтерс

Американският президент Барак Обама поздрави православните християни по света със светлия празник Великден, предаде американската радиостанция Voice of America.

"Мишел и аз изказваме нашите най-добри пожелания към членовете на православната християнска общност в Америка и по целия свят", почете Обама празнуващите.

"За милиони православни християни това е радостен миг. Но той също така ни напомня за жертвата на Христос, за да можем да имаме вечен живот. Решението му да избере любовта вместо омразата; надеждата вместо отчаянието – пример, който ние винаги трябва да се стремим да следваме", припомни американският президент.

В обръщението си той изрази привързаността си към защитата на всеобщите човешки права, сред които и свободата на вероизповедание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американският президент Барак Обама поздрави православните християни по света със светлия празник Великден...Чернилката го дава демократ - да си прибере сектите у Америчко, тогава. Цяла армия пастори се мотаят из България и народецът ги хрантути...
10
1
 
5
 
! Отговори
Боровинка преди 10 години
Брей как успяха и тука ГЕРБ да вкарат... Аре поне днес и утре си въздържайте злобичката, за да усетим истинския празник.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направо се чудя как клакьорите на БСП успяха и тук да си излеят помията. Честито Възкресение на всички и мислете с главите си!
8
2
 
7
 
! Отговори
w преди 10 години
гАДЕН ЛИЦЕМЕР- наври си пожеланията в членската книжка от Череп и кости!
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Обама , най- после един американски президент да разбере, че Българите сме Християни! То преди буля Клинтъница ни донася Коран за подарък, преди това ни изпращаха някакви нежни момченца от "корпуса на мира" да ни християнизират
6
2
 
4
 
! Отговори
E,i преди 10 години
Voistina voskrese!Do/7 ti kato si balgarin,za Kakvo xorata sa tolerantni ... Ne stiga sh se setili za Nas
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Во истина Воскресе Обама
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наглите ГРОБари :Навръх Воскресение Христово в християнски църковен храм с благоволението на митрополит Кирил да бъдат оградени с въжета и изтъпанени до олтара кандидат-депутатите на ГЕРБ, на всичкото отгоре с предимство, е пълен цинизъм. На столовете се настаниха водачката на листата на ГЕРБ Лиляна Павлова, шефът на ГЕРБ Варна Иван Портних и цялата кандидат-депутатска листа на ГЕРБ.Хем ***, хем с предимство !Начело с бременната скарида, любовчийката на Б...
3
2
 
6
 
! Отговори
v преди 10 години
до 2, нашия е *** а точно те до 89г бяха позабранили тези празници
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Христос Воскресе! Ето че президента на САЩ се е сетил за нас, макар, че не е длъжен. А къде са "другарчетата" ни от ЕС?
1
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Техния президент е с родители мюсюлмани и поздравява всички православни християни - нашия е чист християнин и говори за "500г. турско присъствие и съжителство в България"